Pelle Ström

Pelle Ström

Pelle Ström är mäklare på Fastighetsbyrån Vänersborg

Pelle Ström har varit registrerad mäklare sedan 2025-04. Pelle Ström har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-08 och har fått 30 omdömen med ett betyg på 4.9. Pelle Ström har haft 32 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

30 omdömen om Pelle Ström

Camilla E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Pelle Ström en del av Fastighetsbyrån Vänersborg
Nordstan

Gott bemötande och trevlig. Lätt att få tag på och löste visning snabbt.

Charles S
Torpa

Han är punktlig, professionell och välinformerad om sitt jobb. Han gör det enkelt för mig som köpare att få all den förståelse jag behöver.

Carina A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Pelle Ström en del av Fastighetsbyrån Vänersborg
Torpa

Svårt att formulera mig.Han är en jätte bra mäklare i alla fall.

Eli P

Trevlig, alltid lätt att få kontakt med och det märks att han tar sitt jobb på stort allvar. Pelle får toppbetyg!

Daniel K

En trevlig och inbjudande mäklare som har koll på varenda detalj.

Ajshe B
Torpa

Lättillgänglig vid frågor. Trevligt bemötande och ger en trygghetskänsla! Vilket är viktigt!

Karin P

För mig var det ett stort steg att både sälja och köpa bostad. Med Pelles hjälp har det känts både tryggt och smidigt. Pelle är professionell, engagerad och alltid tillgänglig genom hela processen. Kan inte tänka mig en bättre mäklare. Rekommenderas varmt!

Pelle S gillar detta
Per Gustaf Arne A
Sålde sitt hus med hjälp av Pelle Ström en del av Fastighetsbyrån Vänersborg
Vargön

Trevlig och tillmötesgående, snabb och lösningsfokuserad,

Hanna-Mari A
Sålde sitt hus med hjälp av Pelle Ström en del av Fastighetsbyrån Vänersborg
Vargön

Trevlig och rar! Höll oss hela tiden uppdaterad, gällande vad vi skulle göra och om hur försäljningen gick! Han har gjort ett jätte bra jobb!

Markus J
Köpte sitt hus med hjälp av Pelle Ström en del av Fastighetsbyrån Vänersborg
Vargön

Grymt bra helhetsintryck! Rekommenderar starkt!