Super nöjd, super trevligt och professionell
Patrik Skarström
Patrik Skarström är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Hisingen
.Patrik Skarström har varit registrerad mäklare sedan 2018-03. Patrik Skarström har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 540 omdömen med ett betyg på 4.9. Patrik Skarström har haft 56 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
540 omdömen om Patrik Skarström
Vi är otroligt nöjda med Patrik som mäklare! Han var kunnig, hjälpsam och lyhörd genom hela processen. Rekommenderas varmt!
Patrik är mycket lyhörd som mäklare för sina kunders önskemål och behov. Tar väl hand om både köpare och säljare vilket kändes viktigt för mig. Jag valde Patrik för att han som mäklare har förmåga att på ett positivt sätt kunde presentera vårt hus på bästa sätt , tryggt och trovärdigt. Vi hade ett gott samarbete inför försäljningen och allt planerades med största noggrannhet och inget lämnades åt slumpen. Kände efteråt att det inte kunde gjorts bättre vilken är en mycket bra känsla efter en försäljning. Kan varmt rekommendera Patrik! Ann Hammarstedt
Kunnig, lugn och trevlig! Vi är mycket nöjda!
Patrik är engagerad och gör sitt yttersta för att du ska känna dig väl omhändertagen. Han är noga med att lära känna objektet och området så att han kan presentera det korrekt för spekulanter. Vi har känt oss väldigt trygga med Patrik genom alla stegen av försäljningen.
Patrik hjälpte oss väldigt bra och med tålamod eftersom vi inte är så bra på data. TACK till Patrik !
Tipp topp! Trevlig och snäll. Snabba svar.
Jag är mycket nöjd med Patrik Skarström. Trevligt bemötande och snabba svar på alla frågor.
Vi blev väldigt bra bemötta av Patrik, supertrevlig både på visning och i hela processen av köpet. Har tidigare mött mäklare som inte haft bra koll och därav hade jag inte så höga förväntningar, men Patrik skötte allt jättebra. Skulle varmt rekommendera honom!
Väldigt trevligt bemötande och tog sig tid under visningen för att svara på frågorna som jag hade. Jag hade inte så höga förväntningar på grund av tidigare erfarenheter men Patrik upplevdes som kunnig och ville hjälpa oss med att få svar på våra frågor. I helhet så är jag hittills väldigt nöjd med upplevelsen, det enda som skulle kunna ha varit bättre är tillgången till det senaste dokumenten. Detta löste Patrik dock genom snabba svar och lätt att kontakta.