Folktandvården Väsby Centrum

Dragonvägen 92, 194 70 Upplands väsby — Visa karta

2.5 i betyg av av 4 omdömen
 

Läs vad 4 kunder tycker om Folktandvården Väsby Centrum

 • 2018-12-06

  Spontant omdöme
  emma A skrev om Folktandvården Väsby Centrum
  Brukar känna mig ren i munnen efter en behandling, men icke här. Trist att man betalar dyra pengar och blir stressigt bemött, oproffsig behandling plus att tänderna inte känns ordentligt rengjorda.
  *ryser* Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  DentOn Tandvård
  4.8 / 5 i betyg — 397 omdömen
  fiveYearsBadge
  "För en som haft svårt att lita på tandläkare, så har Natalie överträffat alla förväntningar. Proffsig, hjälpsam och väldigt serviceminded. R"
 • 2014-12-02

  Spontant omdöme
  Mikael J skrev om Folktandvården Väsby Centrum
  Ska ni gå till en tandhygienist, skulle jag rekommendera att gå någon annanstans än HIT. Mina besök försökte de hela tiden dela upp på 4 tillfällen för att det var så "mycket att göra åt min mun" , vilket i slutänden blir j-vligt dyrt! Jag gick till Solna Dental istället som gjorde hela behandlingen på 1 timme och 15 minuter, dessutom mycket proffsigt, med precision, och i det närmaste smärtfritt trots att jag avböjde bedövning. I Upplands Väsby har det hela tiden varit på gränsen för vad man klarar av utan bedövning. De förlitar sig enbart på sin "bilnings-maskin" för att göra jobbet. Tips till Upplands Väsby folktandvård: Besök Solna Dental se hur de gör, och gör sedan som dem, så kanske ni får fler nöjda kunder. Sluta också försöka mjölka kunder på pengar, för ni har konkurrens, tro det eller ej. Läs mer
  gillar detta
 • 2012-01-28

  Spontant omdöme
  Fröken skrev om Folktandvården Väsby Centrum
  Har en väldigt trevlig och kunnig tandläkare, men jag ogillar att jag ofta fått stöta på extraavgifter i samband med undersökning av munnen. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Tandea - Barkarby
  4.8 / 5 i betyg — 57 omdömen
  Badge2020
  "Hos Tandea har jag fyllt början på håll, tagit bort tandsten. Samt vad jag intresserad av att forma mina tänder, så en estetiskbehandling gj"
 • Helena A

  2010-12-02

  Spontant omdöme
  Helena A skrev om Folktandvården Väsby Centrum
  Har aldrig haft en sån bra tandläkare tidigare. Vet vad hon gör samt jättetrevlig. Läs mer
  gillar detta
Kategorier