ID-Skydd

1 190 omdömen om ID-Skydd

Sedan starten hos Reco 2018
Tarja T
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Mycket trevligt och förståeligt personal tackar för hjälpen och trevlig samtal

Lena N
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Jag bytte bara brandvarnaren och testade den. Det gick smidigt.

Eva Anne-charlott W
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Har fått god hjälp förra året mef id skyddet vid påstådda fakturer från Klarna.

Kerstin H
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Kom fram snabbt. Kunnig och hjälpsam person. Fick hjälp med det jag behövde.

Svar från ID-Skydd

Hej Kerstin, Stort tack för att du delar din upplevelse! Härligt att höra att du fick snabb hjälp och ett kunnigt bemötande när du behövde det. Skulle du ha fler frågor framöver är du varmt välkommen att kontakta oss igen. Önskar dig en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Joakim Kundrelationer

Anette S
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Jag fick ett fint bemötande av en kunnig personal. Fick svar på mina frågor. Är så du tacksam. Med vänlig hälsning Anette Sandblom

Svar från ID-Skydd

Hej Anette, Varmt tack för dina fina ord! Det är roligt att läsa att du fick ett bra bemötande, tydliga svar och hjälp av kunnig personal. Om du funderar på något mer framöver är du alltid välkommen att höra av dig. Önskar dig allt gott! Vänligen, Joakim Kundrelationer

Eero R
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Jag vet inte så mycket om det.Kanske de fungerar bra!

Svar från ID-Skydd

Hej Eero, Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Vi förstår att det kan vara svårt att bedöma tjänsten fullt ut om du inte hunnit märka av den så mycket ännu. Vårt mål är att finnas där med ett tryggt och tydligt skydd om något skulle uppstå, och du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring hur tjänsten fungerar. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Joakim Kundrelationer

Christina W
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Hej det var bra tackar så mycket.

Svar från ID-Skydd

Hej Christina, Tack för din fina återkoppling! Vad bra att höra att du är nöjd och att allt kändes bra. Du är varmt välkommen att höra av dig om du behöver hjälp med något framöver. Ha en riktigt bra dag! Vänligen, Joakim Kundrelationer

Lina K
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Smidigt, enkelt arr ha att göra med.

Svar från ID-Skydd

Hej Lina, Tack för att du delar din upplevelse! Det är fint att höra att du upplever kontakten som smidig, enkel och bra att ha att göra med. Skulle du behöva hjälp eller ha några frågor framöver finns vi här. Önskar dig en trevlig dag! Vänligen, Joakim Kundrelationer

Carola S
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Hade ett trevligt samtal med Simon idag angående mitt 🆔 skydd ! Fick ett mycket trevligt bemötande och en trevlig förbättring på mitt abonnemang ! Tack Simon för ett mycket trevligt samtal och bemötande som jag uppskattar väldigt mycket ! Så bra att ha ett bra skydd i dessa tider ! Rekommenderar gärna andra till att börja med det hos Förebygg ! Tack Simon och ha en fortsatt trevlig dag ! Hälsningar Carola.

Svar från ID-Skydd

Hej Carola, Tusen tack för att du delar med dig av din fina upplevelse! Det är verkligen roligt att läsa att samtalet med Simon kändes både trevligt, tydligt och tryggt, samt att du känner dig nöjd med ditt ID-skydd. Vi uppskattar också att du rekommenderar oss vidare, och du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver hjälp framöver. Ha en fantastisk dag! Vänligen, Joakim Kundrelationer

Linnéa Birgitta Ö
Skrev om ID-Skydd en del av Förebygg

Trevlig personal, som kan sin sak. Jag har brandskyddet, id skydd plus familj. Förebygg.

Svar från ID-Skydd

Hej Linnéa, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplever personalen som trevlig och kunnig, och att du har flera av våra skydd samlade hos oss. Vi hjälper gärna till om du har några frågor eller behöver stöd framöver. Ha en fortsatt fin dag! Vänligen, Joakim Kundrelationer