Vi har bra kontakt och med försäljningen av Mia tomterna.
Mathias Holmgren
Mathias Holmgren är mäklare på Fastighetsbyrån Umeå
.Mathias Holmgren har varit registrerad mäklare sedan 2019-04. Mathias Holmgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-03 och har fått 139 omdömen med ett betyg på 4.8. Mathias Holmgren har haft 33 försäljningar sen 2024-07 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2024-07 - 2025-06
139 omdömen om Mathias Holmgren
Har ingen stor erfarenhet av att köpa lägenhet men upplevde Mathias som kunnig. Fick ett bra bemötande och kontinuerlig återkoppling under processen.
Mycket nöjd! Bra bemötande o proffsigt utfört arbete.
Mathias var trevlig och lättsam att ha att göra med . Smidig och snabb affär.
En lugn, ärlig mäklare! Tydligt och kunnig
Blivit bra bemött av mäklaren. Hade en önskan om snabb försäljning o Mattias såg verkligen till o uppfylla den önskan. Som sagt snabb o bra försäljning av en mycket duktig o kompetent mäklare. Vi är mycket nöjda med Mattias
Sakligt och bra bemötande. Tillmötesgående!
Jag upplevde Mathias tillmötesgående och tydlig.
Mathias var mycket hjälpsam genom hela processen. Från den första kontakten till undertecknandet av köpekontraktet svarade han på alla frågor på ett omfattande och grundligt sätt och kunde till och med översätta och förklara kontraktet direkt på engelska.
Bra på att förklara hur försäljningsprocessen fungerar och på att ge rekommendationer om pris. Trevlig och tillmötesgående.