Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

En del av Ringabyråer www.ringabyraer.se
  • BadgeTwoYears
4.8

Välkommen till Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå! Vi har funnits i Timrå sedan 2001 och du hittar oss på Köpmangatan 38. På plats hos oss finns Cecilia, Lina och Tobias som hjälper dig att planera din anhörigs begravning. Vi tar hand om begravningar såväl som juridiska frågor. Inom begravning kan vi hjälpa dig med kistor,...

50 omdömen om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Sedan starten hos Reco 2022

Gunnel J
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Jag, eller vi, blev lugnt och sakligt bemött av Ida. Vi hade inga förväntningar eftersom det var första gången vi var på en begravningsbyrå och blev positiva överraskade. Vi har blivit proffsigt bemött och känner oss nöjda med allt.

Ulf U
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Bra uppställning för hjälp med de praktiska frågor man som anhörig tvingas ta ställning till. Vi fick även bra råd och förslag i de frågor och änskemål vi hade Sammantaget en väldigt positiv upplevelse.

Michael R

Jättebra bemött och smidigt gick det... Bara beröm.. Mvh micke

Ewa T
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Blev mycket fint bemött. Hade höga förväntningar men det blev bättre ändå. Vi hade kontakt både före och efter begravningen. Fick många rips och idéer. Enda problemet är att allt är så dyrt, men det kan inte Hässjö begrvningsbyrå rå för.

Majvi W
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Vänligt bemötande. Tyvärr missuppfattning ang fakturan, men inga problem att rätta till det.

Helene O
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Blev väldigt väl bemött. Vi fick hjälp med allt vi behövde och svar på våra frågor kring pappas bortgång. Lite annorlunda eftersom han gick bort här men begravs på annan ort. Väldigt nöjd med all hjälp och service.

Mats B
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Vi fick ett bra bemötande och Ida var fantastiskt, allt blev som vi ville så det vart en fin begravning. Uppskattade när Ida ringde åter och hörde hur allt hade gått. Så allt har varit positivt.

Margareta T
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Ett fantastiskt fint bemötande. Fick allt att fungera bra hela vägen. Kunde ringa hur mycket som helst om jag funderade på något. Har tidigare haft kontakt med Hässjö Begravningsbyrå och det har fungerat hur bra som helst. Det blev en fin begravning.

Pirjo L
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Tack för att ni tog hand om mig så snabbt å tog hand om allt. Ceremonin var fin och lite humor lättar upp lite.

Åke S
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Vänligt bemötande och bra information om olika alternativ. Mycket fin och smakfull dekoration vid begravningen. Stort Tack!

Cay N
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Jag blev vördsamt bemött av kunnig personal i min förberedelse att planera för ett sista adjö till min bror..Byrån ledde och stöttade mig därefter genom hela processen till ett avslut. Ett hjärtligt tack till Ida och medarbetare för bemötande och proffsigt genomförande av min brors färd mot evigheten.

Tack Cay, det värmer verkligen. Med vänlig hälsning Ida, Hässjö Begravningsbyrå

Anita W
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Mycket bra service och bemötande. Har bara goda erfarenheter sedan tidigare också.

Svar från Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Tack för ditt fina omdöme, Anita. Med vänlig hälsning Ida, Hässjö Begravningsbyrå.

Mona H
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

All hantering av blommorna blev fel. Representanterna från begravningsbyrån har inte haft koll på vad å hur saker ska göras. Vi anhöriga hade kunnat sköta allt, utom hanteringen av pappa, på ett bättre sätt. Trist då det inte går att göra om.

Svar från Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Hej Mona! Väldigt tråkigt att ta del av er upplevelse hos oss. Våra medarbetare arbetar ytterst noggrant mot våra leverantörer (blommor) samt önskemål från Er. Jag önskar att du ringer mig och förklarar vad du anser vi hade kunnat göra annorlunda vad gäller din pappas begravning. /Lina Ringshamre, Verksamhetschef 073-331 90 10.

Uno S
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Bra bemötande antagagerad personal.

Tollstedts Begravningsbyrå AB gillar detta
Therese E
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Personligt bemötande, snabba kontaktvägar och tid till samtal.

Bert V
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Bra bemötande och hjälpsamma i de frågor vi hade

Maria J
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Trevligt bemötande och tar sig tid att prata och försäkra sig om att allt landar rätt. Företaget levde upp till våra förväntningar i samband med den begravning de hjälpte oss med.

Karin L
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Har inte kunnat få bättre bemötande. Ida var det bästa som kunnat hänt i denna stund .Allt toppen bra och fint , ödmjukt och omtänksamt. .Karin.

Birgitta B
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Trevlig bemötande. Hjälpsam med allt till begravning och annonser i tidningen. Begravning blev jätte bra, tack för all hjälp.

Lars-Axel N
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Bra bemötande av byråns personal hela vägen. Vi ett vacker och för oss en perfekt ceremoni i Sörberge fötsamlingslokal., kan rekommendera byrån till alla.

Kerstin L
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Varmt och vänligt bemötande i våran stora sorg . Fantastisk hjälp med planeringen för begravning.

Tobias F
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Bra bemötande, trevlig personal, allt var bra.

Lisbeth A
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Mycket bra bemötande. Goda förväntningar. Mycket god erfarenhet från tidigare.

Mats L
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

En kort sammanfattning. Väldigt nöjda med hela hanteringen från första kontakt till begravningen. En stor fördel att vi känner handläggaren, det vart väldigt varmt och respektfullt. Alla valen landade helt rätt och det innebar att hela familjen var mycket nöjd och vi kände att vi fick ta farväl på ett fint sätt.

Ewa E
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Så fint bemötande både för vår mor och far. Hässjö och Thomas Anderssons. Tack Lina, Lotta och Elin samt alla andra.

Torbjörn B
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Ida och Tobias är underbara. Ställer alltid upp och hjälper till.

Ann-Kristin S
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Hej De är helt otroligt hjälpsamma, trevliga, omtänksamma, vi har fått all hjälp man kan få. Finns inget att anmärka på helt perfekt. Stort tack ska ni ha. MVH Ann-Kristin Åke

Harry P
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Jag fick fint bemötande, dom ordnade allt som jag behövde till begravningen...

Carin C
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Kontaktade Hässjö Begravningsbyrå första vardagen efter min fars bortgång och fick en tid redan samma dag. Fick träffa en fantastisk kvinna som med värme och känsla lotsade oss igenom planeringen av begravningen och den efterföljande minnesstunden. Själva ceremonin blev perfekt. Allt, från prästens tal till kistdekorationen och musiken, överträffade våra förväntningar. Trots den stora sorgen blev begravningen ett fint minne av vårt sista avsked av pappa. Flera av begravningsgästerna sa också efteråt att det var så fint....

Magdalena S
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Så varmt mötta av Hässjö begravningsbyrån. Många har kommit fram och sagt att det var den finaste begravningen de varit på. Rekommenderas innerligt. /Magdalena

Mari B
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Vi fick ett otroligt fint och empatiskt bemötande från personalen vid Hässjö Begravningsbyrå i samband med att vi förlorade en familjemedlem. Vi befann oss i en mycket märklig situation när vi fick kännedom om bortgången. När vi besökte begravningsbyrån gjorde vi det i egenskap av både närstående och brottsoffer. Vi fick ett mycket fint stöd och välbehövlig information så att vi kunde komma framåt i vår unika situation. Trots alla omständigheter som uppdagades i samband med bortgången kunde begravningen planeras...

Ulla-Britt J
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Jag och mina barn blev bemött på bästa sätt av Lina Ödlund på Hässjö Begravningsbyrå. Mina förväntningar kändes bra. Mitt i sorgen av min makes bortgång kändes det bra att Lina tog hand om det mesta. Tack!

Göran J

Mycket vänligt bemötande och jag har att klaga på. Bara positivt ! Göran

Catarina B
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Så nöjd med all hjälp och stöd. Skulle aldrig klarat allt utan all hjälp och service.

Tomas S
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Vi blev mycket väl omhändertagen när vi var där på besök. Vi fick hjälp med att välja kista, urna och annons. Ida var väldigt professionell och fixade det vi behövde hjälp med.

Ove K
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Tror inte att det kan finnas någon bättre begravningsbyrå hjälpte till med allt och deras bemötande var otroligt fint så jag vill TACKA dem för allt

Anders H
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Trevligt bemötande och bra uppföljning.

Lena Margareta L
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Begravningsbyrån jättebra men däremot kontakt med prästen i förväg dåligt och prästen som person inte heller bra. Tråkigt framförande och opersonlig

Ringabyråer och Ringabyråer gillar detta
Lena S
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Hej, jag och mina barn är mycket nöjda med Hässjö begravningsbyrå. Tack Cecilia och Lina för all hjälp vi fick till min makes/vår fars begravning. Mvh Lena Jansson Skoglund

Ulrica B
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Blev väldigt fint bemött av Cecilia på alla de sätt. Sedan tycker jag att man ska presentera kostnaderna lite mer, man tackar ja till olika saker ni kan hjälpa till med men får sedan en chock över priserna.

Nina A
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Vi blev bemött på ett väldigt fint sätt, fick all den hjälp som vi önskade och behövde i den svåra och jobbiga sorgen vi befann oss i just då ❤ All heder till Hässjö begravningsbyrå ❤🕊❤

Håkan P
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Blev bra bemött av hjälpsam personal. Vi kunde träffas på kort tid (samma dag som dödsfallet). Vi köpte kista och skötte resten själva

Alf L
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Mycket väl.Att skulle vara bra Företaget utförde att mycket väl,

Christer S
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Allt funkade perfekt, bra bemötande, bra uppföljning

Kicki T
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Kommer att ge en utförlig recension om vad jag tycker om företaget när uppdraget är utfört och avslutat. I detta skede känns det inte relevant

Fredrik K
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Liten lokal byrå med mycket trevlig personal och kontaktperson. Omhändertagande och hjälpsam under tråkiga omständigheter. Köpte tjänster för begravning i minneslund och ceremoni i grannkommun.

Ringabyråer och Ringabyråer gillar detta
Anders R
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Lungt och trevligt bemötande i en svår situation.Förklarade saker som man inte hade koll på De levde upp till mina förväntningar Begravning och allt vad det innebär

Marianne S
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Mycket proffsigt och trevligt bemötande. Allt fungerade till belåtenhet. Våra förväntningar blev mycket bra och minnesväda. Mamma fick en fin begravning. Tack

Ronny B
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Väldigt bra bemötande samt mycket kunnig personal

Anders T
Skrev om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Smidigt och bra ordnat hela vägen.