Ett mycket trevligt och välkomnande bemötande. Bra och tydlig information under visning, budgivning och under efterföljande möte.
Fastighetsbyrån Ulricehamn
Vackert belägen vid Åsunden hittar du orten Ulricehamn. Sjönära läge, gågata med kullersten och ett rikt utbud på aktiviteter. Vi på Fastighetsbyrån känner till allt om området och vet precis var du har dina bästa boendemöjligheter. Vi har koll på alla former av bostäder och hjälper dig genom hela affären. Allt från värdering...
894 omdömen om Fastighetsbyrån Ulricehamn
Sedan starten hos Reco 2013
Trevlig, kunnig och hjälpsam vid försäljning av villa!
Hej! Jag tycker fastighetsbyrån är väldigt bra.
Tova var proffsig, engagerad och trygg genom hela försäljningen !!
En glad o trevlig mäklare, kanske lite snabb i vändningarna.
Bra mäklare som visade god kunskap om fastigheten och området. Vänligt bemötande och lyckades hålla förhandligsprocessen kort och effektiv.
Entusiasm, professionalism Jag är väldigt nöjd.
För min del gjorde Tobias ett bra jobb, jag behövde inte vänta på återkoppling, visningen sköttes snabbt och enkelt. Snabb på att svara på frågor osv.
Väldigt trevligt bemötande. Han var bra på att svara på alla våra frågor vi hade och hjälpte oss igenom hela processen fram tills skrivningen av huset😀
Fick gå ner orimligt mycket i pris för att lyckas sälja, hade det informerats om att marknaden hade varit så dålig nu så hade jag väntat tills den hade varit bättre och troligtvis kunnat få betydligt bättre betalt men när processen är igång och det är nedlagt mängder med tid och arbete för att ha stället i försäljningsskick på rekommendation av mäklaren så hade jag inte orken att vänta mer. Och när försäljningen är klar så frågar köparen om ganska stora saker som dom tror är fel på med huset men som mäklaren inte informerat...
Trevlig, påläst och otroligt proffsig! Tycker att han skötte allting kring husäffären på ett effektivt och sympatiskt sätt. Väldigt duktig helt enkelt.
Vi har nu hjälp av Robin två ggr. Vi köpte huset av honom och nu har han hjälpt oss efter 10 år att sälja. Han är så lugn och trevlig och hör alltid av sig ang visningar mm. Vi kunde inte få en bättre mäklare så vi är så nöjda. Huset såldes ett halvår innan vi tänkt men allt fungerade så bra med nya köparna. Så Robin är en väldigt trevlig kille och som sagt väldigt noga med allt som hör en försäljning till. Vi kunde inte få någon bättre. Mvh Inger och Roland
Under en, av olika anledningar något långdragen försäljningsprocess, bl a beroende på min privata situation och mina önskemål samt yttre omständigheter, har jag hyst det största förtroendet för Robin L. Han har hela tiden varit redo att ställa upp, visat stort engagemang och kunnande om branschen, tålamod och flexibilitet. Jag vet och är övertygad om att han bemöter säljare och presumtiva köpare på ett allt igenom professionellt sätt. Kan varmt rekommendera honom. Får högsta betyg! Karin N
Tobbe är ett proffs på det han gör!Han är helt enkelt bäst!
Trevlig och proffsig. Engagerad . Trygg i sin roll
Han är toppen. Han är hjälpsam, tillgänglig, trevlig.
Lugn, erfaren och kunnig. Verkar kunna en del av gamla hus vilket inte alla mäklare nödvändigtvis alltid kan.
Väldigt trevlig och bemötande. Kändes rättvis och lika mycket på vår sida som säljarens.
Super effektiv och hjälpte oss även på kväll och helg för att få igenom husköpet!
Trevlig, snabb återkoppling, ordningsam och tydlig. Bra service!
Tobias har varit mycket behjälplig med att hitta vårt nya boende. Allt har löpt på mycket smidigt!
Trevligt, ärligt ,lätt att förstå, rakt på sak
Jag är otroligt nöjd med hela köpprocessen! Från första kontakten var han professionell, tillmötesgående och mycket hjälpsam. Han svarade snabbt på alla frågor, var tydlig i sin kommunikation och skapade en trygg och smidig upplevelse genom hela köpprocessen!
En bra upplevelse, tyckte att Tobias var tydlig och enkel att prata med!
Lättsam, proffsig och objektiv.
Vi vill varmt rekommendera Tobias Westman som mäklare! Från första kontakten upplevde vi honom som otroligt proffsig och lyhörd. Han var alltid snabb på att svara på våra frågor, vilket gjorde hela processen trygg och smidig.
Tobias är trevlig, kommunikativ och hjälpsam. Vi kände oss trygga genom hela köpprocessen och är väldigt nöjda med hur han hanterat försäljningen från start till mål. Rekommenderas!
En engagerad och aktiv mäklare. Nåbar i alla lägen.
Fint bemötande trevlig glad kunnig.Kunde inte haft bättre mäklare.
Angagerad, Arbetar snabbt och trevligt bemötande.
Vår husförsäljning gick smidigt och med proffsigt stöd av mäklaren Tobias Westman. Han kändes lyhörd och professionell.
Vi har bott i vår villa i 35 år och bildat familj där. Från första kontakten med Tobias angående försäljningen av vår fastighet har han varit informativ och lyhörd. Han har verkligen lyssnat in var vi befunnit oss i processen. Nu är vi nöjda med försäljningen och det känns som om köparna kommer att trivas i huset. Vår mäklare Tobias har gjort ett bra jobb. Tack!
Vi har blivit väldigt bra bemötta av Tobias, vi känner honom sen tidigare kontakter. Resultatet av försäljningen översteg våra förväntningarna otroligt mycke. Tobias är väldigt proffsig och skötte affären snabbt och säkert.
Mycket trevligt bemötande.Att få sålt smidigt och det fick vi .Glad positiv och hjälpsam.Alt man kan önska sig.
En mäklare som inte svarar på Mail. Tråkigt! En seriös mäklare bör vara tillgänglig och besvara Mail. Är detta inte en kontaktväg mäklaren önskar bör mailadress inte finnas med i annons på Hemnet.
Lätt tillgänglig, professionell och stödjande. Jag väldigt nöjd med Tobias som helhet hittills i processen.
Robin är bra på att lyssna in och snabb i återkopplingen. Märks att han jobbat länge inom branschen och har en förmåga att lugna i stormiga lägen. Lugn, professionell och tillmötesgående.
Jag hör inte av honom direkt, min f d sambo får stöta på honom om det är något. Mig har han ingen kontakt med trots att det är jag som bor kvar i huset under försäljningstiden. Visningar kommuniceras med f d sambon så får hon kontakta mig.
Proffsig, trevlig, flexibel och ödmjuk.
Här har vi en riktigt bra mäklare! Trevlig och proffsig. Anlitat Robin mer än en gång vilket säger något! :)
Robin har gjort ett fantastiskt arbete. Både med försäljningen av vårt hus men också med vårt köp av ny bostad. Vi har känt oss väl bemötta och haft en bra dialog. Han har skött allt med bravur!!
Jättebra kontakt trevligt bemötande.
Robin har alltid levererat och varit lätt att ha och göra med! Toppenbra helt enkelt.
Vi blev bemötta på bästa sätt av mäklaren, var seriös och lyssnade på oss. Mäklaren infriade våra förväntningar, var kunnig och kände av marknaden väl. Vi kan verkligen rekommendera mäklaren till andra som står i begrepp att sälja en fastighet.
Han jobbar snabbt och bra, allt har fungerat, En kille som kan sitt jobb🤣 En riktig bra husgubbe🏠😆
Robin knöt ihop affären på ett bra sätt, var hjälpsam och alltid tillgänglig!
Fick mycket bra hjälp genom hela processen!
En snabb smidig affär och bra bemötande
Robin är toppen. Trevlig, professionell med stark servicekänsla. Hans hjälp har varit ovärderlig under tiden huset låg ute till försäljning och vi, pga att vi bor långt borta, inte haft lokalkännedom eller möjlighet att ordna och fixa inför visningar.
Alltid tillgänglig för en snabb och smidig affär. Märks att det finns mycket erfarenhet.