Robin Davidsson

Robin Davidsson

Robin Davidsson är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Hisingen

Robin Davidsson har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Robin Davidsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-10 och har fått 24 omdömen med ett betyg på 4.8. Robin Davidsson har haft 18 försäljningar sen 2024-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-11 - 2025-10

24 omdömen om Robin Davidsson

Sedan starten hos Reco 2024
Rasim H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Davidsson en del av HusmanHagberg Göteborg Hisingen
Centrala Hisingen Hildedal

Jag är väldigt nöjd med försäljningen av min lägenhet och med det arbete som Robin gjorde genom hela processen. Han var professionell och engagerad. Kommunikation och uppföljning fungerade utmärkt. Jag kan varmt rekommenderar Robin till andra som ska sälja sin bostad!

Ali B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robin Davidsson en del av HusmanHagberg Göteborg Hisingen
Centrala Hisingen Hildedal

Som en person som ger sig in på bostadsköp för första gången så har jag känt mig väldigt trygg under hela processen pga Robins engagemang och tydlighet om vad som gäller. Han har varit fantastisk under hela resan och jag kan endast tala positivt om honom.

Funda N
Centrala Hisingen Hildedal

En fantastisk mäklare – professionell, engagerad och alltid tillgänglig. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen från början till slut.

Anita S
Centrala Hisingen

Han är en saklig och noggrann mäklare som kan sitt jobb. Allt fungerade väl.

Emelie L
Backatorp

Inkännande. Sympatisk. Kompetent. Påläst. Tog sig tid att visa och förklara. Trygg. Kändes lätt att kunna ställa frågor och gav lättförståeliga svar. Hade tänkt igenom en plan redan vid första mötet vilket gjorde det lätt att förstå processen.

Urban P
Övre Eriksberg

Allt fungerad snabbt och smärtfritt

Helena Annika W
Övre Eriksberg

Duktig ung kille på frammarsch. Tydlig och vänlig. Tillmötesgående och kunnig i sitt område.

Daniel Joakim E
Biskopsgården

Erfaren. Lätt att prata med. :)

Mohammad Ali N
Biskopsgården

Hej! Robin Davidsson är duktig och trevlig. Jag är väldigt nöjd med honom som mäklare. Han var professionell, tydlig och tillgänglig under hela processen Jag kan varmt rekommendera honom till andra bostadsköpare. MVH Nowandish

Kemal Furkan B
Övre Eriksberg

Robin var verkligen snäll mot oss, och vi kände att Robin förstod våra behov, vad vi letade efter. Våra förväntningar var att ha en tålmodig agent som kan samla in och kommunicera den information vi behövde om våra frågor. Vi ville ha en objektiv, neutral tredje part under köpprocessen och Robin gjorde just det. Det gick ganska smidigt. Vi hade alla dokument vi behövde, och Robin förberedde resten av dokumenten noggrant. Robin följde processen väl, och arrangerade till och med köpprocessen för att passa våra behov...