Malin var väldigt professionell, effektiv och engagerad! Hela processen kändes trygg och smidig och hon fick min lägenhet såld super snabbt! Kan starkt rekommendera henne!
Malin Fuierer
Malin Fuierer är mäklare på HusmanHagberg Österåker Åkersberga
.Malin Fuierer har varit registrerad mäklare sedan 2015-02. Malin Fuierer har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 250 omdömen med ett betyg på 4.9. Malin Fuierer har haft 61 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
250 omdömen om Malin Fuierer
Jag kan varmt rekommendera Malin. Hennes engagemang är utöver det vanliga och hon jobbar verkligen stenhårt för att nå bästa resultat. Det kändes så tryggt att alltid få snabba svar på frågor – en proffsig mäklare med fantastisk servicekänsla!"
Hon är mycket trevlig ,saklig och noga. Helt enkelt professionell.
Trevlig och kunnig mäklare som var tillmötesgående och hjälpsam genom hela köpet.
Mycket driven och professionell
Malin har varit fantastisk hela vägen! Väldigt trevlig, lugn och kommunikativ! Snabb på att svara både sms och telefon. Har varit mycket behjälplig när det strulat med banken! Topp betyg!
Malin sålde ett hus till oss och vi upplevde henne som väldigt förtroendeingivande. Hon förklarade allt tydligt genom sin prestation när vi först såg huset och hon kunde svara på alla frågor utan att leta i papper. Hon hade koll på allt och vi litade på henne. Vi skulle absolut rekommendera Malin som mäklare.
Malin Fuierer gav ett väldigt trevligt bemötande och levde upp till mina förväntningar. Hon återkopplade fort så vi visste intresset. Planering och ordning o reda på allt. Sara
Dedikerad och trevlig mäklare. Engagerad vid visning och delaktig. Rekommenderas!
Professionell hjälp vid försäljning av vår bostad präglad av stor erfarenhet och fingertoppskänsla. Rekommenderar verkligen Malin som mäklare.