Patrik var trevlig och professionell. Allt gick väldigt smidigt med honom och vi är super nöjda.
Patrik Skarström
Patrik Skarström är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Hisingen
.Patrik Skarström har varit registrerad mäklare sedan 2018-03. Patrik Skarström har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 639 omdömen med ett betyg på 4.9. Patrik Skarström har haft 52 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
639 omdömen om Patrik Skarström
Har träffat många mäklare men varje gång har det slutat med att jag väljer Patrik! Patrik är en otroligt fin person, man känner verkligen att han genuint bryr sig och att det ska gå bra för dig i din affär. Han finns där runt hörnet, man ringer, man skriver med funderingar, oro, glädje och han finns där varje gång! Patrik är väldigt bra på sitt yrke och är otroligt seriös i sin roll som mäklare, han gör sitt yttersta för att affären ska gå i lås på bästa möjliga sätt. Det finns verkligen inget ont att säga utan jag skulle...
Positiv och kunnig hela processen som köpare har känts trygg och smidig
This is our 3rd time experience and great support as always!
Patrik är och upplevs väldigt professionell och social i alla sammanhang vi har haft med honom och göra. Han eldade på oss i en bra fart, och det behövdes som det ser ut. Alltid lätt att nå och alltid insatt och kunnig i denna affär. Bara gott att säga om honom. Rekommenderas alla dar i veckan 👍👍
Svarar alltid på frågor och trevligt bemötande.
Vi är mycket nöjda med Patrik som mäklare. Han är vänlig och tillmötesgående, men framförallt professionell och har god lokalkännedom.
Jag är mycket nöjd med Patrik och kan varmt rekommendera honom. Han har varit snabb, professionell och alltid tillgänglig när jag haft frågor. Under hela köpprocessen har han varit tydlig, engagerad och gett ett tryggt bemötande. Jag har uppskattat hans goda kommunikation och sätt att hantera allt smidigt från början till slut. Tack för ett utmärkt arbete!
Patrik har varit väldigt hjälpsam och ställt upp på frågor och funderingar vi haft och guidat oss hela vägen!
Väldigt kommunikativ och trevlig. Svarar fort på alla frågor även utanför de tider man kan förvänta sig det.