Per Florin
Per Florin är mäklare på Florin Partners
.Per Florin har varit registrerad mäklare sedan 1998-03. Per Florin har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 47 omdömen med ett betyg på 5.0. Per Florin har haft 23 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 47 Läs vad Per Florin
köpte sitt hus med hjälp av Per Florin en del av Florin Partners
Blev bemött på ett trevligt o proffsigt sätt,
Filmen där han gick omkring o visade huset,
Var mycket välgjord,alla förväntningar uppfylldes -
sålde sitt hus med hjälp av Per Florin en del av Florin Partners
Per är en otroligt proffsig och kunnig mäklare. Visar ett genuint intresse för bostaden som ska säljas. Är alltid tillgänglig och återkopplar med info, man behöver aldrig gå och fundera över hur läget är. Per får högsta betyg från oss, och ska vi sälja något igen så är han det självklara valet av mäklare!
sålde en tomt med hjälp av Per Florin en del av Florin Partners
Kompetent, följsam och väldigt trygg att ha med i försäljningsprocessen.
sålde sitt hus med hjälp av Per Florin en del av Florin Partners
I would say you are a WONDERFUL, kind, professional, responsible and helpful person who I was lucky to hire!
Thank You for helping get the house ready for close!/Bonnie -
köpte sitt hus med hjälp av Per Florin en del av Florin Partners
Florin är en utmärkt kommunikatör som har varit mycket lättilgänglig. Han har återkommit med återkoppling och gett oss goda råd vid köpet av vår nya bostad.
sålde sitt hus med hjälp av Per Florin en del av Florin Partners
Blev bra bemött av Per som tog sig tid att lyssna på vad vi hade för önskemål och alltid fanns där när vi hade frågor.
Han levde upp till våra förväntningar gällande prospekt och bilder, blev kanon.
Skulle vi sälja igen så är Per det självklara valet -
sålde sitt hus med hjälp av Per Florin en del av Florin Partners
Proffsig och erfaren mäklare.
Mycket bra fotograf som tog perfekta foton. -
sålde sitt hus med hjälp av Per Florin en del av Florin Partners
Profitionellt sätt med en familjekänsla
Kunniga och gjorde en mkt bra presentation av fastigheten. Som gav ett mkt bra resultat.
Resultat blev över förväntan -
sålde sitt hus med hjälp av Per Florin en del av Florin Partners
Bemött med närvaro kunskap, respekt, bra kontakt löpande före, under försäljning även personligt & tryggt.
Känns lite som vi är ett av få uppdrag även om jag ser många objekt som hanteras av företaget, en fin känsla av att bli sedd och väl hanterad vid en så viktig stor förändring i livet att byta bostad. -
köpte sitt hus med hjälp av Per Florin en del av Florin Partners
Vi fick ett bra bemötande av Per och han gav oss all information vi ville ha.
Köpet av Sätersgatan gick jättebra och allt sköttes väldigt proffsigt