Super duktiga killar som var försiktiga och snabba. Högst rekommenderat!
Flyttella- Flyttfirma & Städfirma i Stockholm
Flyttella etablerades år 2020 med vision att leverera helhetslösningar inom flytt och städtjänster i hela Sverige. Tack vare vår kompetenta, erfarna medarbetare har vi utvecklat fram det mest effektiva och prisvärda boknings system och utförande av uppdrag. Vi är ett auktoriserat företag med trafiktillstånd, ansvarsförsäkring...
126 omdömen om Flyttella- Flyttfirma & Städfirma i Stockholm
Sedan starten hos Reco 2021
Hej George! Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du har tagit din tid och har beskrivit din upplevelse med oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden om eventuella hushållsnära behov uppstår! Med vänlig hälsning
Trevligt bemötande Enligt tidsplan Gjorde allt för att det skulle gå i lås.
Hej Emma! Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du har tagit din tid och har beskrivit din upplevelse med oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden om eventuella hushållsnära behov uppstår! Med vänlig hälsning
The guys did an excellent job! Will get in touch again in case i need your services!
Hej Rui! Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du har tagit din tid och har beskrivit din upplevelse med oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden om eventuella hushållsnära behov uppstår! Med vänlig hälsning
Bra service, kom med kreativa idéer när vi flyttade som var till stor hjälp
Hej Rexel! Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du har tagit din tid och har beskrivit din upplevelse med oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden om eventuella hushållsnära behov uppstår! Med vänlig hälsning
Otroligt trevliga, respektfulla, proffsiga och effektiva! Mästare på flytt-tetris. Vi är jättenöjda och imponerade.
Hej Mikael! Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du har tagit din tid och har beskrivit din upplevelse med oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden om eventuella hushållsnära behov uppstår! Med vänlig hälsning
Flytella gör allt så mycket bättre än mina förväntningar De är kunniga och ser vad som behöver göras
Ghosted us :( We received an initial offer from them through a comparison site, the offer was incredible, and we tried to follow up numerous times, but unfortunately they never responded to any of our emails. What a waste of time for us, and how unprofessional to just ghost a potential customer.
Hello Iris! We are thankful for your feedback. The issue is that we never got any confirmation that you did sinned our offer which we did send to you and haven't got any notification about the confirmation. We are very sorry that we couldn't help you with your request. With best regards Flyttella Moving Company.
Vi fick kontakt genom en granne. Vi behövde hjälp med trädgården. Det var den bästa hjälp vi fått. Snart sköter företaget alla trädgårdar på vår gata. Bättre och trevligare hjälp kan man inte hitta. Anita och Nils-Olov Josefsson Sigtuna
Hej Nils! Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du har tagit din tid och har beskrivit din upplevelse med oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden om eventuella hushållsnära behov uppstår! Med vänlig hälsning
Jag tycker att Flyttella gjorde en effektiv flytt, några saker gick sönder i flytten och dom var tillmötesgående när jag bad om ersättning. Dock så tycker jag det var frustrerande att all kommunikation skedde på sms och Mail. Är också väldigt nöjd med flyttstädningen.
Hej Susanne! Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du har tagit din tid och har beskrivit din upplevelse med oss! Vi hade försökt att nå dig på telefon flera gånger utan framgång och därför ansåg vi att det är snabba att komma i kontakt med dig skriftlig. Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden om eventuella hushållsnära behov uppstår! Med vänlig hälsning
Problemfritt, snabba och noggranna. Kom i god tid. Hade både flytt och städ! Rekommenderar varmt.
Hej Julia! Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du har tagit din tid och har beskrivit din upplevelse med oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden om eventuella hushållsnära behov uppstår! Med vänlig hälsning
jag är mycket nöjd med helhetsupplevelsen av flytten. jag är nöjd med kundsupporten jag fick, och hur de stöttade mig hela vägen med flytten. En möbel fick en liten skråma i flytten, men det var inget stort och är väldigt nöjd med de som hanterade flytten och även hon som hanterade flyttstädningen. Och jag tycker priset var absolut rimligt. Jag skulle nyttja flyttella igen om jag gör ännu en flytt i framtiden.
Hej Andreas! Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du har tagit din tid och har beskrivit din upplevelse med oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden om eventuella hushållsnära behov uppstår! Med vänlig hälsning
Allt var perfekt! Snabba skickliga och mycket trevliga killar. Huvudansvarig var väldigt trevlig och gav den där extra servicen . När vi kom fram hjälpte de dessutom till att stuva om möblerna på plats. Kan varmt rekommendera Flytella
Hej Ulrika! Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du har tagit din tid och har beskrivit din upplevelse med oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden om eventuella hushållsnära behov uppstår! Med vänlig hälsning
Snabba duktiga killar, supersmidigt!
Hej Anne-lie! Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du har tagit din tid och har beskrivit din upplevelse med oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden om eventuella hushållsnära behov uppstår! Med vänlig hälsning
Vänligt och effektivt bemötande. Nästan alltid tillgänglig innan och under flytten. Lite svårare efteråt. På själva flyttdagen var killarna punktliga, artiga, snabba och effektiva. Flyttstädningen blev lite fördröjd pga sjukdom men det löste sig. Tyvärr missade jag att intilliggande biutrymme inte ingick i offerten.
Hej Janet! Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du har tagit din tid och har beskrivit din upplevelse med oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden om eventuella hushållsnära behov uppstår! Med vänlig hälsning
En kunde lite engelska och den andra pratade inte alls svenska och tog bilderna på allt han bar ner. Lite suspect.
Hej Alvaro! Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du har tagit din tid och har beskrivit din upplevelse med oss! Våra killar brukar att ta bilder för att dokumentera att skador har redan funnits innan vår ankomst. Våra killar är inte experter inom Svenska eller Engelska språket men kan lätt hantera de ord som krävs för att utföra professionell flytt tjänst! Med vänlig hälsning
Allt gick super smidigt och flyttkillarna var effektiva och försiktiga Mycket nöjd.
Hej Christer! Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du har tagit din tid och har beskrivit din upplevelse med oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden om eventuella hushållsnära behov uppstår! Med vänlig hälsning
Extremely professional, quick, and smooth handling. It had also the best price compared to competitors! Will definitely use them again!
Hej Ramis! Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du har tagit din tid och har beskrivit din upplevelse med oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden om eventuella hushållsnära behov uppstår! Med vänlig hälsning
Professionell bemötande. Pojkarna kommunicerade inte mycket men var däremot självgående och visste exakt vad de skulle göra. Både utflyttning och inflyttning gick smidigt och snabbt. Inget skadades, allt lämnades där det skulle stå. Ett litet minus är att de kom någon timme efter intervallet utan förvarning, tråkigt att vänta utan att kunna planera.
Hej Salvador! Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du har tagit din tid och har beskrivit din upplevelse med oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden om eventuella hushållsnära behov uppstår! Med vänlig hälsning
Trevlig och duktig städare. Höjde precis mitt under städningen och jag ansåg anledningen vara vag.
Hej Benjamin! Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du har tagit din tid och har beskrivit din upplevelse med oss! Anledningen att det tillkom extra deb. på 400 kr är att bostaden var i ovanlig skick och för att lämna ut städgaranti på 14 dagar så behövdes det 2 timmar extra än vanligt för städerskan. Du kunde tacka nej för extra och vi skulle ändå utföra klar vårt löfte utan städgaranti. Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden om eventuella hushållsnära behov uppstår! Med vänlig hälsning
Supertrevligt bemötande av Alex som svarar på telefon, men flyttgrabbarna ställde för många personliga frågor, vilket kändes väldigt oprofessionellt. Annars är jag nöjd med tjänsten!
Hej Margarita! Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du har tagit din tid och har beskrivit din upplevelse med oss! Tack för information, vi jobbar ständigt på att bli bättre och ska genomföra dialog med dem killarna som har varit ute på fältet hos dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden om eventuella hushållsnära behov uppstår! Med vänlig hälsning
Flytthjälp- professionell hjälp med flyttning, Vi är mycket nöjd och varmt rekommenderar Flyttela.
Hej Karolina! Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du har tagit din tid och har beskrivit din upplevelse med oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden om eventuella hushållsnära behov uppstår! Med vänlig hälsning
Kom tidigare än avtalat 👍 Trevliga killar som slet på bra ! Hela flytten gick på 3 Tim från handen till söder snabba killar o ställt bohaget efter eget huvud o det var perfekt 👍
Hej Jan! Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du har tagit din tid och har beskrivit din upplevelse med oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden om eventuella hushållsnära behov uppstår! Med vänlig hälsning
Good work and handled well, Can be recommended
Hello Vinay! Thank you for your review! We really appreciate you taking the time to describe your experience with our service.You are most welcome to contact us in the future! Kind regards
Fått faktura/krav på tjänst som varken är beställd/ utförd! Tjänsten, städning, utfördes av annan part före att den eventuellt skulle utföras av Flyttella- vilket också meddelades dem. Fakturan är till råga på allt dubbla beloppet mot den offert som jag fick Blufffakturor och Blufföretag!
Hej Christina! Tack för att du tog din tid för att omdömma oss! Vi jobbar ständigt på att bli bättre. Vi har vår egen intern städpersonal som utför våra städ uppdrag. Anledning att du har fått dubbla fakturan är att dödsbo är inte RUT-avdrag berättigad, du hade fått offert för flyttstädning och flyttstädningen är berättigad för RUT-avdrag. Konstigt att du påstår att tjänster var inte beställd och utförd men i verkligheten så var den beställt utav dig och var utförd utan några brister på tjänsten från vårt håll. Vi är ett...
Krånglade med tider pga missförstånd (städningen kunde ske närsomhelst medan flytten skulle varit tidigt på morgonen. Båda blev registrerade med öppen starttid) så flytten blev av några timmar senare än planerat. I övrigt väldigt smidigt. Professionellt och trevligt bemötande
Hej Giovanni! Tack för att du tog din tid för att bedöma oss, det uppskattar vi verkligen! Vad kul höra att flytten flöt enligt dina förväntningar dock avvikelser kan alltid hända pga olika omständigheter på vägar som trafik och m.m. Vi strävar alltid efter på att bli bättre och försöker alltid utföra vår löfte till er som vår kund. Du är varmt välkommen att höra av dig om eventuella framtida hushållsnära behov uppstår! Med vänlig hälsning
Köpte flytt av bohag från villa till lägenhet och med tillhörande lagring av bohaget en månad. Allt funkade över förväntan och jag är mycket nöjd. Blev också väldigt trevligt bemött inför flytten av kundtjänsten. Ger Flyttella toppbetyg.
Hej Andres! Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du har tagit din tid och har beskrivit din upplevelse med oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden om eventuella hushållsnära behov uppstår! Med vänlig hälsning
"Det här rekommenderas varmt! ". Kom i tid. Arbetade fokuserat och försiktigt. Trevligt bemötande såväl per telefon vid beställning som vid utförandet av flyttjänsten. Tack.
Hej Ritva! Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du har tagit din tid och har beskrivit din upplevelse med oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden om eventuella hushållsnära behov uppstår! Med vänlig hälsning
De här är toppen killar, gjorde min flytt 100 ggr lättare. Dom hjälpsamma och löser minsta lilla problem, rekommenderar dom starkt!
Hej Romeo! Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du har tagit din tid och har beskrivit din upplevelse med oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden om eventuella hushållsnära behov uppstår! Med vänlig hälsning
Jag är väldigt nöjd och allt gick bra enligt mina önskemål.
Hej Ahmad! Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du har tagit din tid och har beskrivit din upplevelse med oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden om eventuella hushållsnära behov uppstår! Med vänlig hälsning
Jag fick ett mycket trevligt bemötande då jag kontaktade Flyttella. Själva flytten utfördes i tid och professionellt till ett bra pris. Jag kommer att anlita Flyttella igen.
Hej Lennart! Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du har tagit din tid och har beskrivit din upplevelse med oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden om eventuella hushållsnära behov uppstår! Med vänlig hälsning
We had experienced a pleasant move with Flyttella. The staff were very cooperative and friendly. I'd strongly recommend them for moving.
Hello Swarnakumari! Thank you for your review! You are most welcome to contact us in the future!
Ger denna flyttfirma 10 poäng! Mycket smidig flyttning, snabba och var försiktig med möblerna. Stort eloge till Mariz som skötte detta exemplariskt!! Tog även flyttstädning med flytella, även den var Riktigt bra!, fanns inget att anmärka på. Kan verkligen denna firma.
Hej Linus! Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du har tagit din tid och har beskrivit din upplevelse med oss! Vi hälsar Maris från dig Linus :) Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden! Med vänlig hälsning
Flytten flöt på oerhört smidigt och snabbt!
Hej Fabian! Tack för din feedback! Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden. Med vänlig hälsning
Super bra kontakt från början till slut. Hade många frågor som dök upp som besvarades löpande av Alex som var kontakten för detta, superbra info hela tiden. Svaret till alla frågor var i princip att jag behövde ej oroa mig eller kontrollera något för att han hade koll. Själva flytten gick superbra - använt pakning tjänsten (varmt rekommenderar!), flytt och även städ. Fördel var att de hanterade allt och med nycklar osv jag behövde inte involvera mig i detta. Jag skulle rekommendera att man är super tydlig med vad som ska...
Hej Anna! Tack för din tid som du tog på dig för att beskriva din upplevelse med vår tjänst! Vi uppskattar verkligen att vi har dig som vår kund och ser fram emot att hjälpa dig om eventuella framtida behov uppstår med hushållsnära tjänster! Vi önskar dig all lycka! Med vänlig hälsning
Flytella helped me with moving and cleaning at a reasonable price. The staff were friendly, supportive and are good at what they do.
Hello Varun! Thank you for your review! You are most welcome to contact us in the future! Kind regards
Hej! Vi har flyttat med Flyttelia i juli 2023. Allt var bra! Killarna arbetade snabbt och sparsamt. Alla mina grejer (även växter) kom i nytt hem oskadat) Flyttstädning var också jättebra!
Hej Elena! Tack för ditt omdöme! Härligt att vi kunde nå dina förväntningar! Vi uppskattar att vi har dig som vår kund och ser fram emot att hjälpa dig om eventuella behov uppstår i framtiden! Med vänlig hälsning
Våra bästa rekommendationer! Vi är så nöjda med både flytthjälp och flyttstädning. Bra kommunikation inför flytten och under flytten och lyhörda på våra önskemål. Tack Flyttella! 😊
Hej Lotta! Tack för dina varma ord! Vi önskar dig att ha en fortsatt trevlig semester! Du är varmt välkommen att höra av dig om eventuella behov uppstår i framtiden! Mvh
Rekommenderas! Nöjd med både flytthjälp och flyttstädning. Bra kommunikation inför och lyhörda på önskemål.
Hej Erik! Tack för din feedback! Vi uppskattar verkligen att du är nöjd med oss! Du är varmt välkommen att höra av dig om eventuella behov uppstår i framtiden! Mvh
Hjälpsamma, snabba och noggranna - rekommenderas
Hej Christoffer! Vi tackar så mycket att du tog din tid att bedöma oss! Du är varmt välkommen att höra av dig om eventuella behov uppstår i framtiden! Mvh
Mycket snabba. Härliga flyttkillar.
Hej Berit! Tack så hemskt mycket för din feedback om oss! Du är varmt välkommen att höra av dig om eventuella behov uppstår i framtiden! Mvh
Jättebra, kan bara rekommendera Flyttella. Skulle utan tvekan anlita dem igen.
Hej Christian! Tusen tack för ditt omdöme! Du är varmt välkommen att höra av dig om eventuella behov uppstår i framtiden! Mvh
Smidigt och snabb packning, bra städ och framför allt exceptionell kund-service.
Hej Isac! Tack för att du tog din tid för att skriva omdöme om vår service! Du är varmt välkommen att höra av dig om eventuella behov uppstår i framtiden! Mvh
Snabb kontakt och allt fungerade utmärkt efter överenskommelse! Mycket nöjd!
Hej Christian! Vi är väldigt måna om våra kunder och vill leverera det service de förtjänar! Du är varmt välkommen att höra av dig om eventuella behov uppstår i framtiden! Mvh
Bra flytt med fin omsorg för våra prylar
Hej Oscar! Tackar så mycket för sitt omdöme! Du är varmt välkommen att höra av dig om eventuella behov uppstår i framtiden! Mvh
Hej! Ni är bästa flyttfirma i Stockholm! Jag är jette nöjd. Rekommenderar!❤️
Hej Aziza! Tack att du tog din tid för att bedöma oss! Du är varmt välkommen att höra av dig om eventuella behov uppstår i framtiden! Mvh
Communication is easy. The apartment has been properly cleaned, window, oven, fridge, floor, nothing to complain. ;D
Hello Miaomiao! Thank you for your review! You are most welcome to get in touch if any needs arise in the future! Sincerely
Mycket bra kundbemötande och lösningsorienterat! Skulle absolut använda igen!
Hej Oscar! Tack för din feedback! Vi strävar efter att leverera den service som våra kunder förtjänar! Tack för din feedback! Mvh
Flyttstäd. Otroligt duktig o dedikerad. Fick lägenheten att bli superfräsch. Känns som en helt ny lägenhet. Varje vrå och hörn, varje liten som stor detalj, var uppmärksammat av städteamet. Mycket näjd och kommer definitivt använda tjänsten igen. Tusen tack 🙏
Hej Ehsan! Tack för din varm feedback! Vi strävar alltid efter att göra våra kunder nöjda! Du är varmt välkommen i framtiden om eventuella behov skulle uppstå! Med vänlig hälsning Flyttella Flyttfirma
Mycket trevligt och proffsigt bemötande, rekommenderar starkt. Mycket bra pris, kan dock bli problem om kunden inte är Engelsktalande, då flyttgubbarna Kunde dålig svenska.
Hej Jan! Tack för din feedback! Det är inte alla våra gubbar som pratar bara Engelska, finns många som pratar vår nationell språk Svenska. Vi ska se till att du får Svensk talande gubbar nästa gång :) Mvh
Ni var jätte bra 👍. Jag är jätte glad med arbete ni gjorde.
Hej Fabius! Tack för din varm feedback! Mvh