Mycket lätt att samarbeta med och tydlig genom hela processen. Kort svarstid i alla lägen.
Grip Fastighetsmäkleri
Vi är en fastighetsmäklare i Malmö inriktad på förmedling av bostäder uppförda före 1960-talets miljonprojekt. Vi har ett genuint intresse för att förmedla hem med själv, personlighet och historia och vi engagerar oss helhjärtat i varje uppdrag vi tar oss an. Detaljer är viktiga för oss och vi tycker att varje hem förtjänar...
168 omdömen om Grip Fastighetsmäkleri
Sedan starten hos Reco 2017
Jag rekommenderar verkligen Annika som mäklare. Upplever henne som mycket proffessionell, kunnig och vänlig. Hon är tillgänglig och känns mån om att göra ett bra jobb - vilket hon gör! Tack!
Annika skötte försäljningen av min lägenhet på proffsigaste tänkbara sätt. Hon har varit tillgänglig, flexibel och otroligt engagerad, på mindre än en vecka blev det affär efter budgivning en bra bit över utgångspriset. Jag kunde inte vara mer nöjd! Även Melissa som varit behjälplig under försäljningen förtjänar ett stort tack, vilket dream team!
Stenkoll på allt under hela försäljningsprocesen och levererade över förväntan.
Professionell och trevlig. Annika hjälpe oss med en trygg och lyckad handel. Rekommenderas varmt!
Annika är informativ, trevlig och en alldeles utmärkt mäklare.
Vi är extremt nöjda och skulle välja Grip igen! Vi har både sålt och köpt med hjälp av Grip. Hela processen var smidig och proffsig. Vi kände oss trygga med att allt skulle gå helt rätt till. Annika var lätt att nå och behjälplig med alla båda frågor och behov. Kompetent och noggrann. Och budgivningen sköttes superbra!
Vi sålde vår första lägenhet och kunde inte känna oss mer trygga tack vare Annika! Annika är otroligt professionell, där hon är både engagerad och lyhörd. Kan verkligen rekommendera Annika!
Trevligt bemötande. Hade vi frågor hon inte kunde svara direkt på tog hon reda på det. Trevlig och smidig affär.
Vi är så himla nöjda med allt arbete som Annika gjort i samband med vår försäljning. Allt ifrån initialt kontakt till kontraktsskrivning. Hennes genuina arbetssätt och vilja att hela tiden L yssna och tillgodose våra behov som säljare har varit enormt värdefullt. Vi är så tacksamma! Vi kan ge våra allra varmaste rekommendation för Annika.
Annika är en kunnig och professionell mäklare med ett personligt och mycket trevligt bemötande. Vi rekommenderar varmt Grip fastighetsförmedling.
Ttrevligt bemötande och professionell hantering av vårt lägenhetsköp från strt till slut.
Jag köpte en lägenhet med Annika som mäklare. Hon var mycket hjälpsam och svarade alla mina frågor. Som en internationella som fortfarande har lite svårigheter med svenska, jag had många av dem. Hon hjälpte mig att förstå alla detaljer av kontraktet och allt som jag skulle veta. Tack så mycket!
Tydlig, ärlig och supertrevlig! Kändes som att hon ville både säljarens och köparens bästa. När det är dags för försäljning kommer vi definitivt kontakta Annika och Grip fastighetsmäkleri.
Annika är en varm och genuin mäklare med säljarens intresse i fokus. Hon bemöter alltid en med en positiv och framåtblickande inställning. Från dag ett var Annika transparent och rak på sak vad gällde bostadsmarknaden. Jag bestämde mig för att sälja min lägenhet när styrräntan började klättra uppåt och baserat på det nämnde Annika att det troligtvis kommer vara svårare än vanligt att sälja min bostad. Tillsammans, med mäklaren som ledare, tog vi oss genom tre tuffa månader var Annika aldrig tappade fokus. Efter tre månader...
Har nyligen anlitat Grip för försäljning av min lägenhet. Grip handhåller med det du behöver inför en försäljning. Med bred kompetens inom marknaden och en fördjupad förståelse för mig som säljare, köparens behov och mäklarens karaktär tar Grip det hela vägen. Med en marknad, ej för säljaren, med dagens inflation, gör Annika detta precis som sig bör. Min lägenhet såldes inom en strax efter visningen och med Grips kompetens så togs det hela vägen. Grip är ett mindre företag som slåss på en bred marknad med flera stora mäklarfirman...
Påläst driven och engagerad skulle verkligen rekommendera Annika
Vi är supernöjda med Annika som mäklare på alla sätt. Hon lade mycket tid på att sätta sig in i vårat hus och fotografen var jättebra, bilderna blev väldigt fina. Hon var mycket proaktiv och vi fick frekvent uppdatering under hela sälj processen. Huset såldes väldigt snabbt till ett pris vi är mycket nöjda med, vilket kräver sin insats av mäklaren i dessa ovissa tider. Vi rekommenderar verkligen Annika på Grip Fastighetsmäkleri, kunnig, professionell och kan försäljning.
Tydlig professionell engagerad
Annika är den bästa mäklaren jag har jobbat med genom åren. Hon är personlig, engagerar sig i uppdraget på riktigt och jobbar mycket noga. Hon har direkt och tät kontakt med alla parter, följer upp alla som har varit på visningar, och med stor flexibilitet driver affären framåt. Och så är hon en karismatisk person som jag tror att potentiella köpare känner förtroende för. Jag rekommenderar Annika till alla i min brf-förening och alla jag känner, och även här, och särskilt till personer som hittills enbart har haft erfarenhet...
Kan varmt rekommendera Annika! Mycket bra bemötande, påläst, kunnig och lyhörd för kundens behov och önskemål. Nöjd kund!
Att jobba med Annika kändes tryggt. Höll mig uppdaterad genom hela processen och jobbad envist på i en tuff marknad. Sålde lägenheten över utgångspris.
Annika tar sig alltid tid och är mycket duktig på det hon gör. Gav bra tips under renoveringen inför försäljningen, som visade sig skulle attrahera många spekulanter. Toppen att även få stylingtips inför fotografering och visning. Välj Annika som din mäklare!
Annika är kompetent och lyhörd. Tog sig tid att svara på mina (många) frågor och funderingar, och var aldrig svår att få tag på. Lyssnade på mina önskemål och kom med bra råd. Kände verkligen att jag stod i fokus. Detta var andra gången jag anlitade henne och jag väldigt nöjd. Väljer du henne kommer du få en engagerad och kommunikativ mäklare.
Annika var väldigt service medveten svarade på alla våra funderingar. Tog sig tid för samtal även sent på kvällen. Har inget att klaga på.
Annika var under vårt köp av lägenhet en mycket pålitlig, informativ & proffsig mäklare. Jag kan varmt rekommendera henne som mäklare.
Professionellt bemötande. Tydlig. Vänlig.
Annika är lugn och mycket trevlig. Hon är snabb på att svara både via telefon och mailkontakt och är hjälpsam.
Alltid tillgänglig för frågor och svar, samt väldigt engagerad!
Lösningsorienterad och otroligt enkel att ha att göra med.
She is just amazing. Very dedicated, kind and helpful.
Annika skötte vår försäljning och kändes trygg, stabil och professionell under hela processen. Vi fick ett mycket högt intresse, vilket renderade ett flertal visningar och många inbokade besökare. Vi uppskattade att kunna lita på att Annika skulle sköta anstormningen med van hand, och såvitt vi kunnat bedöma gick allting smidigt och bra. Tack!
Proffsigt bemötande rakt igenom. Rekommenderas!
Mycket trevlig, och framför allt pålitlig mäklare. Annika har ett respektfullt och proffsigt bemötande och upplevs vara en ärlig person.
När jag kom till visningen var Annika väldigt tillmötesgående och påläst och kunde svara på alla frågar jag hade kring lägenheten och föreningen. Tydlig och professionell vid kontraktsskrivning. Känner mig väldigt säker med mitt lägenhetsköp hos Annika!
Hon är snäll, tålmodig och hjälpsam.
Annika has always been very professional, honest and smart.She brilliantly and successfully handled the selling of my apartment.
Rekommenderar Annika, smidig, trevlig och pålitlig 👍🏻
Annika var supertrevlig och svarade alltid så fort hon kunde på alla frågor. Mycket duktig mäklare. Rekommenderar starkt!
Väldigt proffsig och tillmötesgående! Annika hjälpte oss igenom hela processen och det har känts väldigt tryggt från början till slut.
Fick ett toppenbemötande av Annika. Kan varmt rekommendera både Annika och Grip fastighetsmäkleri
Var involverad i budgivning, så hade kontakt med Annika vid den och efterföljande kontraktsskrivning. Annika gav ett professionellt och stabilt intryck. Inget att klaga på!
Som köpare upplevde vi Annika som kunnig, ärlig och trygg. Kommunikationen var utmärkt, hon svarar snabbt nästan närsomhelst, vilket gör att man känner stöd under hela processen.
Trevlig och snabb mäklare. Nöjd med vår kontakt.
Annika har varit fantastiskt under hela försäljningsprocessen. Underbart engagerad och alltid ett stort leende på läpparna. Kan starkt rekommendera Annika och Grip Fastighetsmäkleri.
Proffesionell och sakkunnig. En riktig stjärna!
Trevligt, personligt och professionellt bemötande. Vi kunde ha en avslappnad och öppen dialog med våran mäklare, där vi kände oss bekväma att ställa de frågor vi ville. Hon gjorde det lilla extra för att alt skulle gå så smidigt som möjligt för vårat köp. Vi är väldigt nöjda och imponerade.
Trevlig och proffsigt bemötande!
Är supernöjd med valet av mäklarfirma! Processen sköttes snyggt och smidigt längs med hela vägen! Är även nöjd med samarbetet kring stylist! Superbra!
Vi köpte en bostadsrätt och blev väl bemötta utav mäklaren. Då detta var vårt första köp av bostadsrätt hade vi en del frågor som mäklaren hjälpte oss svara på.