Mycket bra - lyhörd och tjänstvillig tar mig på allvar
Ann-Chatrin Olsson
Ann-Chatrin Olsson är mäklare på HusmanHagberg Karlstad
.Ann-Chatrin Olsson har varit registrerad mäklare sedan 2006-07. Ann-Chatrin Olsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 140 omdömen med ett betyg på 4.8. Ann-Chatrin Olsson har haft 32 försäljningar sen 2024-07 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.
2024-07 - 2025-06
140 omdömen om Ann-Chatrin Olsson
Hjälpsam och tillmötesgående. Tydlig och snabb respons både på telefon och mejl.
Tredje boende som jag köper av Ann-Chatrin så jag är nöjd
Engagerad mäklare som jag genast kände ett starkt förtroende för. Det märks att hon verkligen brinner för sitt jobb och besitter en skarp kompetens. Kan varmt rekommenderas till alla som vill ha en trygg, effektiv och skicklig mäklare vid försäljning eller köp av bostad.
Vi är otroligt tacksamma för det fantastiska arbete vår mäklare har gjort. Från första mötet har det varit tydligt att vi haft att göra med en riktig stjärna – professionell, lyhörd och alltid ett steg före.
Bra bemötande, trevlig, professionell och en person som ger trygghet, självständighet. Det var ett nöje att samarbeta med henne. Jag skulle gärna rekommendera henne till mina vänner och bekanta.
Bra mäklare, kunnig om vad hon pratar om
Ann-Chatrin är professionell och kompetent och ger både säljare och köpare trygghet i husaffären.
Rutinerad, duktig och väldigt hjälpsam
Trevlig hjälpsam kommer med bra förslag när man inte vet vad man ska göra när banker strular