Amanda Bergljung

Amanda Bergljung

Amanda Bergljung är mäklare på HusmanHagberg Karlskrona

Amanda Bergljung har varit registrerad mäklare sedan 2023-04. Amanda Bergljung har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 31 omdömen med ett betyg på 4.7. Amanda Bergljung har haft 31 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

31 omdömen om Amanda Bergljung

Sedan starten hos Reco 2023
Timmi R
Köpte sitt hus med hjälp av Amanda Bergljung en del av HusmanHagberg Karlskrona
Slättanäs

Otroligt trevligt bemötande. Väl förberedd inför frågor och kunnig. Alltid snabb respons. Inga konstigheter helt enkelt.

Agnes N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Amanda Bergljung en del av HusmanHagberg Karlskrona
Pantarholmen

Verkar trevlig och pålitlig. Dock var det en annan mäklare som höll i visning och kontraktsskrivning, så vi träffade inte henne trots att hon stod som mäklare på bostaden vi köpt. Jag kan därför inte säga särskilt mycket om henne

Helén E
Sålde sitt hus med hjälp av Amanda Bergljung en del av HusmanHagberg Karlskrona
Senoren

Vi fick ett mycket bra bemötande och upplägg av vår fastighetsförsäljning. Hon hörde av sig fort om vi hade några frågor. Spekulanterna tyckte om upplägget Amanda hade vid visningarna.

Ida E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Amanda Bergljung en del av HusmanHagberg Karlskrona
Galgamarken

Mycket bra bemötande, har varit engagerad och mycket noggrann under hela processen. Kan varmt rekommendera Amanda!

Anna C
Trossö

Kunnig, engagerad, proffsig och lätt att få kontakt med. Jag kan varmt rekommendera Amanda, hon är en stjärna!

Stefan P
Trossö

Inledningsvis blev jag väldigt bra bemött. Amanda ringde upp och frågade om jag var i säljtankar. Vid första mötet visade hon bra statistik på sålda lägenheter i området och gick igenom hela processen med mig i lugn och ro. Vid visningar hörde hon av sig direkt efter för att informera om hur det gått och vad hon fick för känsla av spekulanterna. Kontraktskrivningen gick väldigt smidigt och hon gick igenom det med oss båda utan några problem.

Viktor S
Trossö

En mycket professionell och tillmötesgående mäklare! Amanda hjälpte mig med mitt första bostadsköp och allt gick väldigt smidigt och bra till. 5/5

Susanne A
Köpte sin stuga med hjälp av Amanda Bergljung en del av HusmanHagberg Karlskrona
Jämjö

Han var både proffsig och neutral på ett sätt som uppskattas.

Carina K
Sålde sin stuga med hjälp av Amanda Bergljung en del av HusmanHagberg Karlskrona
Ronneby

Jag är så nöjd.hon är trevlig o varit sån Bra mäklare tagit hand om med att sälja mitt hus så ja rekommendera henne som mäklare.

Annelie Elisabeth S
Sålde sitt hus med hjälp av Amanda Bergljung en del av HusmanHagberg Karlskrona
Hasslö

Trevligt bemötande. Engagemang i affären. Husförsäljningen gick över förväntan. Vi är nöjda och glada. Tack!