Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam är mäklare på HusmanHagberg Kista

Ramzi Hamam har varit registrerad mäklare sedan 2011-07. Ramzi Hamam har varit aktiv på Reco.se sedan 2013-12 och har fått 417 omdömen med ett betyg på 4.8. Ramzi Hamam har haft 51 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med 70 kontor och 260 medarbetare. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.

2025-08 - 2026-07

417 omdömen om Ramzi Hamam

Sedan starten hos Reco 2013
Amrendra K
Kista

I would like to thank Ramzi for his excellent support throughout the entire process. He managed everything smoothly and professionally, always remaining patient, calm, and positive. His communication was clear, and he worked hard to keep everything moving forward. I truly appreciate his dedication and would highly recommend him as a reliable and trustworthy broker.

Md Sakib Nizam K
Akalla Trädgårdsstad

Jag är mycket nöjd med Ramzi Hamam och den hjälp jag fick genom hela bostadsaffären. Ramzi var professionell, engagerad och alltid tillgänglig för att svara på frågor. Han höll mig uppdaterad under hela processen och gjorde allt smidigt och tryggt från början till slut. Jag uppskattade särskilt hans goda kommunikation, ärlighet och engagemang. Jag kan varmt rekommendera Ramzi Hamam till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare.

Kahkashan K
Akalla Trädgårdsstad

Ramzi was very helpful and responsive. I would highly recommend him!

Figurin S
Akalla Trädgårdsstad

Hej! Jag är jättenöjd med professionellt arbete den bästa mäklaren Ramzi Hamam som har träffat först på visningen av radhus och sen i hela processen till överlåtelseavtalet. På alla frågor jag fick proffsigt och kompetent snabbt svar och förklaring. Jag är så mycket tacksam Ramzi att han kan göra sin bästa!

Ganga G
Akalla

Ramzi är mycket bra på att kommunicera och skapa god kontakt med kunder. Han är professionell, engagerad och gör ett utmärkt jobb.

Samwail Salib Saad D
Spånga - Tensta

Mycket väl behandlad och han är en stor man i att hantera kunder, han svarar verkligen på alla frågor, han är snäll och tålmodig.

Mohamad A
Kista

Jag är mycket nöjd med Ramzi Hamam. Han var professionell, engagerad och alltid tillgänglig när jag hade frågor. Han gjorde hela processen smidig och trygg, och jag kände mig väl omhändertagen från början till slut. Jag kan varmt rekommendera Ramzi till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare. Tack för ett fantastiskt arbete!

Bachir B

Hej! Han va mycket bra och smidigt. 9

Ali A
Kista

Jag kan varmt rekommendera Ramzi Hamam på HusmanHagberg! Genom hela min försäljning av lägenheten har Ramzi varit otroligt professionell, engagerad och lyhörd. Kommunikation har varit snabb och tydlig, vilket gjorde att jag kände mig helt trygg från start till mål. Trots en utmanande marknad lyckades Ramzi överträffa mina förväntningar och leverera ett fantastiskt resultat. Vill du ha en driven och trygg mäklare ska du välja Ramzi.

Nitish C
Kista

Detta är min första erfarenhet av Ramzi. Han verkar vara en engagerad mäklare med en vänlig attityd, hjälpsam och kompetent. Lycka till för honom.