En mycket lyhörd och kompetent mäklare. En trevlig person som gör sitt bästa och som gör det enkelt genom hela processen.
Johanna Marcusson
Johanna Marcusson är mäklare på Fastighetsbyrån Umeå
.Johanna Marcusson har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Johanna Marcusson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-10 och har fått 98 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Marcusson har haft 15 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-04
98 omdömen om Johanna Marcusson
Mycket trevlig och engagerad mäklare som håller tät kontakt innan, under och efter visning. Svarar fort på frågor och funderingar. Nu var vi köpare och ska man i framtiden sälja är det en sådan mäklare man vill anlita!
Jättetrevlig, lätt att få kontakt med och svarar alltid på sms eller ringer upp om man har frågor och funderingar. Uppdaterar kontinuerligt. Så vi är väldigt nöjda
Johanna har jobbat hård och professionellt. Jag fick informationer kontinuerligt och kände mig trygg hela tiden. Hon är väldigt utbildat i sitt jobb och bryr sig på att det ska blir ett smidigt och oproblematisk affär. Ser fram emot att jobba med henne igen.
Vänlig, tillmötesgående, följer upp frågor snabbt och mycket bra.
Hade själv endast en kortare kontakt. Men snabb och trevlig.
Bra och lättgänglig Missade att informera vissa saker i tid dock
Stort tack för din rekommendation Daniel! Vad roligt att du upplevde mig som bra och lättillgänglig. Ibland går affärer snabbare än vad man kunnat förutspå på förhand, men jag är glad att allt gick så smidigt och att just ni fick köpa. 😊 Mvh Johanna
Jag är jätte nöjd över att ha haft Johanna som mäklare och jag kan starkt rekommendera hon
Tack snälla Henrik för din fina rekommendation! Det betyder verkligen mycket att du är nöjd, och jag är så glad att jag fick hjälpa dig genom affären. Tack för förtroendet! 😊 Mvh Johanna
Vi är SÅ nöjda med Johanna som mäklare! Hon höll oss uppdaterade genom hela processen och gav oss realistiska förväntningar kring processen och marknadsläget. Hon kändes genuin och engagerad. Vi fick därtill lägenheten såld på nolltid (till ett pris vi var nöjd med), så det blev verkligen toppen! En stark rekommendation från oss :)
Tusen tack för de fina orden! Det betyder verkligen mycket att höra att du och Erik kände er trygga och välinformerade genom hela processen. Nu är nästa mål att tillsammans leta fram ert nya drömboende!🥳 Stort tack för ert förtroende och för rekommendationen!❤️ Mvh Johanna
Jag tycker Johanna Marcusson har bemöt mej så väldigt bra och hjälpt mej olika saker och idéer. Jag gillar henne skarpt och glad och trevlig och duktig mäklaren. 😀
Hej Margareta, stort tack för dina fina ord! Det betyder verkligen mycket att höra att du är nöjd med mitt bemötande och att du upplevt att jag kunnat bidra med både idéer och stöd längs vägen. Jag strävar alltid efter att vara tillgänglig, lyhörd och göra processen så trygg och smidig som möjligt, så det känns extra roligt att du upplevde det så.☺️ Tack för ditt förtroende återigen– och för att jag fick hjälpa er genom affären!🌸 Mvh Johanna