Pege Abrahamsson

HusmanHagberg Österåker Åkersberga
4.9
Affärer senaste året

Pege Abrahamsson är mäklare på HusmanHagberg Österåker Åkersberga

Pege Abrahamsson har varit registrerad mäklare sedan 2011-05. Pege Abrahamsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-03 och har fått 301 omdömen med ett betyg på 4.8. Pege Abrahamsson har haft 65 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

301 omdömen om Pege Abrahamsson

Sedan starten hos Reco 2014
Björn E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Pege Abrahamsson en del av HusmanHagberg Österåker Åkersberga
Åkersberga Centralt

Mycket trevlig och tillmötesgående. Vi bokade in en privat visning och fick snabbt en tid att se objektet i fråga. Han gav alltid snabbt återkoppling på frågor om objektet och saker i processen fram till tillträdet.

Krister H
Ljusterö

Mycket nöjd med både bemötande och saklighet. Nu är ju inte affären i land ännu men jag känner mig trygg. Bra jobbat.

Åsa G
Köpte sin stuga med hjälp av Pege Abrahamsson en del av HusmanHagberg Österåker Åkersberga

Kunnig och skötte allt på bra sätt

Eva H
Sålde sitt hus med hjälp av Pege Abrahamsson en del av HusmanHagberg Österåker Åkersberga

Engagerad, förekommande, smidig, trevlig, hjälpsam, kompetent, proaktiv, tillgänglig; en riktigt god samarbetspartner.

Emma J
Köpte sitt hus med hjälp av Pege Abrahamsson en del av HusmanHagberg Österåker Åkersberga

Tydlig kommunikation, snabb återkoppling och tillmötesgående. Allt man vill se hos en mäklare för att känna sig trygg med sin husaffär.

Ann-Christine G
Sålde sin stuga med hjälp av Pege Abrahamsson en del av HusmanHagberg Österåker Åkersberga
Ljusterö

Allt har gått som planerat och vi är jättenöjda med Peges insats. Söker ni en mäklare så rekommenderar jag honom.

Per Arne Börje G
Ljusterö

Han är trevlig lättillgänglig hjälpsam upplysande och ger bra feedback. En riktig bra mäklare.

Peter P
Åkersberga Centralt

Bra utfört uppdrag. Noggrann och lyhörd

Ann-Cathrin E
Skånsta

Vi känner stort förtroende för Pege. Att sälja ett hus är en stor sak och kan även vara känslosam o komplex, då är det väldigt skönt att bemötas av en lugn o lyhörd person som inte stressar o skyndar på affären alltför mycket. Huset blev sålt när vi var redo. Vi rekommenderar honom varmt.

Oliver F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Pege Abrahamsson en del av HusmanHagberg Österåker Åkersberga
Runö

Mycket trevlig och hjälpsam. Ihärdig och ger inte upp!

Omdömen från tidigare arbetsgivare

Lena B
Skrev om Pege Abrahamsson en del av Fastighetsbyrån Åkersberga

Pege Abrahamsson är en mäklare som kombinerar affärssinne med hjärta. Han är lyhörd, lugn och tålmodig samt kunnig inom sitt område. Pege hjälpte oss med en försäljning där jag gasade och bromsade under processens gång och Pege följde lugnt med i svängarna.:) Kan varmt rekommendera Pege som mäklare!

Ann-Charlotte F
Sålde sitt hus med hjälp av Pege Abrahamsson en del av Fastighetsbyrån Åkersberga
Gröndal

Pege hjälpte oss att sälja ett hus och då detta har varit en lång process pågrund av omständigheter. Måste man säga att han skött det bra från första stund och haft förstående omkring situationen. Samt att Pege alltid bemötte med ett lugn som är viktigt enligt min åsikt för en mäklare utan att stressa varken oss eller personer som kom till våra visningar.

Marie W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Pege Abrahamsson en del av Fastighetsbyrån Åkersberga

Köpt bostadsrätt / Pege som jag fick ett jättefint bemötande av.Trevlig ärlig och jag är jättenöjd och glad.Mvh Marie Wallman

Anna Margareta B
Hacksta

Jag har sålt en villa i Åkersberga och känner mig helt nöjd med PG. Abrahamssons bemötande och proffsighet

Krister H
Söra

Pege har med stort engagemang och hjärta hjälpt och stöttat oss i vår försäljning, men även bidragit med värdefull information i vårt nya husköp. Vid de situationer som uppkommit i processen har Pege haft rätt svar eller lösning snabbt tillhanda. Kan inget annat än rekommendera Pege!