HusmanHagberg Österåker Åkersberga

HusmanHagberg Österåker Åkersberga

En del av HusmanHagberg www.husmanhagberg.se
  • BadgeFiveYears

Välkommen till HusmanHagberg Österåker Åkersberga! Allt fler söker sig till kommunen Österåker/Åkersberga för att hitta en villa, lägenhet eller radhus. Våra mäklare kan sin marknad och vi jobbar ständigt för att göra bättre bostadsaffärer som ger nöjdare kunder. Letar du bostad i Skärgårdsstad, Österskär, Svinninge, Margretelund,...

316 omdömen om HusmanHagberg Österåker Åkersberga

Sedan starten hos Reco 2019

Monica W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Pege Abrahamsson en del av HusmanHagberg Österåker Åkersberga
Söra

Fick mycket gott intryck och förtroende för Pege samt att han ställde upp på ett flertal visningar. Mycket bra genomgång vid Avtalsskrivningen.

Jörgen S
Sålde sitt hus med hjälp av Pege Abrahamsson en del av HusmanHagberg Österåker Åkersberga
Österskär

Pege är exakt den typen av mäklare som vi som säljare sökte. Lyhörd för våra behov, alltid anträffbar och professionell. Under hela processen var vi trygga med den rådgivning vi fick och med tanke på hur marknaden ser ut så behövdes någon med erfarenhet att luta sig mot. Nu gick vår försäljning, och sedermera även köp, friktionsfritt tack vara bra koordination av mäklaren. Vi kan varmt rekommendera honom.

Stig K
Köpte sitt hus med hjälp av Pege Abrahamsson en del av HusmanHagberg Österåker Åkersberga
Åsättra

Återkopplat bra under hela processen.

Pernilla B
Stensnäs

Snabb feedback både via telefon, sms och mail. Har funnits tid att tala klart om det vi frågat- ger ett lugnt intryck.Trevligt bemötande. Har känt oss trygga som noviser gällande lägenhetsköp .

Jörgen E
Sålde sitt hus med hjälp av Malin Fuierer en del av HusmanHagberg Österåker Åkersberga
Östra Skärgårdsstad

Malin är professionell och har en mycket god förmåga att skapa förtroendefulla relationer mellan säljare och köpare. Jag rekommenderar varmt att anlita Malin vid husförsäljning.

Hanna E
Skånsta

Väldigt noggrann och utförlig!

Marcus Rolf Evert S
Margretelund

Mycket trevlig och hjälpsam! Han mötte alla våra förväntningar!

Linda Q
Sålde sin lägenhet med hjälp av Pege Abrahamsson en del av HusmanHagberg Österåker Åkersberga
Skånsta

Lugn, trygg och kompetent. Det har känts tryggt hela vägen med Pege.

Heidi E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Fuierer en del av HusmanHagberg Österåker Åkersberga
Östra Kanalstaden

Malin är trevlig, kunnig och effektiv. Vi fick snabbt svar på våra frågor och hon känner till området väl. Vi skulle absolut anlita henne även i fortsättningen.

Rolf N
Åkersberga Centralt

Hitintills har han sköt sig professionellt

Thomas E
Ljusterö

Mycket proffsig, påläst och ansvarstagande för sitt uppdrag samt bra att samarbeta med. Vi valde Pege efter att ha gått på en av hans visningar då han gav ett väldigt bra intryck i form av väldigt trevlig och inte så "säljig" och påflugen som vissa mäklare kan vara, utan precis lagom utan att lämna något vind för våg. Inte heller någon dryghet eller näsa i vädret som också förekommer bland en del mäklare. Nu är inte affären avslutad än, men hittills är erfarenheten väldigt bra efter genomförd visning och budgivning.

Zaphira S
Åkersberga Centralt

Malin kollade upp allt jag undrade direkt och var kommunikativ och engagerad. Mycket trevlig, och hon var både transparent och tydlig under visningen.

Martin R
Köpte sitt hus med hjälp av Malin Fuierer en del av HusmanHagberg Österåker Åkersberga
Österskär

Fantastisk mäklare som verkligen är mån om alla parter. Arbetar snabbt och lösningsorienterad.

Maria B
Stensnäs

Malin är, förutom en kunnig mäklare, även väldigt förtroendeingivande, tillmötesgående och flexibel. Det känns väldigt bra och tryggt att ha köpt bostad med henne som mäklare.

Irina R

Hej! Jag har bara bra erfarenhet av Pege Abrahamsson. Gör det där lilla extra, är professionell och saklig. Jag rekommenderar PeGe till alla som ska anlita mäklare i Österåker. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Christine E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Fuierer en del av HusmanHagberg Österåker Åkersberga
Täljöviken

Malins seniora, professionella och outtröttliga engagemang genom alla steg i sälj och kundprocessen har varit imponerande. Mina varmaste rekommendationer!

Åsa H
Köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Österåker Åkersberga
Kvisslingby

Usel opålitlig dålig lokal med dålig parkering

Roger J
Sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Österåker Åkersberga
Östra Kanalstaden

Effektiva, envisa och intresserade av att sälja vårat objekt. Trevligt bemötande, tog sig tid att förklara processen.

Simon S
Östra Kanalstaden

Snabb och enkelt, inga konstigheter

Ewa P
Östra Skärgårdsstad

Lyhörd och proffesionell, känns trygg i sin roll som mäklare. Kan varmt rekommenderas!

Lowe R

Maria L
Österskär

Mycket bra bemötande, engagerad och pålitligt. Snabb återkoppling. Är mån om att både säljare och köpare ska känna sig nöjda

Anna H
Åkersberga Centralt

Mycket proffsigt bemötande både från Pege och övriga i teamet. Överträffar förväntningarna.

Sara J
Sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Österåker Åkersberga
Östra Kanalstaden

En engagerad och mycket kunnig mäklare med stort driv och engagemang

Claus L
Täljöviken

Jag har haft kontakte med flera mäklare de senaste åren, både som köpare och säljare. Malin Fuierer sticker ut som en i mängden genom sitt engagemang och proffsighet! Hon svarar snabbt och håller koll på hela processen. Uppskattar särskilt hennes vilja att hjälpa och ge svar på mina frågor. Det känns som att hon brinner för sitt jobb och det är lätt att känna förtroende för hennes sätt att jobba.

Sofie L

Professionell. Trevlig. Hjälpsam.

Jonas S
Säby Gård

Malin är en tillgänglig och lösningsorienterad mäklare som jag skulle rekommendera.

Mats V
Säby Gård

Bemötande -mycket bra. Hon är på, på ett trevligt sätt. Driver processen framåt men avvaktar när det behövs. Hon sålde vårt förra hus snabbt och det blev likadant denna gång

Irja G
Stensnäs

Både Malins och vår förväntningar var nog högre än slutresultatet. Dagens situatio på bostadsmarknaden är inte gynsam för säljare. Malin gjorde vad hon kunde i situationen. Malin är snabb med återkoppling, alltid trevligt bemötande och mycket kunnig. Vi rekommenderar henne varmt. Tommy och Irja

Tommy G
Stensnäs

Mycket trevlig, positiv och kunnig

Oscar B
Svinninge

Professionellt och personligt bemötande. Påläst inför visning dels om fastigheten i sig dels om närområdet och där gällande byggregler. Närvarande under hela processen för att besvara frågor och deltaga på besiktning osv. Genomgående bra upplevelse!

Pär H
Östra Kanalstaden

Jag anlitar Åkersbergas bästa mäklare när jag vill sälja min stora 4a på 3 veckor i svåra tider där spekulanterna är få & vinsterna är små. Malin gjorde ett fantastiskt arbete från första början. Jag var tydlig med vad jag ville , vi hade en ärlig dialog & Malin lyssnade, drog i rätt snören & har fått en nöjd kund som varmt rekommenderar Malin på Husman. Ett stort Tack till tjejerna som stylade min lägenhet ,blev såå bra & Kenneth fotografen för grymma bilder.

Bo P
Sålde en tomt med hjälp av Pege Abrahamsson en del av HusmanHagberg Österåker Åkersberga
Svinninge

Mycke trevlig o bra att ha göra med !

Ulrika P
Österskär

Malin var tillmötesgående och hade alltid ett trevligt bemötande. Hon var snabb att återkoppla och hela köpet av vårt nya hus har gått väldigt smidigt trots en svår marknad.

Peter F
Åkersberga Centralt

Malin Fuierer skötte hela försäljningen på ett professionellt och effektivt sätt. Allt gick smidigt och bra.

Nelson F
Västra Skärgårdsstad

Malin is an absolute professional. She has an amazing work ethic, a great network and knows how to handle difficult situations. We are very pleased with her work and happy that we got to work with her. She found us our dream house. we will forever be grateful to Malin

Birgitta C
Åkersberga Centralt

ett mycket bra möte det blev som jag önskade Malin är duktig och mycket trevlig vi är inte helt klara med köpet men allt känns bra

Cecilia N
Österskär

Trevlig, tillmötesgående och professionell.

Yvonne J
Västra Skärgårdsstad

En varm och glad mäklare. Som alltid är snabb på att berätta vad som händer runt en försäljning. Det uppskattas verkligen att få veta vad som händer. Malin är proffsig. Och väldigt lyhörd.

Tomas N
Österskär

Trevlig och proffsig! Var lättillgänglig och kunde hon inte svara när man ringde återkom hon snabbt.

Sofie E
Söra

Vi har precis gjort vårt allra första bostadsköp. Malin har sedan första kontakt fått oss att känna oss trygga med personligt och professionellt bemötande. Har vi haft några frågor och funderingar har vi fått svar direkt. Vi kan inte rekommendera Malin nog. Tack!!

Azadeh K
Österskär

Pege är professionell och genuint fötroendegivande. Vi har både köpt och sålt via Pege och det förknippas alltid med en god och genomtänkt affär. Strukturerade möten med allt underlag på rätt plats och det lilla extra! Viktigt att att ha en kompetent och erfaren mäklare.

Lars-Göran B
Östra Skärgårdsstad

Malin är ytterst professionell, inger stort förtroende. Är en god lyssnare, har kundfokus och är perfektionist. Sist men inte minst känner man sig otroligt trygg pga hennes ärlighet och stora kompetens.

Peter S
Tuna

Engagerad, trevlig och proffsig. Lyssnar på dina önskemål.

Birgitta B
Östra Skärgårdsstad

Professionell och engagerad mäklare, kommunikativ och personlig. Kan varmt rekommenderas

Suzanne M
Tuna

Malin är en av de mest professionella mäklare jag mött under mina många år med både köp och försäljning av bostäder. Hon var otroligt lyhörd för mina önskningar och behov, fanns alltid till hands för frågor och funderingar. Jag är så lycklig över mitt bostadsköp som Malin var en drivande faktor i och kunde inte ha önskat mig en bättre mäklare då hon även är både trevlig och empatisk.

David T
Söra

Malin was really helpful and explained the contract in good detail. I think Malin could have taken more time in explaining the GDPR contract though.

Kerstin S
Margretelund

Rutinerad och välorganiserad, lyssnar in synpunkter och lät oss ställa de frågor vi ville till säljarna. Piedagogisk i sin information till oss som köpare.

Agnes S
Margretelund

Pege är bäst helt enkelt! Proffsig, varm och smidig. Litar på hans kompetens och omdöme till 100 procent. Mina varmaste rekommendationer!

Marie A
Söra

Malin är vass och skicklig som få! Agerar lugnt och tryggt när det bli skarp läge och man som säljare blir lite osäker och nervös. Precis så som man vill att en mäklare ska vara. Att hon dessutom är trevlig och har ett stort tålamod är är en fin bonus som vi uppskattade enormt. Vill även tacka Olivia på kontoret för hennes jobb och tålamod. Inte lätt att få en sån petiig säljare direkt😅 Ni är bäst helt enkelt! Vill man vara i trygga händer väljer man Malin och HusmanHagberg Österåker. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Från familjen Siika/Alm