Helt fantastisk mäklare, väldigt lätt att få tag på oavsett om det är dag eller kväll. Har svar på alla frågor och gör affären klar snabbt och smidigt!
HusmanHagberg Karlstad
I Karlstad hittar du allt från fin natur till bra shopping, och sist men inte minst oss på HusmanHagberg! Vi hjälper dig gärna med bostadsaffären här i Värmland. Hos oss hittar du alltid passionerade och kunniga mäklare, som brinner för bostadsaffärer. Vi är inte knutna till någon bank eller någon speciell försäkring. Vad du...
509 omdömen om HusmanHagberg Karlstad
Sedan starten hos Reco 2017
Proffsig och kunnig ! Vi hade inte kunnat hitta en bättre mäklare!
Gustav på HusmanHagberg i Karlstad gjorde en grundlig utredning inför värdering och lyckades i och med detta också slå huvudet på spiken. Mycket tydlig och härlig mäklare som gjorde min säljupplevelse till ett rent nöje. Rekommenderas varmt!
Bra bemötande och professionellt hanterat, bra information vid köp av lägenhet
Trevlig kunnig serviceunderlaget trvlig
Fantastiskt lyhörd och serviceinriktad genom hela processen. En vecka efter signering var affären redan i hamn, svårt att se ett bättre utfall.
Trevlig, kunnig och engagerad. Kan varmt rekommendera henne.
Trevlig och väldigt hjälpsam mäklare! Så nöjd med all service!
Rekommenderar HusmanHagberg Karlstad.
Tycker att han gav ett trevligt intryck och kunnig . Återkopplade snabbt. Fick förtroende för han.
Det är andra gången jag fått hjälp av Joachim att sälja lägenhet. Han är professionell, engagerad, kunnig och jag kände mig trygg i att få den bästa hjälpen. Jag vill ge Joachim de allra bästa rekommendationer!
Everything went good! Thank you....
Allt var toppen. Bra bemötande och god kommunikation. Avslutet med nya reglerna mellan bankerna var krångligare än jag varit med om tidigare. Det är ingenting H&H kan påverka.
Kan varmt rekommendera Joachim som mäklare. Väldigt trevlig, lyhörd och kompetent. Vi kände oss trygga hela vägen och är mycket nöjda med försäljningen.
Fått super bra hjälp av Oscar! lätt att ha o göra med, engagerad och väldigt service minded! Rekommenderar starkt
Lätt att ha att göra med, bra service och snabba svar samt alltid tillgänglig på telefon. Rekommenderas varmt!
Bra mäklare som uppdaterar hela tiden.
Glad o trevlig att prata med samt verkar kunnig.
Trevligt bemötande, hjälpsam, serviceinriktad, kunnig.
Han skötte endast kontraktskrivningen och det gjorde han bra, utan att verka otålig eller försöka påskynda.
Joachim lever upp till alla möjliga förväntningar, är otroligt socialt kompetent och bemöter alla frågor en säljare möjligtvis kan ha. Bemötandet eller mitt val av mäklare kunde jag inte ha blivit nöjdare med. Rekommender honom starkt!
Väldigt kompetent rakt igenom.
Hon är trevlig, proffsig och helt enkelt bäst 🌹
Alltid glad och positiv, försäljningen gick snabbt och enkelt. Hon kommunicerar rakt och öppet , lyssnade och tog till sig mina önskemål. Men kommer också med goda råd och säger vad hon anser när jag undrat vänt och vridit på mina funderingar. Jag är toppennöjd 🌸☀️
Joachim har varit otroligt engagerad och hjälpsam med allt. Har både sålt och köpt via honom, och ingen annan mäklare som jag har haft tidigare har varit lika närvarande och hjälpsam som Joachim. Han gör verkligen det där lilla extra och han ser alltid lösningar och kommer med olika förslag, vilket har varit otroligt uppskattat. Nästa gång det ska säljas är det givet vem som ska få uppdraget!
Vi blev bemötta på ett mycket bra och professionellt sätt. Våra förväntningar på honom var att få vår lägenhet såld och det levde han upp till. Oscar är en trevlig mäklare som tar stor hänsyn till säljarens och köparens önskemål på ett respektfullt sätt. Kan varmt rekommendera honom till andra.
Trevligt och genuint bemötande! Kunnig, påläst och gav ett förtroendefullt intryck genom hela processen. Höll avtalade tider på ett tillfredställande vis.
Trevlig och proffsig på ett personligt sätt. Fick tydlig information om de olika stegen i processen. Lätt att få kontakt vid frågor. Ordnade visning, besiktning och försäljning på bästa sätt! Allt har gått väldigt smidigt!
Hjälpsam, lätt att förstå, trevlig och allt gick perfekt!
Väldigt fin person, oerhört mycket engagerad. Han bryr sig om sina kunder, rekommenderas starkt!
Köpte lägenhet med Joakim som mäklare och det var en självklarhet att även ta hjälp av honom vid försäljning. Otroligt kompetent mäklare. Allt gick snabbt, smidigt och kändes tryggt. Toppklass, rekommenderar Joakim till alla som går i säljtankar!
Joachim har haft ett högt engagemang från start och förstod tidigt vad vi ville uppnå gällande både köp och försäljning. Informativ, stöttande och väldigt trevlig att ha och göra med. Vi har känt oss trygga hela vägen och är väldigt nöjda.
Andra gången Linda är min mäklare och jag är lika nöjd denna gång. Hon är trevlig, effektiv och tydlig. Bästa service!
Bra mäklare som har bra kontakt med säljare och köpare. Väldigt professionell! Jättebra bemötande och väldigt bra återkoppling! Svarar alltid när man ringer. Rekommenderas
Bra och lättsam mäklare där ingenting är omöjligt. Väldigt jordnära och lätt att komma i kontakt med nästan när som helst på dygnet. Skulle rekommendera till ALLA som vill sälja eller köpa bostad .
En tid med trög försälning under 1a halvåret knetade hon på o försökte hitta köpare men alltid varit positiv så det löste sig till slut bra kontakt under hela tiden rekommenderas
Lätt att samarbeta trevlig och hjälpsam
Mycket bra bemötande inget att klaga på.
Trevlig, kunnig och engagerad. Kan varmt rekommendera husmanhagberg och Ann-Chatrin!
Oscar är en trevlig tillmötesgående kille,vi kan bara säga att vi är jättenöjda med det arbete han har lagt ner på vår försäljning av sommarstugan.
Mycket trevlig och påläst om objektet. Lätt och snabbt att få kontakt med.
Joachim har varit en fantastisk mäklare. Från dagen jag ringde och sade att jag ville ha hjälp att sälja min lägenhet har han jobbat snabbt, professionellt och alltid funnits bara ett samtal bort. Han lägger ner mycket tid och energi för att allt ska gå så smidigt som möjligt. Skulle varmt rekommendera Joachim om du går i säljtankar!
Linda är väldigt professionell! Hon är ödmjuk, objektiv och har ett genuint intresse för kundens bästa. Vi kände oss väldigt trygga med Linda och därför var det andra gången vi anlitande hennes kompetens.
Tack snälla, så kul att få hjälpa er mer er bostadsresa även denna gång :) Lycka till!
Väldigt bra bemött, trevlig, hjälpsam men ändå inte för på! Kanon upplevelse och hon levde verkligen upp till förväntningarna. Lätt att kommunicera med och väldigt tydlig med vad som gäller och hur allt ska gå till. Rekommenderar starkt👍
Tack vilket fint omdöme, det värmer verkligen. Nu väntar vi bara på att ni ska få flytta in och börja skapa er ett nytt hem!
Han är en social vänlig person. Förstår kundsituation och behov. Han är lätt att få tag i och tar sig tid för kunden även på helgdagar. Jag är mycket nöjd och rekommenderar honom.
Jättefint och bra bemötande. Mycket smidig och snabb försäljning, trevlig kontakt med Joakim som fortlöpande informerat om vad som händer. Vi är helnöjda och rekommenderar Joakim som mäklare Med vänlig hälsning, Birgitta
Mycket trevlig och bra mäklare. Jag fick stort förtroende för honom. Bra kommunikation. Ödmjuk och lyssnande person. Vänder mig gärna till honom igen.
Oscar var artig och tydlig och var noga med att vi förstod hela affären.
Joachim var proffsig, påläst och tydlig. Vi kände oss trygga under hela processen. Vi kommer rekommendera Joachim till andra!
Trevligt bemötande. Ingav förtroende. Proffsigt