Linda Nirs

Linda Nirs

Linda Nirs är mäklare på HusmanHagberg Karlstad

Linda Nirs har varit registrerad mäklare sedan 2005-08. Linda Nirs har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-01 och har fått 139 omdömen med ett betyg på 4.8. Linda Nirs har haft 37 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

139 omdömen om Linda Nirs

Sedan starten hos Reco 2018
Christoffer N
Ulvsby

Linda gör ett fantastiskt jobb. Hon är professionell, tydlig och rak i sin kommunikation om vad som gäller. Jag kan varmt rekommendera henne.

Karl erik lennart J
Sålde sitt hus med hjälp av Linda Nirs en del av HusmanHagberg Karlstad
Ulvsby

Linda var väldigt trevlig, saklig och positiv. Vi hade en tydlig kommunikation och hon tog sig tid att svara på frågor och funderingar jag hade på ett väldigt professionellt sätt. Kan varmt rekommendera Linda.

Adam Å

Professionell och saklig mäklare

Maria Helena Larsdotter H
Sålde sitt hus med hjälp av Linda Nirs en del av HusmanHagberg Karlstad
Södra Råtorp

Linda är otroligt proffsig, engagerad och alltid lyhörd. Vi har känt oss så väl omhändertagna och trygga genom hela resan med att sälja vårt hus. Väldigt betydelsefullt och vi är så nöjda!! Kan varmt, varmt rekommendera henne till alla som behöver anlita en mäklare!

Andreas D
Vålberg

Professionell och hjälpsam till första gången villa köpare

Felix C
Herrhagen

Bra, proffsig med fötterna jorden. God upplevelse

Daniel R
Södra Råtorp

Linda var lätt att få tag på, återkopplade snabbt samt kändes väldigt förtroendeingivande. Jag som köpare blev nöjd med slutpriset och jag kan varmt rekommendera Linda som mäklare.

Sofia S
Kartberget

Vi kände oss trygga genom hela affären med Linda som mäklare. Trevligt bemötande och fanns tillgänglig när vi hade frågor. Skulle absolut rekommendera!

Johan Mikael F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Linda Nirs en del av HusmanHagberg Karlstad
Kartberget

Linda är rutinerad och skicklig i sin roll som mäklare. Svarar alltid på sms och ringer hellre för rakare och snabb kommunikation. Mkt uppskattat!

Maja Inger Sofia S
Norrstrand

Jag hade bra och smidig erfarenhet.