En fantastiskt trevlig, informativ och tillmötesgående mäklare. Hade kunskap om fastigheten och tog även snabbt reda på svar på våra frågor. Allt plus.
HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
Välkommen till HusmanHagberg i Bjuv/Åstorp, med ett stort engagemang och passion hjälper vi dig till en lyckad bostadsaffär här i Bjuv och Åstorp. Vi är en del av en av Sveriges ledande mäklarkedjor och vi gör allt för att du ska bli nöjd före, under och efter din bostadsaffär. Vi är helt fristående från försäkringsbolag och...
148 omdömen om HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
Sedan starten hos Reco 2017
Supertrevlig, enkel att ha göra med och proffsig :)
Han är en mycket professionell mäklaren. Han presenterade huset för mig i detalj. Han gav effektiv kommunikation mellan köpare och säljare. När jag hade problem löste han dem åt mig i tid. Jättebra service, verkligen trevlig köpupplevelse!
Från en första säljare av lägenhet så blev jag verkligen bemött utav Mark på ett helt oerhört bra sätt. Rak på sak, inget att vänta på vi lägger upp den direkt som kommande. Var en av grejerna som Mark sa direkt. Snabb & smidig affär som verkligen inte är lätt i dessa tider! Rekommenderas starkt.
Bra bemötande och en mycket duktig mäklare.
Daniel är en mycket trevlig och engagerad person som bemötte oss på ett mycket bra sätt. Vi förväntade oss en mäklare som var engagerad och på hugget och det var Daniel verkligen, dessutom höll han oss informerade om vad som hände hela tiden. Mycket proffesionellt och korrekt uppträdande och snabb i alla händelser, verkligen engagerad i sitt arbete.
Jag fick förtroende för Marc från första stund, kändes oerhört tryggt att ha honom som mäklare. Han är kompetent, professionell, pålitlig och har hjärtat på rätta stället. Husförsäljningen gick snabbt och smidigt och han var alltid tillgänglig att svara på mina frågor och funderingar. Jag kan varmt rekommendera Marc, bästa mäklaren jag träffat på!
Tack för dessa oerhört fina orden Sofie! Det var ett nöje att hjälpa dig med din bostadsförsäljning och önskar dig lycka till med din nya bostad! 😊
Vi blev väl bemötta av Marc, som framstod som kunnig och kompetent. Vilket var vad vi behövde, då vi aldrig sålt hus tidigare. Vi förväntade oss att få vår fastighet såld och Marc levde upp till de förväntningarna. Han vägledde oss genom hela processen och vi upplevde det som att han alltid var tillgänglig. Vi är väldigt nöjda med vår kontakt med Marc och HusmanHagberg i Bjuv.
Stort tack för det fina omdömet Rickard och stort lycka till framöver. 😊
Marc var i kontakt med oss hela tiden med information. Han var vänlig , kunnig och tillmötes gående. Vi är väldigt nöjda.
Tack ska ni ha, det har varit fantastiskt att jobba med er. Önskar er all lycka i framtiden. 😊
Trevlig, hjälpsam, kunnig. Köpet gick snabbt och smidigt.
Mäklaren är väldigt hjälpsam och flexibel både i kontakt och visningar. Han var alltid tillgänglig för alla frågor och funderingar oavsett tid. Jag upplever att han är hungrig och jobbar hårt. Om jag behöver skulle jag vilja anlita honom igen
Hjälpsam, professionell
Tack Djordje 💪💪 Vi ses snart
Väldigt engagerad och alltid tillgänglig
Jag fick förtroende direkt, och även om förutsättningarna från början inte var dom allra bästa, till en snabb försäljning, så i samråd med varann hitta vi en bra lösning. Marc var lyhörd på hur jag ville ha försäljningen. Jag skulle rekommendera Marc till alla jag känner. Ett lugn som person och god kompetens ger trygghet åt säljaren.
Som ny köpare till bostad var han väldigt tillmötesgående och svarade på våra frågor. Väldigt nöjd!
Vi tycker det är opersonligt med denna typ av frågor. Vi föredrar att titta folk i ögonen och säga vad vi tycker
Mäklaren levde upp till mln forvantninger Tak
Väldigt trevlig, engagerad och hjälpsam! Har känt mig otroligt trygg genom hela processen
Väldigt trevlig och enkel att prata med. Gjorde så att allt gick enkelt och smidigt. Lätt att hålla kontakten med angående frågor osv. Superbra bemött.
Trevlig, kunnig o påläst. Känns trygg o säker på sin sak. Kommer absolut rekommendera honom till andra
10/10!
Tack My . Ses på tillträdet :)
Bra utfört arbete av Kristian
Tack Rasmus :)
Hej Allt varit bra jag är nöjd
Blev bemött på ett väldigt bra sätt. Lyssnade på mina funderingar och vad jag hade tänkt mig för köpare. Allt gick mycket smidigt och snabbt, bra kontakt under budgivning . Bara positivt rekommenderas varmt.
Marc är väldigt trevlig, trovärdig och transparent vilket vi tyckte var fantastiskt! Han var duktig på att kommunicera mellan parterna och fixade en snabb affär till oss och samtidigt såg till att det blev en bra affär för säljarna. Skulle rekommendera Marc till alla som ska köpa hus!
Väldigt proffsigt bemöta, han levererade absolut vad han lovade och vad jag önskade. Kunde inte blivit bättre. Super nöjda.
En väldigt trevlig och tillmötesgående kille som kommunicerar väldigt lugnt och har lyssnat på oss som säljare.
Kunnig och mycket trevlig mäklare som inte pressade eller stressade mig in i försäljning. Behjälplig med alla frågor jag hade och en som ingav en stor trygghet. Mycket nöjd med allt! Rekommenderas varmt till alla!
En mycket trevlig och sympatisk ung man som vet precis hur man skall ta hand om sina kunder. Allt gick både fort och smidigt.
Trevlig och mycket proffsig rekommenderas starkt.
Blev bra bemött, rätt information hade gärna väntat på de här frågorna till affären var klar.
Marc är 100 % insatt hur marknaden fungerar och är väldigt kunnig och proffsig!! Han säger som det är och gör inga falska ’lockprisvärderingar’ bara för att vi ska välja honom som mäklare, vilket vi är oerhört tacksamma för!! Han är en vänlig, effektiv, hjälpsam, trygg och snäll mäklare med en fantastisk humor, lätt att jobba med och bemöter kunden med respekt. Varför ens välja någon annan… Tack Marc!!! Du är bäst!! /Patrik och Carina
Alt gik godt med handel og kan varmt anbefale Kristian Svenson Og hans Kontor
Bra bemötande, professionellt.
Trevlig mäklare. Känns tryggt och det blev en snabb affär
Riktigt trevligt och skön person med bra kunskap. Ska jag sälja i framtiden ska Marc få sköta försäljningen helt klart 😊
Riktigt trevlig mäklare som är rak på sak med mycket insikt i de krångligare bitar runt husköp. Allt gick snabbt och smidigt, han hade all dokumentation klar när man skulle skriva under så det var inga extra väntetider som gällde. Rekommenderas starkt!
Vi blev väldigt bra bemötta av Marc som även är en lugn och trevlig mäklare. Våra förväntningar var att han skulle ro affären i hamn och det gjorde Marc på ett mycket smidigt sätt.
Marc har gett oss ett väldigt professionellt bemötande. Marc har varit långt mer engagerad än någon annan mäklare vi har haft kontakt med innan. Han är ärlig, genuint intresserad av att vi ska vara nöjda som klienter och har gjort mycket mer än vad som normalt förväntas av en mäklare. Vi har bara gott att säga om Marc och rekommenderar honom verkligen om ni behöver anlita en mäklare.
Snabb och tydlig kontakt. Fick ett pålitligt intryck. Hade svar på frågor och gav ett intryck av att vara kunnig, bakgrund inom hantverk lät honom ge ärliga uppskattningar och tydliga svar.
Marc är mycket duktig i sitt arbete man, kunde, smsa, med, frågor ringa och prata vid funderingar, han, ställde, upp förklara så, man förstod Han ser kunden 100 procent Kan bara rekommendera honom Underbart bemötande Tack Allt har känns tryggt hela vägen
Marc är fantastisk på sitt arbete, har ett stort kundfokus & väldigt hjälpsam! Vi har verkligen uppskattat Marc i vår process, vi kände oss trygga, sedda men fram för allt väldigt omhändertagna. Han gör mer för sina kunder än vad många andra hade gjort. Hade verkligen kunnat rekommenderar honom till dem kunderna som uppskattar det där lilla extra!
Mycket trevlig och professionell mäklare när jag köpte mitt hus i Bjuv. Anneli
Marc har varit bra på att föra processen framåt. Lyssnat in vad vi vill och hållt bra kontakt och uppdaterat oss på händelseförloppet.
en bra mäklare som är på hugget .....och med ett vänligt bemötande och som jag tycker väldigt kunnig på sitt jobb
I have bought a villa in Kviding ,Åstorp . I have contacted Marc to make a deal and he showed a respect and followed up and help to make a good deal , this is what i missed with other brokers before ,where they ignore my English communication .
Allt från första kontakt till nu efter kontraktskrivning har varit otroligt trevligt, roligt och proffsigt bemötande. Hela vägen igenom har Marc peppat oss, svarat på alla funderingar små som stora, sena sms när rädslan inför visning har varit där, samt erbjudit åsikter och nya perspektiv. Vi har känt oss så väl bemöt och som att vi har varit delaktiga hela vägen igenom och inte bara som "ännu ett hus". Marc går verkligen all in, och får en att känna sig trygg i en stressig situation! Vi rekommenderar definitivt att anlita Marc som er mäklare, ni blir inte besvikna!
Vi har köpt en bostad i Billesholm. Blev väldigt bra och proffsigt bemötta av Marc. Vi fick svar på våra frågor vi hade och bra återkoppling under hela tiden. Kände oss trygga och omhändertagna!
Har köpt bostad, fick ett jättebra bemötande från första telefon samtalet till visningen till slut samtal.. Levde gott och väl till våra förväntningar då alla våra frågor vi hade på visningen besvarades bra. Samt att Marc la ner tid på en vid visningen. Med vänlig hälsning, krister