Trevlig kunnig god lokalkännedom och entusiastisk.
Malin Fuierer
Malin Fuierer är mäklare på HusmanHagberg Österåker Åkersberga
.Malin Fuierer har varit registrerad mäklare sedan 2015-02. Malin Fuierer har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 228 omdömen med ett betyg på 4.9. Malin Fuierer har haft 53 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
228 omdömen om Malin Fuierer
Fick bra stöd i en process som drog ut lite på tiden. Inkl strategier och tankar inför mitt nästa köp!
Malin har visat sig mycket kompetent och engagerad mäklare, som veklingen vill hjälp en säljare till det bästa möjliga avslutet i en fastighetsaffär
Vi är mycket nöjda med Malin som mäklare vid köpet av vårt hus. Hela processen gick snabbt och smidigt, mycket tack vare hennes snabba och tydliga kommunikation. Malin var alltid tillgänglig, återkopplade snabbt och såg till att vi fick svar från säljaren på alla våra frågor, vilket gav oss en stor trygghet genom hela affären. Vi kan varmt rekommendera Malin till andra som går i köptankar😊
Malin är engagerad, trevlig, snabb på att återkoppla. Jag kände mig trygg hela vägen som både köpare och säljare. Kan varmt rekommendera henne. Josefine
Proffsig, informativ och återkopplar supersnabbt!
Vi är jättenöjda med Malin. Trots en trög marknad så gjorde hon det jättebra! Gav bra råd under hela processen. Kan rekommendera!
Malin har lång erfarenhet och är väldigt kunnig och lättsam att ha göra med. Rekommenderar henne! 😊
Otroligt bra återkoppling. Bra uppföljning med potentiella köpare. Mycket trevlig
Snabb, professionell och kunnig. Kan varmt rekommendera henne!