Engagerad, vänlig, professionell till tusen, effektiv, påläst, modig, tar sitt uppdrag på yttersta allvar, är på plats om nåt händer även på sin tänkta semester. Omger sig av väldigt bra kollegor och konsulter. Har ett stort Hjärta.
Malin Fuierer
Malin Fuierer är mäklare på HusmanHagberg Österåker Åkersberga
.Malin Fuierer har varit registrerad mäklare sedan 2015-02. Malin Fuierer har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 197 omdömen med ett betyg på 4.8. Malin Fuierer har haft 51 försäljningar sen 2024-07 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-07 - 2025-06
197 omdömen om Malin Fuierer
Väldigt bra bemötande. Snabb, effektiv och väldigt bra kommunikation.
Vi har varit supernöjda från början till slut, rekommenderas varmt!
Snabb, lyhörd, saklig och lösningsorienterad!
Malin har hela tiden varit väldigt engagerad, fokuserad och professionell. Hon har hållit mig väl informerad, givit snabb respons, varit kreativ och på hugget hela tiden.
Engagerad och mycket trevlig! Svarar på alla frågor man kan tänkas ha. Kändes mycket tryggt och var mycket smidigt att ha Malin som mäklare vid köp av vårt drömhus.
Mycket trevlig lung proffsig malin gjorde en Mycket snabb affär. Samt att jag kände mig trygg med försäljningen. 10 poäng av 10 möjliga
Jag fick ett väldigt varmt och personligt bemötande av Malin. Hon var alltid hjälpsam genom hela processen, vilket jag verkligen uppskattade.
Tydlig återkoppling, hon för processen framåt på ett klokt sätt och var hel tiden på tårna och tillgänglig.
Fantastisk människa! Har stor respekt för både köpare och säljare, en personkännare och en otroligt varm, engagerad och profesionell mäklare. Malin har en plan från start och jobbar effektivt och snabbt. Det känns att hon driver försäljningen och får jobbet gjort. Skulle rekommendera Malin alla dagar i veckan. Tack för ett toppenjobb och personlig och fin hjälp hela vägen.