Mathias Holmgren
Mathias Holmgren är mäklare på Fastighetsbyrån Umeå
.Mathias Holmgren har varit registrerad mäklare sedan 2019-04. Mathias Holmgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-03 och har fått 82 omdömen med ett betyg på 4.9. Mathias Holmgren har haft 21 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
82 omdömen om Mathias Holmgren
Sedan starten hos Reco 2020
sålde sin lägenhet med hjälp av Mathias Holmgren en del av Fastighetsbyrån Umeå
Kompetent, empatisk och tydlig. Förstående och väldigt stöttande i alla kontakt. Uppskattade hans engagemanget så väl som köpare och säljare.
Rekommenderar er och honom gärna. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Mathias Holmgren en del av Fastighetsbyrån Umeå
Har bara positivt att säga om Mathias. Han fanns alltid tillgängligt från dag ett och gjorde det lilla extra. En mäklare jag rekommenderar starkt!
sålde sin lägenhet med hjälp av Mathias Holmgren en del av Fastighetsbyrån Umeå
Mycket professionell och entusiastisk, uppfyllde våra förväntningar
sålde sitt hus med hjälp av Mathias Holmgren en del av Fastighetsbyrån Umeå
Top klass mäklaren! Kommunikation, hjälp, kompetens - utmärkt. Tack Mathias! 👍🏻😊
köpte sitt hus med hjälp av Mathias Holmgren en del av Fastighetsbyrån Umeå
En mycket trevlig och lättsam mäklare som verkligen gav oss tid för frågor och funderingar, och som inte hetsade fram ett beslut vid vårt husköp. Snabb respons på både mail och telefon. Bara positivt att säga om Mathias!
sålde sitt hus med hjälp av Mathias Holmgren en del av Fastighetsbyrån Umeå
Snabbt och proffsigt. Trevlig.
köpte sitt hus med hjälp av Mathias Holmgren en del av Fastighetsbyrån Umeå
Jättebra, noggrann, trevlig, flexibel och professionell mäklare som var väldigt kunnig och tillmötesgående. Rekommenderar varmt!
sålde sitt hus med hjälp av Mathias Holmgren en del av Fastighetsbyrån Umeå
Mycket trevligt och seriöst bemötande.
Finns ingenting att klaga på och våra förväntningar överträffades. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Mathias Holmgren en del av Fastighetsbyrån Umeå
det var yättebra. Han är duktig och snäll.
köpte sitt hus med hjälp av Mathias Holmgren en del av Fastighetsbyrån Umeå
Vi blev trevligt bemött av mäklaren . Han gav oss bra med utrymme att ställa frågor och tid att titta runt själva.