Jonathan Florin

Florin Partners
4.9
Affärer senaste året

Jonathan Florin är mäklare på Florin Partners

Jonathan Florin har varit registrerad mäklare sedan 2022-08. Jonathan Florin har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 69 omdömen med ett betyg på 4.9. Jonathan Florin har haft 22 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

69 omdömen om Jonathan Florin

Sedan starten hos Reco 2022
Gabriella Afram C
Grusåsen

Engagerad, professionell och kunnig mäklare. Alltid tillgänglig, lyhörd och hjälpsam genom hela processen. Vi har känt oss trygga och väl omhändertagna från början till slut. Rekommenderas varmt!

Gabriel H
Grusåsen

Väldigt pedagogisk, seriös, duktig, professionell. Jag rekommenderar Jonathan, verkligen!

Ofelia D
Sålde sitt hus med hjälp av Jonathan Florin en del av Florin Partners
Oaxen/Mörkö

Kunnig, ödmjuk och personlig mäklare som vill och gör det lilla extra för sin kund. Har både köpt och sålt genom Jonathan Florin och vi kan inte vara mer nöjda. Rekommenderas starkt.

Erik R
Oaxen/Mörkö

Kunnig och helt professionell i samband med både köp och sälj av bostad, något som vi nu har erfarenhet av. En person att lita på i sin noggrannhet och sitt goda omdöme.

Daniel N
Oaxen/Mörkö

Vi blev otroligt väl bemötta av Jonathan under hela processen och kände oss trygga från första kontakten ända fram till köpet. Han var alltid professionell, varm, engagerad och lätt att få tag på. Oavsett vilka frågor vi hade tog han sig tid att svara tydligt och såg till att vi kände oss välinformerade genom hela processen. Genom åren har vi haft kontakt med många olika mäklare, Jonathan stack verkligen ut och är utan tvekan den bästa mäklaren vi har haft att göra med. Det som gjorde störst skillnad var kombinationen av...

Nenos R
Bergvik

Jag är väldigt nöjd med Jonathan.

Niklas H
Kallfors

Jonathan är proffsig, kunnig, tillgänglig och mycket trevlig

Ingvor H
Kallfors

Kunnig, inlyssnande, professionell och trevlig

Nadezda P
Brunnsäng

Jag tyckte om att arbeta med detta företag, det är professionalism, precision och artighet. Mycket trevlig kommunikation. Och ta hand om kunden. Nästa gång jag köper eller säljer något kommer jag definitivt att kontakta detta företag.

Monica N
Sålde sitt hus med hjälp av Jonathan Florin en del av Florin Partners
Rosenlund

Trygg, kunnig och pålitlig Han är proffsig och engagerad genom hela processen.