Emma Bergman

Emma Bergman

Emma Bergman är mäklare på Fastighetsbyrån Umeå

Emma Bergman har varit registrerad mäklare sedan 2024-03. Emma Bergman har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 37 omdömen med ett betyg på 4.6. Emma Bergman har haft 38 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

37 omdömen om Emma Bergman

Sedan starten hos Reco 2024
Ulrika M
Mariestrand

Mycket bra. Professionell, otroligt trevlig. 100% kunnig på sitt jobb. Bästa mäklare jag haft. Top 10 i betyg. Skulle absolut anlita henne igen.

Åke Mattias B
Mariestrand

Mycket bra, snabb och tydlig information

Jessica Å
Östra Ersboda

Lyhörd, väl bemötande och ett bra stöd, både inför, under och efter säljprocessen. Emma har också agerat bra stöd och bollplank kring våra funderingar om köp och sälj och verkligen lyssnat in oss hela vägen. Snabb och effektiv försäljningsprocess och dialog. Kan varmt rekommendera!

Barbro T
Mariestrand

I vår kontakt med Emma Bergman fick vi redan från början ett väldigt proffsigt bemötande. Det gick snabbt att få besked av Emma när det gäller tid att träffas i vår lägenhet, besked om budgivning och genom Emma kontakt med köparen av vår lägenhet. Eftersom köparen av vår lägenhet också var säljaren av den lägenhet vi köpte, fungerade det utmärkt hela processen. Vi fick löpande info via mejl under de dagar vi hade kontakt med Emma. Vi kunde läsa avtal m.m. i förväg innan vi träffades för att skriva under dem. Sammanfattningsvis så har vi känt oss trygga med Emma Bergman som mäklare.

Sara J
Mariehem

Jobbar effektivt och har en tydlig och lyhörd kommunikation. Känns tryggt att sälja via Emma. Vi är mycket nöjda.

Nikolina L
Väst På Stan

Kunnig och lättsam mäklare som är bra på att informera samt arbetar proffesionellt!

Åke P
Berghem

Engagerad, lyssnar på kunden, förbättrar tidigare mäklarinsats samt kollar och säkrar upp budgivare vid lite ”stök”.. Generellt en bra kundupplevelse! Mvh Åke och Ulrika

Anna W
Berghem

Jag upplevde Emma lite kall i våra samtal och möten. Hon gav gav inget genuint intryck däremot kunnig och proffsig på de teoretiska detaljerna.

Harriet B
Vännäs

Blev bemött av en proffsig och lyssnande mäklare. Hon visste precis hur allt ska vara, en passande person för sitt uppdrag.

Cecilia H
Sålde sitt hus med hjälp av Emma Bergman en del av Fastighetsbyrån Umeå
Umedalen

Proffsigt bemötande. Tydligt en kunnig mäklare som har koll på marknaden.