Snygga smycken, snabb leverans. Allt man vill ha av ett seröst företag👍
Gems4U – Smycken med stenar, pärlor & kristaller Gems4U är en webbutik som startade 2005 och säljer handgjorda smycken i guld och silver, dekorerade med kristaller, ädelstenar och sötvattenspärlor. Sortimentet består av armband, berlocker, halsband, ringar, örhängen och broscher – allt noggrant fotograferat, vägt och mätt av...
10 omdömen om Gems4U
Snabb leverans, tack från en mycket nöjd kund .
Så fina smycken hittar man inte ofta. Gems4u har alltid något att välja på för egen del eller om man vill ge bort. Jag rekommenderar att gå in och titta på webbsidan. Hittar alltid nya unika produkter där. Snabb hantering och bra service dessutom.
Alltid trevligt bemötande, bra service med fina smycken. Alltid varit nöjd när jag handlar här!
Vilseledande information för att få köpare På en av huvud kolumnern på hemsidan står "Bonus smycket vid köp över 300 kr" Jag beställde två par örhängen och förväntade mig bonus smycket. I paketet var det helt uteblivet. Vid kontakt med Gems4U mycket otrevlig,nedlåtande och spydig(!) Så nu vill jag ville inte ens ha smyckena från Gems4U. Returnerade.
Hej Karin, bonusen du valde var för 200O:- men du handlade för 300:-. Du kunde ha valt en bonus för 300:-. Min meningen var inte att låta nedvärderande. Jag har mottagit din retur och återbetalat. Hälsningar Gems4U
Väldigt flexibla. Då jag var sent ute och hade bråttom med en present kunde jag inom en timme få hämta upp varan hos dem, bra kundservice.
Snabb leverans. Mycket nöjd med Gems4U
jag vill inte ge några kommentarer
Alltid fina saker och snabb leverans.
Jättebra service , fick snabb hjälp när postnord slarvade bort min första beställning !