Mycket professionell och kunnig. Tillgänglig och gör allt för att det ska bli en bra upplevelse.
Fastighetsbyrån Vänersborg
Välkommen till oss på Fastighetsbyrån i Vänersborg. Vi finns här för dig som funderar på att byta bostad. Vi har funnits i Vänersborg i över 50 år och nöjda kunder är det viktigaste för oss. På Fastighetsbyråns kontor i Vänersborg är vi fem mäklare och en mäklarassistent. Tack vare vårt stora driv, erfarenhet, lokalkännedom...
1389 omdömen om Fastighetsbyrån Vänersborg
Sedan starten hos Reco 2013
Frida was very helpful, communicative, and professional in her help with us and the purchase of our home. We are very happy with her and the help she provided. I would recommend her to anyone trying to sell or buy a home. Thank you Frida!
Fick ett bra bemötande, Pelle var trevlig och engagerad. Förväntningarna uppfylldes genom försäljningen som dock tog lite tid, men det speglar marknaden mer än mäklarens jobb tror jag. Sammanfattningsvis ett bra utfört jobb och jag skulle gärna rekommendera Pelle vidare.
Väldigt lyhörd, kunnig och engagerad mäklare. Hon motsvarade våra förväntningar som vi hade, och hon delade med sig av tips och råd som var bra för oss som säljare att veta. Vi hade bra kontakt under hela processen och sammanfattningvis tyckter vi att Johanna är en toppenmäklare som vi gärna skulle rekommendera till andra att anlita!
Vi kan inget annat än att säga att Johanna verkligen är mån om båda parter när man har med henne att göra. Hon hjälpte oss köpa vårat första hus och vi är tacksamma för att de gick så smidigt som de gjorde
Vi är supernöjda med Anton och hur smidigt och fort vi fick sålt våran lägenhet.
Så f-k grym bara! Kan inte säga mer!
Trevligt korrekt bemötande Hjälpsam och engagerad Lätt att få tag i för frågor
Trevlig, bra kontakt, snabb återkoppling, duktig på det han gör.
Återkommer snabbt om man söker honom. Håller vad han lovar och är noggrann i sitt sätt.
Genuin och professionell mäklare som på ett skickligt sätt balanserar både säljarens och köparens intressen – något som inte alltid är helt enkelt 😊
Klok och ansvarsfull och proffsig i sin yrkesroll 👍
Mycket positivt! Proffsig, kunnig och ansvarstagande mäklare. Frida är lugn och pedagogisk samt håller hög service. Har mycket hög tillgänglighet. Man känner sig omhändertagen och Frida inger förtroende.
Pelle har från allra första stund varit vänlig, tillmötesgående, rak och ärlig. Han har visat en exceptionell förmåga att både vara problemlösnings orienterad och flexibel, samtidigt med att behålla tålamod och positivitet. Vi har faktiskt bara positiva saker att säga om Pelle och vet att du som köpare kommer att bli mycket väl omhändertagen. 10/10! /Jens och Minnamaria S. Friis-Hansen
Vänlig och kunnig, rekommenderas!
Bra återkoppling på mina frågor. Påläst trevlig
Kan rekommendera Frida varmt! Tillmötesgående, hjälpsam, proffsig och med snabb återkoppling och tydlighet. Drivande och får saker att hända. Super trevlig verkligen - Bästa mäklaren! :)
Vi är oerhört glada och tacksamma för all stöttning vi fick av Pelle under försäljningen av vår bostadsrätt. Hans engagemang, lyhördhet och tillgänglighet gjorde att vi kände oss trygga genom hela processen!
Kundvänlig och serviceminded. Vid de två tillfällen vi mötts, så har Johanna visat på en stor social kompetens.
Anton är lugn, Enormt lyhörd och tillmötesgående i alla frågor och funderingar man har.
Väldigt kunnig, saklig och lugn. Professionell och du får ett väldigt trevligt bemötande. Jag rekommenderar Anton för att han är engagerad och duktig på det han gör.
Mycket hjälpsam och kommunikativ! Tog hand om allt och gav det lilla extra hela tiden. Lättillgänglig!
Bra bemötande, bra kommunikation, super trevlig och duktig mäklare
Proffsig, trevlig och kunnig! Personligt engagemang och snabba svar. Rekommenderar varmt !
Påläst och lotsade oss igenom alla papper som vi skulle skriva på,förklarade och svarade på alla frågor som vi hade. En trevlig stund med glada skratt och en mycket trevlig Johanna. Stort tack Anita Apelstig
Han var en mycket trevlig mäklare och han svarade mig snabbt och tydligt. Inget att klaga på rekommenderar stort
Har funnits engagemang samt en positiv inställning, Bra bemötande av frågor från oss. Återkommer med information löpande.
Trevligt och glatt bemötande. Förväntningen va en snabb försäljning och det blev det. Engagerad positiv och trelig
Alltid tillgänglig , bra bemötande och kunnig - mer kan man inte önska hos sin mäklare
Jag är otroligt nöjd med min mäklare Johanna Sjöström! Hon var alltid lätt att nå, svarade snabbt på alla mina frågor och gav mig ett stort lugn genom hela processen. Engagerad, kunnig och väldigt trevlig att samarbeta med – jag kan varmt rekommendera Johanna till alla!
Johanna är en mycket kunnig och duktig mäklare. Pålitlig, hjälpsam och med snabba svar. Är supernöjd, rekommenderar henne verkligen till andra.
Jag kunde inte vara mer nöjd, otroligt trevlig, kommunikativ och kollade ofta av läget, som förstagångsköpare är det lätt att bli nervös men jag kände mig trygg under hela processen. Rekommenderas starkt!
Johanna är oerhört kompetent, lyhörd, påläst och väldigt trevlig. Något vi uppskattade enormt var den snabba återkopplingen på allt kring vårat husköp, tusen tack Johanna för att du hittade vårat drömhus! Till dig som går i tankar att sälja, eller köpa fastighet. Så jag kan varmt rekommendera Johanna, ni kommer inte bli besvikna!
En grym mäklare!!! Har varit en så smidig process, mycket nöjd har jag vart.
Frida är väldigt proffsig i sitt arbete o höll mig underrättad under hela processen. Hon höll mig lugn när det blev lite intensivt och det uppskattade jag jättemycket. Jag känner stort förtroende för henne och anförtror henne gärna mina eventuella framtida säljobjekt.
Vi har blivit mycket trevligt bemötta och köpet av lägenheten har väl gått enligt våra förväntningar. Vi har ingen större erfarenhet av lägenhetsaffärer, men det verkar fungera bra tycker vi.
Hon är en mycket respekterad och professionell person som med tålamod och noggrannhet förklarar allt för oss på ett tydligt sätt, utan att någonsin verka trött eller ointresserad.”
Hjälpsam, stort engagemang och mycket trevlig bemötande.
Trevlig, lätt att samarbeta med, tydlig, lugn och professionell
Mycket duktig och tillmötesgående och hjälpsam.
Proffsig och duktig. Var lätt att prata med under hela processen.
Det är en emotionell resa att sälja ett hus man älskar mycket. Ingen hade kunnat hjälpa oss bättre med försäljningen än Frida. Så alltigenom kompetent och professionell. Men framförallt så inkännande och fin i sitt bemötande. Alltid lika vänlig och omtänksam. Jag kan verkligen varmt rekommendera Frida om ni ska sälja ert hus, ni kommer inte ångra er. // Jenny
Our experience with Pelle Ström is very good. He helped us with our not standard situation. Communication is correct and very fast. Besides that we liked the very friendly and open way of contact. He was willing to make some extra effort in our complex situation. And that gave us trust in the whole formal part of buying a house for the first time, and even abroad. Competent, helpful, adequate, reliable and friendly are words describing Pelle. Thanks for the good experience.
Efter en lyckad bostadsförsäljning som Johanna hjälpte mig med har jag enbart positiva erfarenheter att säga om hennes sätt att sköta försäljningen. Allt började med att jag besökte Fastighetsbyrån i Vänersborg och hade turen att få träffa Johanna. Fick en del mycket värdefulla tips av henne, bland annat att kontakta en ny bank och förklara min situation. Gjorde så och allt lossnade! Efter detta har allt gått som på räls. Köp av ny bostad och försäljning av min lägenhet i Vänersborg. Tur? Nja, jag vet att det fanns en ”regissör”...
Artig och ett vänligt bemötande. Noggrann med de uppgifter hon hade. Är mycket nöjd med hela försäljningen som Johanna gjorde. Kan varmt rekommendera henne.
Mycket trevlig och kunnig mäklare,är mycket nöjd.
Mycket bra och trevlig samt tillmötesgående Mvh Camilla Hjortander
Mycket bra mäklare, mycket kunnig, hjälpsam och trevlig Fastighetsbyrån är mycket bra i Vänersborg
Det gick fort, snabbt och smidigt att sälja huset😊
Pelle Ström är en mycket trevlig och tillmötesgående mäklare som står till hjälp även på helgen om man har frågor. Min man och jag fick möjligheten att besiktiga vårt hus på en lördag, vilket vi uppskattade väldigt mycket, då vi inte har möjligheten under veckan. Pelle svarar snabbt via sms eller ringer tillbaka inom kort, om man inte får tag på honom med en gång. Hade inte kunnat tänka oss någon bättre mäklare när vi köpt vårt fritidshus. Sabine och Oliver