Bra kommunikation samt mycket seriös och proffsig, vilket gör att husköpet känns bra och tryggt.
Jennie Hallonqvist
Jennie Hallonqvist är mäklare på Hallonqvist fastighetsbyrå AB
.Jennie Hallonqvist har varit registrerad mäklare sedan 2004-01. Jennie Hallonqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 339 omdömen med ett betyg på 4.8. Jennie Hallonqvist har haft 23 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
Jag garanterar mitt starka engagemang, noggrann hantering av alla papper och en presentation som höjer din bostad samt en tydlig närvaro vid visning som förenklar för din kommande köpare.
Tänker att det bästa är att låta mina tidigare uppdragsgivare berätta om deras erfarenheter, så läs vidare på reco.se :-D.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag har ett extra driv och ett stort behov av att prestera. Helt enkelt för att kunna leverera det bästa för både säljare och köpare.
Vad vet vi inte om dig?
För att orka hålla ett högt tempo så är jag mån om att motionera - oftast löpning eller raska & friska promenader med min hund. En stor bonus är att man då rensar huvudet och får en extra bra känsla av välbefinnande.
Utöver det så coachar jag tonårstjejer i Malbas basket, som ger mig mycket glädje och energi.
2022-09 - 2023-08
339 omdömen om Jennie Hallonqvist
Proffsigt och noggrant från början till slut. 👍
Tack för förtroendet vi fick att sälja/förmedla ert föräldrahem. Stort tack för din respons på vårt utförda arbete. Det uppskattar vi mycket. /Jennie
Malmös bästa mäklare enligt mig, som har tidigare erfarenhet av fyra av de största i Malmö. Det som skiljer Hallonqvists från övriga, förutom det proffsiga genomförandet, är det personliga bemötandet som är så vänligt, engagerande och genomärligt. Jag fick direkt förtroende för Jennie och Claudia. Det visade sig stämma för de gjorde verkligen allt rätt för att göra försäljningen av min bostadsrätt så lyckad som möjligt, för alla parter. De lyckades snabbt och effektivt och ändå med eftertänksamhet, noggrannhet och utan stress...
"Malmös bästa mäklare..." det är ingen dålig summering. Ingrid stort tack för att du återkopplar till oss med hur just DU har upplevt försäljningsprocessen. Det är extra fint att få läsa det som du har värderat högt i din återkoppling under processen. Vårt engagemang och att vi är som du skriver genomärliga, dvs. att vi jobbar med all fakta, "korten på bordet". Så att allt det inte ska uppkomma några frågetecken i efterhand, varken för dig som säljare men även för din köpare. Vi är övertygade om att en nöjd köpare...
Trevliga personer, fantastisk bra service.. väldig kompetent firma
Tusen tack Claudio för att du tog dig tid att återkomma med din feedback. /Jennie & Claudia
Hun er profesjonell, effektiv, hjelpsom og hyggelig! Vi er kjøpere fra Norge, og det var en litt mer komplisert kjøpsprosess, men Jennie har vært eksepsjonell i hele prosessen. Vi er veldig fornøyde og takknemlige.
Exceptionell! Jag bugar och tackar, det gör mig mycket glad att läsa. Jag önskar er lycka till med flytten och välkomna till vårt fantastiska Malmö. /Mvh Jennie
Vi blev bemötta väldigt bra, öppen och bra kommunikation. Våra förväntningar var höga och mäklaren levde upp till dem på bästa möjliga sätt. Tyckte att samarbetet fungerade jättebra, bra återkoppling efter varje visning. Skötte vår försäljning exemplariskt.
Det är så värdefullt för oss när vi får återkoppling på förmedlingsprocesser som vi genomför. Vi bugar och tackar för din fina respons efter slutförd försäljning. /Jennie & Claudia
Valet för lägenhetsförsäljningen var självklar, att anlita Hallonqvist fastighetsbyrå. Då vi tidigare varit köpare av en fastighet via samma mäklare. Vi visste att vi skullefå en seriös och mycket påläst mäklare som ingav stort förtroende. Även mäklaren Claudia visade på samma goda kvaliteter. Kan varmt rekommendera
Camilla, nu har du varit på "båda sidorna", som både köpare och säljare. Det gör att din återkoppling betyder extra mycket för oss. Att både som köpare och säljare känna förtroende för oss och för det arbete vi utför det är något som vi värderar högt. //Team Hallonqvist.
Mycket kompetent och ärlig mäklare - hittar lösningar på alla eventuella hinder . Mycket nogrann och ger bra stylingtips Arbetar metodiskt och målmedvetet - Annika
Annika, tack snälla för rak och bra feedback. Vi brukar säga att "vi alltid gör skillnad", men det blir extra tydligt när man i en förmedlingsprocess stöter på hinder och vi som fastighetsmäklare får tillfälle att stötta och ge goda råd som därefter leder till en bra affär för både säljare och köpare. / Jennie & Claudia
Jennie drev vår bostadsaffär med en ödmjuk, trygg och professionell hand. Jennie är en personlig mäklare som ser och gör allt för att skapa en extra god affär för alla parter. Med Jennie har vi har vi känt oss otroligt trygga genom allt från besiktning, fotografering till försäljning. Hon har funnits där och svarat på alla frågor vi haft och verkligen ställt upp. Hon är otroligt kunnig och professionell, inget lämnas till slumpen. Alltid snabb på att återkoppla på både sms, mail och telefont. Sammanfattningsvis, ett trevligt...
Gunilla & Per, stort tack för er utförliga återkoppling på utfört arbete, det uppskattar vi verkligen. Tack för era varma rekommendationer med högsta betyg. /Team Hallonqvist
Var och är engagerade hela vägen i försäljningen Hög kompetens, fick direkt förtroende och vänligt bemött Kan varmt rekommendera Hallonqvist fastighetsbyrå till andra kunder som ska sälja sin bostad
Jörgen, stort tack för fin återkoppling. Vi har haft ett gott samarbete med er säljare och det gör vårt jobb lättare. :) Tack snälla för högsta betyg och din starka rekommendation. Det uppskattar vi verkligen. /Jennie & Claudia!