Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag13 omdömen om Hjärtgruppen AB
skrev om Hjärtgruppen AB
Jag och mina kollegor fick en bra utbildning i HLR av en proffsig kille ifrån Hjärtgruppen AB. Alla i min grupp fick tillräckligt med tid för att prova metoden på dockorna. Vi fick även ställa egna frågor vilket var givande. Efteråt så kände vi oss stärkta och redo att ta oss an detta, ifall situationen skulle uppstå i det verkliga livet.
skrev om Hjärtgruppen AB
Blev bemött på ett bra sätt.
Förväntningarna blev som jag tänkt mig, jag upplevde företaget som superbra.
Upplevelsen var mycket bra. -
skrev om Hjärtgruppen AB
Gott bemötande och kunnig personal.
skrev om Hjärtgruppen AB
Mycket trevligt bemötande vi fick lära oss från grunden. Bra övningar samt bra samarbete. Kändes bra att kunna hjälpas åt när det var svårt. Jag är jätte glad över vad jag har fått lära mig nu kan jag hjälpa till när det behövs och göra rätt.
skrev om Hjärtgruppen AB
Fantastisk utbildning i HLR. Sakkunnig personal/lärare och bra övningar för att snabbt kunna lära sig vid akuta situationer.
skrev om Hjärtgruppen AB
Informativt och bra upplägg men väldigt monotont och tråkigt. En viss energi och och tonväxling hade gjort det mycket enklare att lyssna och man hade blivit mycket mer engagerad. För att vara riktigt konstruktiv så var det svårt att hålla sig vaken och faktiskt lyssna med den långa ”konst pauserna” och monotona ton. Annars var instruktören väldigt kunnig.
skrev om Hjärtgruppen AB
Gick HLR, fick mycket bra bemötande och fint att man fick öva.
skrev om Hjärtgruppen AB
Var på HLR utbildning december 2022.
väldigt bra instruktör. Jag har gått liknande utbildningar tidigare i mitt yrkesliv och den här var särklass bäst.
fakta i kombination med praktiska övningar i mindre grupp med en mycket bra instruktör -
skrev om Hjärtgruppen AB
Trevligt sätt. Företaget levde upp förväntningarna som jag hade (upprepning redan lärda kunskaper) på jätte bra och tydligt sätt.
Toppen bra upplevelse.
HLR - utbildning -
skrev om Hjärtgruppen AB
Vi har haft jättebra upplevelse av våra bokningar med Hjärtgruppen. Enkelt och smidigt att boka och proffsiga kunniga instruktörer vid HLR- utbildningen.
skrev om Hjärtgruppen AB
Håll gärna såna utbildning för alla personal på olika arbetsområde.
jättebra bemötande av företaget
Det var mycket givande för mig för att den var första gång som jag går på denna utbildning. -
skrev om Hjärtgruppen AB
Proffesionellt bemötande och kunniga personal. Utbildning var tydlig och givande.
skrev om Hjärtgruppen AB
Är så otroligt nöjd med HLR- kursen! Instruktören var så otroligt proffsig, lugn och pedagogisk. Man kände sig så fint bemött och oavsett frågor svarade hon på ett vänligt och utförligt sätt. Mycket bra att man i kursen varvade teori med praktik. Att vi deltagare fick testa på egna dockor uppskattades mycket. Också bra att man fick lära sig att använda en hjärtstartare. Jag känner mig nu trygg med att utföra HLR både med och utan hjärtstartare. Tusen tack för en mycket bra kurs!