Pege Abrahamsson

Pege Abrahamsson

Pege Abrahamsson är mäklare på HusmanHagberg Österåker Åkersberga

Pege Abrahamsson har varit registrerad mäklare sedan 2011-05. Pege Abrahamsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-05 och har fått 161 omdömen med ett betyg på 4.8. Pege Abrahamsson har haft 53 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

161 omdömen om Pege Abrahamsson

Sedan starten hos Reco 2019
Maria E
Sålde sitt hus med hjälp av Pege Abrahamsson en del av HusmanHagberg Österåker Åkersberga
Svinninge

Behaglig och trevlig Möter kunderna bra Kunnig inom marknaden

Henrik D
Köpte sitt hus med hjälp av Pege Abrahamsson en del av HusmanHagberg Österåker Åkersberga
Svinninge

Pege är en erfaren mäklare som hittar en bra plats för säljare och köpare att mötas

Lars Ola N
Skånsta

Hela processen blev smidig och bra på alla sätt. Pege är lyhörd, lugn och professionell samt var tillgänglig för frågor och information. Vi kan bara rekommendera honom varmt som mäklare!

Ingemar B

KANON Trevlig, Återkopplar snabbt 10 utav 10

Kerstin B
Skånsta

Trevlig, lugn och förtroendeingivande. Snabb återkoppling . Perfekt service.

Inger H
Ljusterö

Lugn tålmodig inkännande. Pege har aldrig verkat jäktad smått irriterad när jag känt mig velig o osäker utan i stället kommit med konkreta bra råd hur jag kan tänka. Allt praktiskt har fortlöpt utan några som helst problem Jag har fått bra kontakt med köparna genom Pege som är lätt att nå både via telefon o mejl Ringer upp snabbt om han ej är nåbar direkt. svarar snabbt på mejl.. Kort sagt en utmärkt mäklare.

Mikael J
Björkhaga

Bra och tydlig kommunikation. Snabba svar.

Nathalie Louise F
Björkhaga

Engagerad, lugn och trygg! En klippa!

Ellinor N
Margretelund

Pege har hanterat allt runt försäljningen av min villa på ett proffsigt & mycket trevligt sätt. Han har varit lätt att samarbeta med. Jag är tacksam för att allt har gått så smidigt till.

Bo Nils H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Pege Abrahamsson en del av HusmanHagberg Österåker Åkersberga
Åkersberga Centralt

Kan varmt rekommendera Pege. Han har hjälpt oss med flera fastighetsaffärer inom familjen genom åren. Lika professionell varje gång!