Jag tycker det var en väldigt smidig boköp vi gjorde. Louise var tillmötesgående och snabb vid kommunikation. Ett trevligt köp med henne. Angelie 🌞
Louise Wellrath
Louise Wellrath är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Hisingen
.Louise Wellrath har varit registrerad mäklare sedan 2021-09. Louise Wellrath har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-10 och har fått 157 omdömen med ett betyg på 4.9. Louise Wellrath har haft 35 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
157 omdömen om Louise Wellrath
Fick jobbet gjort i tuff marknad. Vi är nöjda
Mycket professionell och fin i bemötande. Trevlig och man får förtroende till henne. Rekommenderar starkt Louise
Bra, enkel att ha och göra med och trots att försäljningen drog ut på tiden så kändes det aldrig som det var på grund av mäklaren. Allt gick smidigt och vi är nöjda med försäljningen
Louise är en otroligt bra och proffsig mäklare med ett personligt bemötande som gjorde att vi kände oss avslappnade och trygga genom hela affären. Kan varmt rekommendera Louise!
Trevlig, tillgänglig, lättsam att ha att göra med.
Louise Wellrath gjorde vår bostadsaffär till en ren fröjd. Otroligt professionell, engagerad och lyhörd från start till mål. Vi kunde inte ha önskat oss en bättre mäklare och rekommenderar henne varmt till alla som ska sälja!
Mycket trevlig och proffsig. Allt har hittills gått väldigt smidigt.
Vi blev mycket nöjda med bemötandet , vi hoppades på en bra och trevlig mäklare vilket vi gjorde ! Vi rekommenderar henne, glad och positiv. Vi är nöjda med allt hon gjort.
Louise utstrålar otroligt positiv energi som smittar av sig och lugnar oss som säljare, hon är väldigt skicklig och kunnig och hon fick oss att känna oss bekväma! Försäljningen av vår bostadsrätt gick väldigt snabbt , smidigt och över förväntan 😃 Rekommenderar henne varmt!