Professionell, fantastisk kommunikation, en bra mäklare!
Evelina Ringman
Evelina Ringman är mäklare på Fastighetsbyrån Vänersborg
.Evelina Ringman har varit registrerad mäklare sedan 2025-05. Evelina Ringman har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-03 och har fått 8 omdömen med ett betyg på 4.8. Evelina Ringman har haft 7 försäljningar sen 2026-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2026-01 - 2026-05
8 omdömen om Evelina Ringman
Engagerad mäklare som ser till alla parters bästa. Kunnig,noggrann och alltid lätt att få kontakt med snabbt.
Trevlig, vänlig. Bra på att lyssna. Fint bemötande. Tydlig och kunnig. Lätt att ha att göra med. Tillgänglig hela tiden.
Jag heter inte Britt men har varit säljare i egenskap av god man. Jag heter Ulla och har fått detta mail. Evelina var min mäklare. Evelina har varit toppenbra som min mäklare. Mycket kunnig, proffsig och lätt att samarbeta med. Detta har ändå varit en mer avancerad försäljning med god man som ställföreträdare för säljarna och.kontakter med Överförmyndarnämnden. Evelina har skött allt på ett föredömligt sätt och jag kan varmt rekommendera henne.😊 Med vänlig hälsning Ulla Schagerström
Evelina är mycket påläst och ger en trygghet vid alla möten som vi har med henne. Lugn och saklig och reder ut alla frågor som vi har.
Proffsigt bemötande och gjort hela processen enkel att förstå.
Trevlig lugn och proffesionell
Trevlig och superproffsig. Allt har fungerat jättebra.