Mathias Holmgren

Mathias Holmgren

Mathias Holmgren är mäklare på Fastighetsbyrån Umeå

Mathias Holmgren har varit registrerad mäklare sedan 2019-04. Mathias Holmgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-03 och har fått 145 omdömen med ett betyg på 4.8. Mathias Holmgren har haft 31 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

145 omdömen om Mathias Holmgren

Sedan starten hos Reco 2020
Patrick P
Sålde sitt hus med hjälp av Mathias Holmgren en del av Fastighetsbyrån Umeå
Holmsund

Mkt trevlig, professionell och bra koll på marknaden.

John S
Tomtebo

Har fått ett strålande intryck av Mathias, har löst våran äffär på ett enastående sätt.

Anders N
Ålidhem

Mathias var snabb, flexibel och tillmötesgående. Han förstod våra behov som köpare och gav ett mycket professionellt och kunnigt intryck. Han följde genast upp frågor vi hade i samband med visningen och ordnade så att vi kunde stänga affären redan dagen efter visning och få ett snabbt tillträde inför terminsstart. Vi är mycket nöjda med Matias!

Tobias N
Köpte sitt hus med hjälp av Mathias Holmgren en del av Fastighetsbyrån Umeå

Gott bemötande, mån om att leverera korrekt information, tydlig, underhåller udda funderingar på ett respektfullt sätt. Mycket bra

Josefin I
Mariehöjd

Klockren att ha och göra med från start till slut. Kontinuerlig återkoppling och kommunikation. Tydlighet under hela processen och får mig som kund att känna mig delaktig och trygg. Kan inte säga något annat än att vi är så otroligt nöjda och ärade att ha Mathias som mäklare. Rekommenderar till alla!

Åsa E
Mariehöjd

Tät kontakt, lätt tillgänglig, öppen och tillmötesgående

Mats I
Sålde en tomt med hjälp av Mathias Holmgren en del av Fastighetsbyrån Umeå
Bygdeå

Vi har bra kontakt och med försäljningen av Mia tomterna.

Carina C
Haga

Har ingen stor erfarenhet av att köpa lägenhet men upplevde Mathias som kunnig. Fick ett bra bemötande och kontinuerlig återkoppling under processen.

Jenny F
Teg

Mycket nöjd! Bra bemötande o proffsigt utfört arbete.

Annilie H
Köpte sitt hus med hjälp av Mathias Holmgren en del av Fastighetsbyrån Umeå
Robertsfors

Mathias var trevlig och lättsam att ha att göra med . Smidig och snabb affär.