Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Välkommen till Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå!

Vi har funnits i Timrå sedan 2001 och du hittar oss på Köpmangatan 38. På plats hos oss finns Cecilia, Lina och Tobias som hjälper dig att planera din anhörigs begravning.

Vi tar hand om begravningar såväl som juridiska frågor. Inom begravning kan vi hjälpa dig med kistor, urnor, musik, blommor, gravplats och gravsten samt mycket mer. Inom det juridiska hjälper vi dig med bouppteckning, äktenskapsförord, samboavtal, arvskifte, testamente med mera.

Utmärkelser

35 omdömen om Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå

Sedan starten hos Reco 2022
    2023-03-29 Verifierad kund
    Bra bemötande och hjälpsamma i de frågor vi hade
    2023-03-29 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och tar sig tid att prata och försäkra sig om att allt landar rätt. Företaget levde upp till våra förväntningar i samband med den begravning de hjälpte oss med.
    2023-03-26 Verifierad kund
    Har inte kunnat få bättre bemötande. Ida var det bästa som kunnat hänt i denna stund .Allt toppen bra och fint , ödmjukt och omtänksamt. .Karin.
    2023-03-25 Verifierad kund
    Trevlig bemötande. Hjälpsam med allt till begravning och annonser i tidningen. Begravning blev jätte bra, tack för all hjälp.
    2023-03-17 Verifierad kund
    Bra bemötande av byråns personal hela vägen. Vi ett vacker och för oss en perfekt ceremoni i Sörberge fötsamlingslokal., kan rekommendera byrån till alla.
    2023-03-15 Verifierad kund
    Varmt och vänligt bemötande i våran stora sorg .
    Fantastisk hjälp med planeringen för begravning.
    2023-03-09 Verifierad kund
    Bra bemötande, trevlig personal, allt var bra.
    2023-03-04 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande.
    Goda förväntningar.
    Mycket god erfarenhet från tidigare.
    2023-02-09 Verifierad kund
    En kort sammanfattning. Väldigt nöjda med hela hanteringen från första kontakt till begravningen. En stor fördel att vi känner handläggaren, det vart väldigt varmt och respektfullt. Alla valen landade helt rätt och det innebar att hela familjen var mycket nöjd och vi kände att vi fick ta farväl på ett fint sätt.
    2023-02-07 Verifierad kund
    Så fint bemötande både för vår mor och far. Hässjö och Thomas Anderssons. Tack Lina, Lotta och Elin samt alla andra.
    2023-02-05 Verifierad kund
    Ida och Tobias är underbara.
    Ställer alltid upp och hjälper till.
    2023-01-27 Verifierad kund
    Hej
    De är helt otroligt hjälpsamma, trevliga, omtänksamma, vi har fått all hjälp man kan få. Finns inget att anmärka på helt perfekt. Stort tack ska ni ha.

MVH
    Ann-Kristin Åke
    2023-01-17 Verifierad kund
    Jag fick fint bemötande, dom ordnade allt som jag behövde till begravningen...
    2022-12-09 Verifierad kund
    Kontaktade Hässjö Begravningsbyrå första vardagen efter min fars bortgång och fick en tid redan samma dag. Fick träffa en fantastisk kvinna som med värme och känsla lotsade oss igenom planeringen av begravningen och den efterföljande minnesstunden. Själva ceremonin blev perfekt. Allt, från prästens tal till kistdekorationen och musiken, överträffade våra förväntningar. Trots den stora sorgen blev begravningen ett fint minne av vårt sista avsked av pappa. Flera av begravningsgästerna sa också efteråt att det var så fint. Jag ger
    Hässjö Begravningsbyrå och då framförallt Ida Sandberg, högsta betyg och mina allra varmaste rekommendationer.
    2022-12-06 Verifierad kund
    Så varmt mötta av Hässjö begravningsbyrån. Många har kommit fram och sagt att det var den finaste begravningen de varit på. Rekommenderas innerligt. /Magdalena
    2022-11-23 Verifierad kund
    Vi fick ett otroligt fint och empatiskt bemötande från personalen vid Hässjö Begravningsbyrå i samband med att vi förlorade en familjemedlem.

Vi befann oss i en mycket märklig situation när vi fick kännedom om bortgången. När vi besökte begravningsbyrån gjorde vi det i egenskap av både närstående och brottsoffer. Vi fick ett mycket fint stöd och välbehövlig information så att vi kunde komma framåt i vår unika situation.

Trots alla omständigheter som uppdagades i samband med bortgången kunde begravningen planeras med relativt kort varsel. Det blev en mycket fin stund där vi tillsammans med nära och kära fick ta ett sista farväl. Kistan var så fint smyckad och blomsterarrangemanget blev så bra som det någonsin kunde bli. Arve höll i ceremonin och sjöng så fint. Det blev ett värdigt avslut trots alla tragiska omständigheter.

Vårt varmaste tack till personalen vid Hässjö Begravningsbyrå. Ni är fantastiska!
    2022-11-22 Verifierad kund
    Jag och mina barn blev bemött på bästa sätt av Lina Ödlund på Hässjö Begravningsbyrå.
    Mina förväntningar kändes bra.
    Mitt i sorgen av min makes bortgång kändes det bra att Lina tog hand om det mesta. Tack!
    2022-11-04 Verifierad kund
    Mycket vänligt bemötande och jag har att klaga på.
    Bara positivt ! Göran
    2022-10-24 Verifierad kund
    Så nöjd med all hjälp och stöd.
    Skulle aldrig klarat allt utan all hjälp och service.
    2022-10-04 Verifierad kund
    Vi blev mycket väl omhändertagen när vi var där på besök. Vi fick hjälp med att välja kista, urna och annons. Ida var väldigt professionell och fixade det vi behövde hjälp med.
    2022-10-02 Verifierad kund
    Tror inte att det kan finnas någon bättre begravningsbyrå hjälpte till med allt och deras bemötande var otroligt fint så jag vill TACKA dem för allt
    2022-09-21 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och bra uppföljning.
    2022-08-19 Verifierad kund
    Begravningsbyrån jättebra men däremot kontakt med prästen i förväg dåligt och prästen som person inte heller bra. Tråkigt framförande och opersonlig
    2022-08-19 Verifierad kund
    Hej, jag och mina barn är mycket nöjda med Hässjö begravningsbyrå.

Tack Cecilia och Lina för all hjälp vi fick till min makes/vår fars begravning.

Mvh Lena Jansson Skoglund
    2022-07-14 Verifierad kund
    Blev väldigt fint bemött av Cecilia på alla de sätt.
    Sedan tycker jag att man ska presentera kostnaderna lite mer, man tackar ja till olika saker ni kan hjälpa till med men får sedan en chock över priserna.
    2022-07-10 Verifierad kund
    Vi blev bemött på ett väldigt fint sätt, fick all den hjälp som vi önskade och behövde i den svåra och jobbiga sorgen vi befann oss i just då ❤

All heder till Hässjö begravningsbyrå ❤🕊❤
    2022-06-30 Verifierad kund
    Blev bra bemött av hjälpsam personal. Vi kunde träffas på kort tid (samma dag som dödsfallet). Vi köpte kista och skötte resten själva
    2022-06-27 Verifierad kund
    Mycket väl.Att skulle vara bra Företaget utförde att mycket väl,
    2022-06-25 Verifierad kund
    Allt funkade perfekt, bra bemötande, bra uppföljning
    2022-06-25 Verifierad kund
    Kommer att ge en utförlig recension om vad jag tycker om företaget när uppdraget är utfört och avslutat. I detta skede känns det inte relevant
    2022-06-25 Verifierad kund
    Liten lokal byrå med mycket trevlig personal och kontaktperson. Omhändertagande och hjälpsam under tråkiga omständigheter. Köpte tjänster för begravning i minneslund och ceremoni i grannkommun.
    2022-06-24 Verifierad kund
    Lungt och trevligt bemötande i en svår situation.Förklarade saker som man inte hade koll på
    De levde upp till mina förväntningar
    Begravning och allt vad det innebär
    2022-06-23 Verifierad kund
    Mycket proffsigt och trevligt bemötande. Allt fungerade till belåtenhet. Våra förväntningar blev mycket bra och minnesväda. Mamma fick en fin begravning. Tack
    2022-06-23 Verifierad kund
    Väldigt bra bemötande samt mycket kunnig personal
    2022-06-23 Verifierad kund
    Smidigt och bra ordnat hela vägen.