Joachim Sköld

Joachim Sköld

4.8 / 5 baserat på 138 omdömen

Joachim Sköld är mäklare på HusmanHagberg Kungsbacka

.

Joachim Sköld har varit registrerad mäklare sedan 2002-09. Joachim Sköld har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-01 och har fått 138 omdömen med ett betyg på 4.8. Joachim Sköld har haft 25 försäljningar sen 2023-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det är väldigt kul med affärer. Att få en säljares förtroende att förmedla dennes bostad men också att få hjälpa en spekulant att nå fram till ett beslut om att köpa en ny bostad. Det är roligt att få vara med i den processen och bidra till en lyckad affär.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag har lång erfarenhet av att förmedla bostäder i både uppåtgående och nedåtgående marknad. Varje marknad och varje bostad kräver sin unika lösning för att hitta rätt köpare och hjälpa dem genom processen. Jag brinner för det och är bra på att hitta lösningar som ger båda parter trygghet och möjlighet att komma vidare.

Vad gör du helst på fritiden?
Jag tar gärna en tur med båten tillsammans med min familj.
  • 100%

    Andel tillfrågade kunder

  • 25

    Försäljningar

    2023-05 - 2024-04

Skriv ett omdöme

138 omdömen om Joachim Sköld

Sedan starten hos Reco 2016
Daniel N
Sålde sitt hus med hjälp av Joachim Sköld en del av HusmanHagberg Kungsbacka
Fjärås - Centrum

Joachim var väldigt proffsig, hade bra koll på allt och svarade snabbt på alla eventuella frågor. Kändes tryggt hela vägen

Karin N
Sålde sitt hus med hjälp av Joachim Sköld en del av HusmanHagberg Kungsbacka
Fjärås - Centrum

Joachim skötte vår försäljning fantastisk. Hörde av sig ofta och uppdaterade oss och va mycket engagerad tyckte jag. Att känna trygghet att allt fixas med och allt det svåra efteråt kommer lösas också käns otroligt tryggt.

Christina Elisabeth A
Sålde sitt hus med hjälp av Joachim Sköld en del av HusmanHagberg Kungsbacka
Kungsbacka - Hede

Joachim visade ett genuint intresse för objektet direkt vid första mötet. Ingav ett professionellt och förtroendeingivande bemötande när jag skulle sälja min fastighet. Lugn, metodisk och informativ i sitt arbetssätt. Hela processen flöt på fantastiskt bra från början till slut. Kan varmt rekommendera Joachim som mäklare

Magdalena G
Köpte sin bostad med hjälp av Joachim Sköld en del av HusmanHagberg Kungsbacka
Fjärås - Landsbygd

Det har varit positivt hela vägen. Från att vi fick boka en egen visning pga. att en av oss var bortresta till att få snabba svar på alla våra frågor. Visste han inte svaret så tog han snabbt reda på det. Han visade ett genuint intresse i att få det så bra som möjligt för både oss som köpare och för säljaren. Vilket uppskattas! Vi har aldrig tidigare köpt hus. Vi fick en trygg och härlig känsla genom hela vägen.

Mikael L
Skrev om Joachim Sköld en del av HusmanHagberg Kungsbacka

Joachim är en mycket bra mäklare som ger en känsla av trygghet. Han är kunnig, närvarande och inger en känsla av professionalism. Han drev igenom min försäljning på ett mycket bra sätt. Engagerad. Rekommenderar honom varmt.

1
Joachim S gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Stig K
Sålde sitt hus med hjälp av Joachim Sköld en del av HusmanHagberg Kungsbacka
Rydet

Kunnig. drivande, rak genom avtalsgenomgång

Anna M
Köpte sitt hus med hjälp av Joachim Sköld en del av HusmanHagberg Kungsbacka

Mestadels min sambo som haft kontakten med ovan nämnda mäklare så har svårt att utveckla. Men är inte missnöjd.

Jovana J
Sålde sitt hus med hjälp av Joachim Sköld en del av HusmanHagberg Kungsbacka
Särö

Joachim gav oss en känsla av trygghet, var konsekvent och trevligt även i dessa svåra tider. Samtidigt är han lugn, samlad och stabil söm gör att man litar på honom. Vi är i övrigt nöjda med Joachim som mäklare, han har kunskap, erfarenhet och tålamod. Kan varmt rekommendera Joachim Sköld som mäklare!

Johan A
Köpte en tomt med hjälp av Joachim Sköld en del av HusmanHagberg Kungsbacka
Stråvalla - Nordvära

Snabb och bra affär, tydlig och bra engagemang.

Ursula S
Sålde sitt hus med hjälp av Joachim Sköld en del av HusmanHagberg Kungsbacka
Anneberg

Joachim är saklig och tydlig med hur processen ser ut fram till försäljning. Samtidigt inkännande i de olika besluts-stegen med utrymme för att resonera om olika alternativs för- och nackdelar. Väl påläst om huset, området och vanliga frågor från köpare. Jag är väldigt nöjd med hela processen!!