Toppen bemötande, personligt och professionellt. Försäljningen gick smidigt och effektivt, över min förväntan. Kan rekommendera Emma till andra som vill sälja! PS. En sådan här utvärdering bör nog ske när överlämning sker till köparen istället för efter kontraktskrivning. Det kan ju hända saker innan dess.
Emma Bergman
Emma Bergman är mäklare på Fastighetsbyrån Umeå
.Emma Bergman har varit registrerad mäklare sedan 2024-03. Emma Bergman har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 51 omdömen med ett betyg på 4.7. Emma Bergman har haft 45 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
51 omdömen om Emma Bergman
Mycket bra bemötande, hjälpsam vid olika frågor angående köpet.
Trevligt bemötande på visningen, sakkunnig och noggrann
Min erfarenhet av Emma är bra, jag uppskattar att hon alltid har varit uppriktig vad gäller förväntningar på marknaden. Jag känner även att jag har fått utforma försäljningen efter mina önskemål och behov och Emma har verkligen visast på förståelse och hjälpt mig göra det bästa av situationen.
Professionell och driven mäklare.
Vi är väldigt nöjda med Emma. Hon är lättillgänglig och återkopplar så fort hon har möjlighet när man smsa/mailar henne. Hon är trevlig och enkel och personlig. Vi skulle absolut rekommendera henne till andra köpare och säljare.
Professionell från start till slut. Har känts tryggt att ha med sig Emma under hela processen.
Hon är bra och duktig mötande
Emma har varit hjälpsam under hela processen med kontinuerlig uppföljning och stöd i frågor!
Väldigt hjälpsam, svarar direkt på eventuella frågor, lätt att prata med och snabb kommunikation. Väldigt nöjd!