Malin är professionell och trevlig och gjorde hela processen smidig och trygg. Bra kommunikation och stort engagemang. Vi är supernöjda!
Malin Fuierer
Malin Fuierer är mäklare på HusmanHagberg Österåker Åkersberga
.Malin Fuierer har varit registrerad mäklare sedan 2015-02. Malin Fuierer har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 262 omdömen med ett betyg på 4.9. Malin Fuierer har haft 65 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
262 omdömen om Malin Fuierer
Det har mest varit min dotter som haft kontakt med Malin, och hon har känt fullt förtroende.
Hej otrolig! Jag är väldigt nöjd med mitt val av mäklare. Malin fanns där och stöttade genom hela försäljningen. Kunde inte fått en bättre mäklare. Lägenheten såldes på mindre än en vecka!
Vi vill verkligen tacka Malin Fuierer. Hela processen gick smidigt och framgångsrikt. Professionalism på alla nivåer, samt tydliga svar på frågor och klar information. Vi kan varmt rekommendera henne. Stort tack! Magdalena
Malin är en kunnig, proffsig och engagerad mäklare med härlig personlighet. Tydlig kommunikation och snabba puckar. Rekommenderar varmt!
Proffsigt och kunnigt bemötande.
Vi har blivit perfekt bemötta,ett förtroendegivande bemötande under hela säljprocessen.Väldigt bra nedskriven information om objektet i annonsen.Bra information och kontakter under säljförloppet.Villig och duktig på att tillhandahålla information om saker till oss.Vi rekommenderar varmt Malin som mäklare.Mats och Yvonne Vester
Enkel att nå och tydlig kommunikation
Trevlig, engagerad och var snabb att agera. kan verkligen rekommendera Malin
Vi hade rätt i vår bedömning. Malin är mäklaren som får det att hända!