Daniel Fridolf

Daniel Fridolf

Daniel Fridolf är mäklare på HusmanHagberg Bjuv/Åstorp

Daniel Fridolf har varit registrerad mäklare sedan 2023-05. Daniel Fridolf har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 91 omdömen med ett betyg på 4.9. Daniel Fridolf har haft 24 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

91 omdömen om Daniel Fridolf

Sedan starten hos Reco 2023
Kent Stefan J
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Fridolf en del av HusmanHagberg Bjuv/Åstorp

Har bra upplevelse av Daniel. Efter trög marknad och en mäklare som aldrig gav upp hoppet så blev huset sålt!

Erika L
Bjuv

Tillmötesgående, trevlig och hjälpsam! Bra kring både köp och egen försäljning.

Martina L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Fridolf en del av HusmanHagberg Bjuv/Åstorp

Stort tack för ett grymt jobb, jag skulle utan tvekan anlita dig igen!☺️

Hampus L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Fridolf en del av HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
Bjuv

Super-proffsig, tydlig och snabb i svaren. Lämnar inga frågor osvarade. Rätt igenom en mycket bra erfarenhet.

Ann-Mai Margaretha Z
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Fridolf en del av HusmanHagberg Bjuv/Åstorp

Tack vare Daniel har vi fått sålt huset. Han är alltid lika glad och ihärdig med sitt jobb som mäklare. Vi är så tacksamma!

Loke Magnus Leif N
Bjuv

Daniel är en riktigt vass mäklare. Det är inte toppenläge att sälja just här och nu men trots det sålde han vårt hus på en vecka samt fick mer än utgångspriset. Mycket nöjd

Birgitta M
Sålde sin bostad med hjälp av Daniel Fridolf en del av HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
Ljungbyhed

Försäljningen har genomförts på ett mycket bra sätt! Jag har stort förtroende för Daniel.

Ulrika K
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Fridolf en del av HusmanHagberg Bjuv/Åstorp

Enkel att ha att göra med, trevlig, kunnig. Hela tiden snabb återkoppling även på kvällar o helgen, mkt uppskattat.

Markus K
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Fridolf en del av HusmanHagberg Bjuv/Åstorp

Trevlig, öppen och glad Han gav bra information, och svarade på frågorna vi hade. Allt gick väldigt smidigt

Ana Z
Bjuv

Vi är jättenöjda med Daniel Fridolf som mäklare när vi var i processen att köpa vårt hus.Han var proffesionell,vi hade tydliga kommunikation och han svarade snabbt på alla frågorna och funderingarna som vi hade.Vi kände sig välkomnade och trygga på kontraktsskrivningen och han gjorde att hela processen var inte så stressad.Vi kan varmt rekommendera Daniel!