Försäljningen har genomförts på ett mycket bra sätt! Jag har stort förtroende för Daniel.
Daniel Fridolf
Daniel Fridolf är mäklare på HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
.Daniel Fridolf har varit registrerad mäklare sedan 2023-05. Daniel Fridolf har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 85 omdömen med ett betyg på 4.9. Daniel Fridolf har haft 19 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
85 omdömen om Daniel Fridolf
Enkel att ha att göra med, trevlig, kunnig. Hela tiden snabb återkoppling även på kvällar o helgen, mkt uppskattat.
Trevlig, öppen och glad Han gav bra information, och svarade på frågorna vi hade. Allt gick väldigt smidigt
Vi är jättenöjda med Daniel Fridolf som mäklare när vi var i processen att köpa vårt hus.Han var proffesionell,vi hade tydliga kommunikation och han svarade snabbt på alla frågorna och funderingarna som vi hade.Vi kände sig välkomnade och trygga på kontraktsskrivningen och han gjorde att hela processen var inte så stressad.Vi kan varmt rekommendera Daniel!
Jätte bra och trevligt mäklare Kan sitt jobb Hjälpte till genom hella procesen Rekomenderar honom
Lättsam och väldigt trevlig mäklare! Bidrog till en väldigt smidig affär och att vi inte kände oss helt vilse vid vårt första husköp.
Jag har både köpt och sålt hus genom Daniel Fridolf och är väldigt nöjd med hela processen. Daniel är pålitlig, professionell och alltid lätt att få tag på, vilket skapade en stor trygghet. Kommunikationen var tydlig och smidig, och jag kände mig väl omhändertagen från start till mål. Jag kan varmt rekommendera Daniel till alla som söker en engagerad och kunnig mäklare.
Bra bemötande på vår försäljning
Vår känsla utav Daniel är väldigt positiv . Han visar engagemang ,omtanke ,trygghet (med sin kunskap.) och mycket gott bemötande. Vi är super trygga och nöjda med Daniel.
Kunnig, trevlig, tydlig, massor med tålamod