Johanna Sjöström

Johanna Sjöström

Johanna Sjöström är mäklare på Fastighetsbyrån Vänersborg

Johanna Sjöström har varit registrerad mäklare sedan 2013-04. Johanna Sjöström har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-12 och har fått 306 omdömen med ett betyg på 4.9. Johanna Sjöström har haft 35 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

306 omdömen om Johanna Sjöström

Sedan starten hos Reco 2015
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Sjöström en del av Fastighetsbyrån Vänersborg
    • Nordstan
    2023-03-10 Verifierad kund
    Super mäklare bortom allt tvivel
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Sjöström en del av Fastighetsbyrån Vänersborg
    • Nordstan
    2023-03-10 Verifierad kund
    Allt toppen!! Bra bemötande väl påläst och proffesionell handläggning.
    • Onsjö
    2023-02-07 Verifierad kund
    Fint bemötande, saklig och tydlig samt bra återkoppling till mig som säljare.
    • Centralt
    2023-02-06 Verifierad kund
    Supernöjd med Johanna som mäklare!
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Johanna Sjöström en del av Fastighetsbyrån Vänersborg
    • Vargön
    2022-12-22 Verifierad kund
    Professionell och mycket trevligt bemötande
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Johanna Sjöström en del av Fastighetsbyrån Vänersborg
    • Vargön
    2022-12-22 Verifierad kund
    Johanna var en sån trevlig person att möta när jag skulle sälja mitt underbara hus som min man och jag hade byggt tillsammans. Johanna var väldigt inkännande till mina dubbla känslor inför att sälja.

Jag hade inte så stora förväntningar inför säljprocessen utan det var något som Johanna och jag resonerade oss fram till. Hon var väldigt duktig på att lyssna och att fånga upp mina tankar och idéer.

Johanna är en sån fantastisk person att möta. Hon var lyhörd för mina önskemål, men kunde även säja ifrån när hon upplevde att jag skenade iväg. Jag har upplevt Johanna som en väldigt proffsig och ärlig fastighetsmäklare och kan från djupet av mitt hjärta varmt rekommendera henne.
    • Frändefors
    2022-12-19 Verifierad kund
    MKT profisionell, hjälpsam -svarar ALLTID, vi visste redan från början att det var Johanna Sjöström vi ville ha som mäklare för försäljningen av vår bostad. Rekommenderas av hela ❤️, vet hon finns med från BÖRJAN till SLUT.

Hon även hjälpt oss med tipps för nytt boende 🙏

Man kan tryggt känna att INGA frågor är dumma, Johanna gör ALLTID sitt yttersta för hjälpa samt ge svar.

Fullt förtroende från början till slut, så vill ni ha en engagerad mäklare då rekommenderar jag Johanna
    🌟🌟🌟🌟🌟🌟 🌟
    2022-12-17 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande och vi kände oss trygga i vår husförsäljning. De stämde överens med våra förväntningar.
    2022-12-16 Verifierad kund
    Fick väldigt bra och professionellts bemötande av Johanna innan, på och efter visning av bostaden.
    Johanna är väldigt påläst om fastigheten och gjort bra research så hon kunde besvara alla frågor.
    Skulle mer än gärna rekommendera Johanna och kommer vända mig till henne vid behov av ny fastighetsaffär.
    2022-12-15 Verifierad kund
    Super professionell , lyhörd och drivande i alla steg av affären .
    Mkt nöjda med vår husaffär i hop med Johanna .