Jonatan Bernhed

Jonatan Bernhed

Jonatan Bernhed är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Hisingen

Jonatan Bernhed har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Jonatan Bernhed har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 168 omdömen med ett betyg på 4.9. Jonatan Bernhed har haft 26 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

168 omdömen om Jonatan Bernhed

Sedan starten hos Reco 2021
Cecilia J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jonatan Bernhed en del av HusmanHagberg Göteborg Hisingen
Centrala Hisingen

Väldigt nöjd med hjälpen från Jonatan. Han ingav stort förtroende från första stund och var både trevlig, professionell och mycket påläst. Han var inlyssnande, engagerad och tog sig alltid tid att svara på frågor och funderingar. Jag kände mig trygg genom hela processen och rekommenderar honom varmt som mäklare.

Lisa A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jonatan Bernhed en del av HusmanHagberg Göteborg Hisingen
Centrala Hisingen

Jonatan är en duktig, påläst och lättsam mäklare. Glad och trevlig. Bra kontaktnät med stylist och fotograf. Hade bra förväntningar, då jag haft att göra med mäklarbyrån tidigare.

Adam S
Lindholmen Norra Älvstranden

Jag kan varmt rekommendera Jonatan Bernhed som mäklare! Från första stund kände jag mig trygg och säker med dom frågorna jag hade och dom svaren jag fick. Jonatan visade ett otroligt engagemang och hade alltid full koll på läget. Dessutom var han otroligt trevlig och lätt att ha att göra med, vilket gjorde hela processen mycket enklare. Jag är supernöjd med hans insats och resultatet!

Felicia I
Eriksberg

Enkel att ha att göra med, seriös och informativ. Känns som ett tryggt köp!

Michaela S
Länsmansgården

Väldigt bra bemötande och lyssnar på en. Gör sitt bästa för att få sålt.

Jerker O
Lindholmen Norra Älvstranden

Jonatan upplevdes förtroendeingivande och fick oss som köpare att känna oss trygga under köpprocessen. Han var hjälpsam och såg skyndsamt till att besvara de frågor vi hade till föreningen.

Caroline B
Lindholmen Norra Älvstranden

Jonatan var mycket professionell och skapade tidigt ett stort förtroende. Han var lugn, lyhörd och informativ utan att upplevas pådrivande. Våra frågor besvarades snabbt och tydligt, vilket gjorde hela affären trygg och smidig. En mäklare jag gärna rekommenderar.

Adam B
Centrala Hisingen

Trevligt bemötande och självsäker. Förväntningarna var höga men med tanke på läget kan ingen klandras för lång säljtid. Att mäklaren gjorde allt han kunde var det bästa för mig. Han lyssnade även på vad jag ville framföra till spekulanter och fick fan till det.

Sanna L
Hisings Backa - S:t Jörgen

Stort tack till Jonatan! Lyhörd och kompetent med hjärtat på rätta stället.

Jonas J
Hisings Backa - S:t Jörgen

Bra och tydligt bemötande under hela processen, jag är nöjd med Jonatan som mäklare.