Hanna Alavik

Hanna Alavik

Hanna Alavik är mäklare på Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga

Hanna Alavik har varit registrerad mäklare sedan 2009-10. Hanna Alavik har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-01 och har fått 142 omdömen med ett betyg på 4.9. Hanna Alavik har haft 47 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-02

142 omdömen om Hanna Alavik

Sedan starten hos Reco 2021
Sara B
Köpte sitt hus med hjälp av Hanna Alavik en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
Södra Herrljunga

Väldigt professionell, härligt och positivt bemötande.

Kenneth N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hanna Alavik en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
Centrala Herrljunga

Hon är vänlig, glad, lättsam och kunnig! Är snabb på att svara på meddelande vid beslut och funderingar. Rekommenderas högt!

Michael O
Sålde sitt hus med hjälp av Hanna Alavik en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
Centrala Herrljunga

Hanna levererar från start till mål. Genuint intresserad av att fånga in hela Miljön kring försäljningen för bästa resultat. Man känner sig trygg med Hanna. Bästa rekommendationer ges till denna super kvinna/Mäklare.

Fredrik
Centrala Herrljunga

Trevlig mäklare. Skall man köpa hus eller lägenhet i Herrljunga är det Hanna man skall prata med.

Fredrik C
Östra Vårgårda

Kunnig och hjälpsam!

Magnus T

Hanna bemöter på ett professionellt sätt sina kunder och tar alla önskemål och uppdrag till sig på ett lösningsorienterat sätt. På ett metodiskt sätt genomför hon sitt uppdrag med en 100% kundkontakt och öppenhet i affären. Hanna är 10 av 10 möjliga husknutar.

Andreas P
Centrala Herrljunga

Vi är supernöjda med Hanna på alla sätt. Hon har hjälpt oss på vägen både med tips och genom att svara på alla frågor vi haft. Vi har kollat på flera objekt med Hanna som mäklare innan vi till slut hittade ett som passade oss perfekt, varje gång har vi fått samma proffsiga bemötande och hjälp. Eftersom vi bor på annan ort har vi haft svårt att komma till ordinarie visningar och därför uppskattar vi extra mycket att hon tagit sig tid att ge oss extra visningar, även på helger.

Sandra B
Centrala Herrljunga

Se tidigare bedömning, mycket kompetent.

Sandra B
Centrala Herrljunga

Flexibel, kundfokus, kunnig, närvarande… väldigt kompetent som sprider en trygg känsla hos sina kunder.

Bo Å
Centrala Herrljunga

Snabb,saklig,sjukt kunnig och en varm människa!