Johan Styrsvik

Johan Styrsvik

Johan Styrsvik är mäklare på HusmanHagberg Karlskrona

Johan Styrsvik har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Johan Styrsvik har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-01 och har fått 108 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Styrsvik har haft 59 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-10 - 2024-09

108 omdömen om Johan Styrsvik

Sedan starten hos Reco 2022
Liselott F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Styrsvik en del av HusmanHagberg Karlskrona
Björkholmen

Vi har väldigt positiva erfarenheter av Johan Styrsvik. Engagerad, positiv, erfaren, proffsig och noggrann i alla delar i både köp- och säljprocessen. Alltid nåbar och alltid snabb på att besvara dom frågor man har som säljare eller köpare. Vill verkligen rekommendera honom och hans team.

Lars B
Pottholmen

Påläst, kommunikativ och därmed lätt att nå, när så önskas. Trevlig.

Michael M
Trossö

En bra upplevelse, informativ, omtänksam.

Bo S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Styrsvik en del av HusmanHagberg Karlskrona
Trossö

Vi valde mellan tre mäklare o fastnade för Johan vilket vi inte ångrat. Han har verkligen varit trevlig, tydlig, rak o snabb genom hela affären. Vi otroligt nöjda med HusmanHagberg o Johan som vi varmt rekommenderar.

Inger B
Pantarholmen

Trevligt bemötande. Kunnig och väl insatt i turerna vid bostadsköp/sälj

Dorina G
Björkholmen

Johan är ett lyft för Karlskrona. En Mäklare som verkligen Jobbar 24 -7. Trevlig glad o Positiv Lätt att nå Återkopplar alltid. Stort Arangemang mycket nöjda. Rekommenderar verkligen Johan.

Inger R
Pantarholmen

Får alltid snabb återkoppling vid mejl, sms och telefon. Känner att han "bryr sig" om mitt försäljningsobjekt. Kan varmt rekommenderas!

Christer E
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Styrsvik en del av HusmanHagberg Karlskrona

Rak enkel kunnig trevlig med professionellt bemötande

Roland H
Sålde sin stuga med hjälp av Johan Styrsvik en del av HusmanHagberg Karlskrona
Torhamn

Härligt och förtroendegivande engagemang

Melker T
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Styrsvik en del av HusmanHagberg Karlskrona

Johan var en mycket trevlig mäklare. Allt med husköpet gick smidigt och det var tydligt.