Förtroendeingivande, positiv och tillmötesgående
Johanna Marcusson
Johanna Marcusson är mäklare på Fastighetsbyrån Umeå
.Johanna Marcusson har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Johanna Marcusson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-10 och har fått 78 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Marcusson har haft 6 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-01
78 omdömen om Johanna Marcusson
Jag vill varmt rekommendera Johanna Marcusson som mäklare – hon är otroligt duktig, proffsig och engagerad. Johanna var alltid trevlig och lätt att ha att göra med, svarade snabbt på alla frågor och gav tydlig information genom hela processen. Hennes kunskap om marknaden och hur hon hanterade försäljningen gjorde att jag kände mig trygg och nöjd från start till mål. Hon var lösningsorienterad, flexibel och fokuserad på att få bästa möjliga resultat, vilket verkligen märktes i slutet. Jag är väldigt nöjd med Johanna och kan varmt rekommendera henne till alla som ska sälja eller köpa bostad!
Bra toppen trevlig KAN INTE BLI BÄTTRE SOM MÄÄKLLARE
Grym återkoppling och energi från mäklaren Johanna! Jag är mycket nöjd
Allt har funkat väldigt bra, Johanna har varit trevlig, tillmötesgående och professionell. När det uppstått frågor har hon löst det toppen och varit flexibel.
Väldigt tillgängliggöras och upplevdes mycket kompetent. Mycket bra bemötande. Gav realistiska förväntningar avseende prisbild och trög marknad. Rekommenderas.
Johanna har varit mycket hjälpsam och kompetent från första stund. Vi har fått bra fortlöpande information och hon har hjälpt oss till vettiga, realistiska beslut.
Proffsig och supertrevlig! Lätt att prata med och ordnade en snabb och smidig affär, rekommenderar henne :)
Johanna är en engagerad, uppriktig och kunnig mäklare och person. Hon håller kontakt, informerar och uppdaterar oss säljare kontinuerligt och ärligt. Mycket nöjd kund!
Jag deltog inte på visningen men enligt min son så fick han svar på alla sina frågor och Johanna gav ett väldigt kunnigt intryck. Hjälpsam och inte för "pushig" utan lämnade tid för eftertanke. Vid köpet var hon professionell och lösningsorienterad då alla köpare och säljare befann sig på olika platser i landet vilket krävde lite extra logistik. Hon har varit lugn och tydlig hela vägen, mycket bra!