HusmanHagberg Karlstad
En del av HusmanHagberg -
www.husmanhagberg.se
I Karlstad hittar du allt från fin natur till bra shopping, och sist men inte minst oss på HusmanHagberg! Vi hjälper dig gärna med bostadsaffären här i Värmland. Hos oss hittar du alltid passionerade och kunniga mäklare, som brinner för bostadsaffärer.
Vi är inte knutna till någon bank eller någon speciell försäkring. Vad du än har för önskemål kan vi anpassa oss till din unika situation. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare med din affär och ser till att du hittar ditt nya boende tryggt och säkert.
Varmt välkommen att besöka oss på Pihlgrensgatan 7C i Karlstad!
Telefon: 054-19 01 00
Mail: karlstad@husmanhagberg.se
Varmt välkommen att besöka oss på Pihlgrensgatan 7C i Karlstad!
Telefon: 054-19 01 00
Mail: karlstad@husmanhagberg.se
Utmärkelser
451 omdömen om HusmanHagberg Karlstad
Sedan starten hos Reco 2017
sålde sin lägenhet med hjälp av Joachim Bäckström en del av HusmanHagberg Karlstad
Kan varmt rekommendera Joachim. Så lyhörd, engagerad och proffsig!
Mycket bra alltid glad.mycket tydlig
köpte sin lägenhet med hjälp av Joachim Bäckström en del av HusmanHagberg Karlstad
Jag fick bra hjälp och stöd genom köpet och hade alltid lätt att ta kontakt vid frågor. Jag möttes alltid av ett trevligt bemötande!
sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Hauge en del av HusmanHagberg Karlstad
Toppen bra kontakt med oss som säljare. Vänlig och kunnig mäklare som vi fick full förtroende för direkt.
köpte sin lägenhet med hjälp av Ann-Chatrin Olsson en del av HusmanHagberg Karlstad
Väldigt bra bemött.Trevlig personal.
sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Hauge en del av HusmanHagberg Karlstad
Oscar levde verkligen upp till våra förväntningar. Han är lugn, pedagogisk, kunnig och vänlig. Vi var verkligen nöjd med hur han skötte vår affär. Han har hela tiden haft en bra och tydlig kommunikation med oss. Vi bad honom direkt ta hand om ytterligare objekt som vi vill sälja. Var rädd om en sådan ambitiös och duktig medarbetare.
Vänliga hälsningar
Catharina Eng -
köpte sin lägenhet med hjälp av Oscar Hauge en del av HusmanHagberg Karlstad
Hjärtligt tack till Oscar från oss för allt jobb han gjort. 10 av 10. Varmt rekommenderas.
Jörgen, Natalia och Linda. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Hauge en del av HusmanHagberg Karlstad
Jättebra mäklare som har bra kontakt och ger kontinuerliga uppdateringar. Väldigt professionell!
Vi är väldigt nöjda med Joachim som fastighetsmäklare vid köpet av vår lägenhet i Karlstad. Joachim är påläst, snabb med att svara på relevanta frågor vid köpet och väl insatt i den lokala fastighetsmarknaden. Vi skulle varmt rekommendera Joachim som duktig och erfaren fastighetsmäklare inför kommande fastighetsaffärer!
noggrann och gjorde ”det lilla extra” . Mycket nöjd
Allt fungerade fint. Väl förberett och utmärkt bemötande.
sålde sin lägenhet med hjälp av Ann-Chatrin Olsson en del av HusmanHagberg Karlstad
Trevlig -Tillmötesgående och Engagerad..
sålde sin lägenhet med hjälp av Linda Nirs en del av HusmanHagberg Karlstad
Mycket bra och kunnig. Svarar fort på frågor och påläst. Vi var mycket nöjda
sålde sin lägenhet med hjälp av Linda Nirs en del av HusmanHagberg Karlstad
Fick bra bemötande och kände att vi jobbade profffsigt, det var ju vår bostad det gällde.
Ville ha bra visningar och en intressant beskrivning som lockade besökare…det blev så.
Snabbt med allt från visning till affär. Kontinuerlig information. -
Fantastisk mäklare med goda kunskaper
Trevligt bemötande, tydlig kommunikation och raka rör.
Vi fann varandra bra redan tidigt och Joachim arbetar på ett lugnt och metodiskt vis, och har den stora fördelen att inte stressas av tidspress eller snabba vändningar i planeringen.
Hans genuina intresse av att hjälpa och stödja - även vid en långt utdragen försäljning samt hans erfarenhet gör att jag starkt rekommenderar honom som mäklare till andra säljare. -
She was friendly professional and fast responded. I get all info what i needed and what i asked. So i am absolutely satisfied with her job.
Mycket trevlig, samarbetsvillig och levde i allra högsta grad upp till förväntningarna :)
Trevlig och kunnig mäklare! Lyssnade, gav oss råd och guidade oss igenom det som vi var osäkra på. Det gjorde att vi kände oss väldigt trygga.
Bra bemötande, trevlig och vänlig.
Alltid ett leende.
hade inga förväningar, helt ny på området. Men mäklaren var förstående och hjälpsam hela vägen. -
sålde sin stuga med hjälp av Linda Nirs en del av HusmanHagberg Karlstad
Mycket väl bemött. Kändes tryggt att göra affär med Linda.
köpte sin lägenhet med hjälp av Linda Nirs en del av HusmanHagberg Karlstad
Har blivit mött på ett professionelt sätt vilket har lett till at jag som köper min första lägenhet har kunna utföra och ta mig igenom hela köpet utan några större frågetecken.
köpte sin lägenhet med hjälp av Oscar Hauge en del av HusmanHagberg Karlstad
Bra bemötande och väldigt bra återkoppling! Lätt att få tag på vilket uppskattas.
Jag fick ett fint och trevligt bemötande av Ann-Chatrin. Hon skötte hela lägenhetsaffären på ett proffsigt och smidigt sätt. Hon är noggrann och seriös och jag vill verkligen rekommendera henne.
Barbro D -
köpte sin lägenhet med hjälp av Oscar Hauge en del av HusmanHagberg Karlstad
Trevligt och hjälpsamt bemötande, förstående och
tålmodig trots vissa dröjsmål i kommunikation från vår sida på grund av arbetstider. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Oscar Hauge en del av HusmanHagberg Karlstad
Jag överlät det mesta av den kontakten till min sambo men av den lilla kontakt jag har haft med Oscar har jag uppfattat honom som supertrevlig och proffsig.
Hjälpsam
Tillgänglig
Trevlig -
sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Hauge en del av HusmanHagberg Karlstad
Blev bemött på på ett proffsigt sätt. Och kände oss väldigt trygga med vår försäljning av vår lägenhet.
trevlig och tillmötesgående.
trevlig och bra rakt igenom 4 + -
köpte sitt hus med hjälp av Joachim Bäckström en del av HusmanHagberg Karlstad
Glad och trevlig!
Hade väl egentligen inga större förväntningar förutom att mäklaren alltid är trevlig.
Grymt bra och hjälpte till när vi hade frågor. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Hauge en del av HusmanHagberg Karlstad
Jordnära och förstående, levde upp till alla förväntningar och förfrågningar
sålde sin lägenhet med hjälp av Linda Nirs en del av HusmanHagberg Karlstad
Alltid lika vänligt och proffsigt bemötande. Uppfyllde alla våra förväntningar och lite till!
köpte sitt hus med hjälp av Ann-Chatrin Olsson en del av HusmanHagberg Karlstad
Hon var tillmötes gångende .Trevlig
sålde sitt hus med hjälp av Ann-Chatrin Olsson en del av HusmanHagberg Karlstad
Grymt proffsig! Bra kommunikation. Inget att klaga på!
Trevlig kunnigt utmärkt jättebra
Proffsigt och kunnig mäklare. Skapar trygghet i processen. Rekommenderar henne
sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Hauge en del av HusmanHagberg Karlstad
Vänligt, proffsigt, uppmuntrande, idérikt.
Lugn hjälpsam o kunnig behaglig
Vi fick ett mycket bra bemöttande. Han var kunnig och agerade proffsigt.
Det var lätt att få kontakt med honom för att få mer info mm.
Vi är mycket nöjda med hans arbetet runt försäljning och köp av lägenheten. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Oscar Hauge en del av HusmanHagberg Karlstad
Blev vänligt bemött, bra att få se förrådet och veta om hur tvättstugan är utan att behöva be om det.
Det gick snabbt och smidigt att få visning och fixa kontrakt. Lätt att kontakta 👍 -
sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Hauge en del av HusmanHagberg Karlstad
Bemöttes proffsigt, tydligt och strukturerat från första informationsmötet till avslutande kontraktsskrivande. Återkommande uppföljning via sms eller telefonsamtal hur försäljningen fortlöpte under hela processen.
Är mycket nöjd med ert handläggande av min försäljning.
Mvh
Berith Wahlström -
köpte sitt hus med hjälp av Ann-Chatrin Olsson en del av HusmanHagberg Karlstad
Jag tog kontakt med henne vilket var mycket enkelt.
Jag hade bra förväntningar och hon levde upp till dem på bästa sätt
Mycket professionell, vänlig och hjälpsam. Hon gav mig bra tid att tänka över köpet och hon kunde besvara alla frågor om bostaden. Och hon gav mig många bra råd om vad som finns att göra och senare förbättra i bostaden. -
köpte sitt hus med hjälp av Linda Nirs en del av HusmanHagberg Karlstad
Linda är proffsig, påläst och flexibel. Hon kunde svara på alla våra frågor och erbjuda både extra visning och kontraktsskrivning på tider som passade med våra jobb. Hon dessutom trevlig och förtroendeingivande.
sålde sitt hus med hjälp av Linda Nirs en del av HusmanHagberg Karlstad
Trevligt bemötande av en mycket kunnig och förtroendeingivande mäklare.
köpte sin lägenhet med hjälp av Oscar Hauge en del av HusmanHagberg Karlstad
Bra bemötande, kunnig och noga.
Oscar levde upp till dom förväntningar man ska ha av en mäklare.
Gör gärna en affär till med honom i framtiden. -
sålde sitt hus med hjälp av Ann-Chatrin Olsson en del av HusmanHagberg Karlstad
Noggrann och professionell... Bara bra omdömen...
köpte sin stuga med hjälp av Linda Nirs en del av HusmanHagberg Karlstad
Trevligt bemötande, kunnig, snabba besked .
sålde sitt hus med hjälp av Ann-Chatrin Olsson en del av HusmanHagberg Karlstad
Positiv erfarenhet, bra kommunikation, skötte husaffären på ett bra sätt
köpte sin lägenhet med hjälp av Linda Nirs en del av HusmanHagberg Karlstad
Trevligt och professionellt bemötande, bra kommunikation!
Lyhörd, proffsig, serviceminded