Allt gick smidigt enligt förväntan och Yousif var tydlig och tillmötesgående
Yousif Gorges
Yousif Gorges är mäklare på HusmanHagberg Hägersten
.Yousif Gorges har varit registrerad mäklare sedan 2020-04. Yousif Gorges har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-11 och har fått 64 omdömen med ett betyg på 4.8. Yousif Gorges har haft 58 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-03 - 2026-02
64 omdömen om Yousif Gorges
Agerar bra på kundens önskemål
Saklig, kom inte med några överdrivna löften.
Yousif gjorde en mycket bra, prydlig och välklädd intrygg på oss som brydde sig om oss. Han kunde svara på alla vpra frågor. Mycket proffsig.
Yousif har motsvarat vårat förväntningar på ett utmärkt sätt, alltid snabb i återkoppling och mån om att se till att hålla oss uppdaterade under processen kring alla steg. Även lösningsorienterad. Jag rekommenderar varmt andra att anlita Yousif för sina försäljningar.
Duktig mäklare med lång erfarenhet. Inlyssnanade, hjälpsam å trevlig.
Han är duktig jätte bra kund bemötande kunnig och pålitlig
Yousif var underbar och gjorde hela processen med att sälja min lägenhet till en trevlig och bekväm upplevelse. Han hjälpte mig att nå mina mål och var fantastisk att arbeta med.
Hej Ernesto, Det var ett nöje att få hjälpa dig med din försäljning, tack för förtroendet! Hälsningar, Yousif Gorges HusmanHagberg
Han är professionell, engagerad och lyhörd genom hela processen. Yousif är tydlig i sin kommunikation, ger realistiska råd och arbetar målmedvetet för att uppnå bästa möjliga resultat. Jag upplevde honom som trygg, kunnig och alltid tillgänglig för frågor, vilket skapade stort förtroende från start till mål.
Hej Sima, Stort grattis till ditt köp och tusen tack för den fina omdömet! Ni kommer trivas hur bra som helst i den nya lägenheten! Hälsningar, Yousif Gorges HusmanHagberg
Vi kände oss trygga med hans service. Punktligt och tydlig.
Hej Raad, Stort tack för din fina rekommendation, det gläder mig verkligen att ni är nöjda med vårt samarbete. Och ett stort grattis till försäljningen! Hälsningar, Yousif Gorges HusmanHagberg