HusmanHagberg Östersund

HusmanHagberg Östersund

• BadgeFiveYears
4.8
Call 063-660 46 90 Share

Välkommen till HusmanHagberg Östersund! Letar du efter mäklare i Odenslund, Rannasen, Hornsberg, Torråsen, Frösön, Bringåsen, Vastraodensala eller Kånkbacken med omnejd? Vi på HusmanHagberg Östersund hjälper dig med försäljning av din bostad såväl som råd om köp av ny bostad. Funderar du på hur mycket din nuvarande bostad...

538 omdömen om HusmanHagberg Östersund

Sedan starten hos Reco 2022

Jenny S
Karlslund

Det kändes väldigt tryggt genom hela affären med Jennie! Hennes driv och engagemang är väldigt härligt att få ta del av.

Kristin R
Sold an apartment with Ann Martinsson a part of HusmanHagberg Östersund

Hej Ann har varit väldigt bra och hjälpsam under hela processen med att sälja min lägenhet! Väldigt trevlig och snabb, hjälper med alla svar eller frågor man har och det har gått väldigt smidigt. Jag är jättenöjd med allt. Tack för allt.

Anneli Cecilia S
Karlslund

Engagerad och proffsig mäklare som lämnar bra information innan, under och efter avslutad affär. Kan verkligen rekommendera henne till kommande objekt.

Torsten N
Sold an apartment with Ann Martinsson a part of HusmanHagberg Östersund

Hej! Ann Martinsson har enligt mig gjort ett föredömligt bra mäklararbete! Framförallt vill jag lyfta fram raka och snabba besked och dialog trots att vi befunnit oss på olika platser i landet. Hon har också visat på stor flexibilitet, värme och ömdöme i relation till min tidigare hyresgäst som bistått i visningssammanhang. Ann är angelägen om att skräddarsy de bästa förutsättningarna för varje enksild kund. Det både märks och känns! Därför rekommenderar jag Ann Martinsson hjärtinnerligt varmt!

Eva Kristina R
Sold an apartment with Ann Martinsson a part of HusmanHagberg Östersund

En mycket trevlig person som är ytterst proffesionell i sin yrkesutövning. Hon har guidat oss igenom alla delar av säljprocessen på ett lugnt, noggrant och behagligt sätt. Vi känner att hon har alltid varit tillgänglig när vi har haft frågor, ingen fråga har varit för liten, och det har varit en trygghet för oss. Vi kommer definitivt att återkomma som kund vid nästa köp/sälj tillfälle i familjen.

Markus R
Söder

Otroligt serviceminded och tillmötesgående!

Sara L
Brunflo

Trevlig, tillmötesgående och hjälpsam. Lätt att nå när man har frågor.

Marcus E
Brunflo

Proffsig och informativ från början till slut. Rimlig värdering och bra tips på saker vi som säljare kunde göra för att underlätta och påskynda försäljningen med bra resultat i slutändan där alla parter känner sig nöjda. Sofie höll oss informerad löpande genom hela processen. Alltid trevlig och glad.

Amanda E
Brunflo

Vi är jätte nöjd med Sofie som mäklare. Hon är tydlig i sin Kommunikation, jobbar snabbt och återkopplar regelbundet. Hon får en att känna att det inte finns några dumma frågor och hon finns där som ett stöd om man behöver bolla eller diskutera saker. Hon säger vad hon tycker och motiverar varför vi bör göra si eller så, inte på ett bestämmande sätt utan hon guidar i vad som kan vara bäst beslut.

Fadia R

Serviceinriktad och professionell

Hadrien J
Brunflo

Sofie var exceptionellt engagerad, professionell och väldigt lätt att kommunicera med. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna genom hela processen. Vi är mer än nöjda.

Jimmy Å
Lugnvik

Daniella var supertrevlig, och all kontakt gick snabbt och smidigt. Jag är jättenöjd med allt!

Anna-Lena R
Frösön

Proffsigt och tydligt bemötande ända från att jag inte kunde komma på ordinare visning, utan fick komma en dag senare, fram till bud och sedan köp. Kändes trygg och neutral som en mäklare ska.

Andreas M
Bought an apartment with Ann Martinsson a part of HusmanHagberg Östersund

Mycket proffsigt skött. Snabb återkoppling.

Lena Christine L
Centrala Östersund

Möttes av ett trevligt o vänligt bemötande. Lika mot alla besökare!

Titti H
Karlslund

Sofie är super! Hon återkopplar när hon lovar. Svarar direkt i telefonen eller ringer upp. Otroligt professionell kan varmt rekommendera henne och har även gjort detta till både släkt och vänner.

Olivia Ruth Viktoria K
Lugnvik

Smidig och snabb affär, dessutom supertrevlig och proffsig mäklare! Kändes väldigt tryggt!

Carolin M
Bought an apartment with Ann Martinsson a part of HusmanHagberg Östersund

Engagerat och varmt bemötande.

Sandra B
Odenslund

Skön kille, bra på sitt jobb!!

Håkan E
Bought an apartment with Carlos Vasquez a part of HusmanHagberg Östersund
Brunflo

Trevlig och proffsig och hjälpsam verkar vara en duktig mäklare och det blev en snabb affär tack vare honom .

Mohamad Ali H
Brunflo

Carlos är verkligen en av de bästa mäklarna jag har jobbat med. Han sålde lägenheten väldigt snabbt, inom en vecka, och dessutom till ett högre pris än vad jag själv hade förväntat mig. Om du funderar på att sälja din bostad kan jag verkligen rekommendera honom – smidig, professionell och väldigt duktig.

Linda P
Bought an apartment with Ann Martinsson a part of HusmanHagberg Östersund

Professionell och hittade rätt objekt direkt efter vad vi önskade. Trevlig och lättsam. Vi är så nöjda. /Linda

Turid L
Sold an apartment with Ann Martinsson a part of HusmanHagberg Östersund

I min kontakt med Ann har jag upplevt henne väldigt engagerad och proffesionell. Jag rekommenderar henne varmt.

Nils Håkan J
Brittsbo

En professionell mäklare som arbetade effektivt genom hela processen. Snabbt och smidigt! Jag kan varmt rekommendera Jennie! /Håkan

Anna Ulrika Josefine H
Söder

Sofie har varit jättebra! Trevlig och lättsam. Lätt att ha kontakt med och snabba svar. Väldigt nöjd.

Anne K
Bought an apartment with Ann Martinsson a part of HusmanHagberg Östersund

Kunnig och med målmedvetenhet för att både säljare och köpare ska hitta varandra inför affär. Det gick snabbt och enkelt och vår familj fick tydliga instruktioner genom processen.

Andreas K
Bought an apartment with Ann Martinsson a part of HusmanHagberg Östersund

”Professionellt bemötande som guidade oss tryggt genom hela processen, från visning och budgivning till kontraktsskrivning.” Tack! AK

Åsa Johanna Matsdotter B
Sold an apartment with Ann Martinsson a part of HusmanHagberg Östersund

Engagerad, ambitiös, kommunikativ! Rekommenderas.

Moa W
Odenslund

Är supernöjd med Sofie! Min första försäljning i livet och jag kände mig mycket trygg tack vare henne. Sofie är väldigt hjälpsam, effektiv och omtänksam! Kommer absolut rekommendera henne.

Hanna S
Odenslund

Utmärkt mäklare! Hjälpte mig att hitta en lägenhet som passar mig toppenbra! Sofie är kommunikativ, tydlig och jättetrevlig.

Catharina D
Centrala Östersund

Daniella är alltid supertrevlig och ingenting är omöjligt. Rekommenderar henne varmt!

Anton W
Sold a house with Ann Martinsson a part of HusmanHagberg Östersund
Brittsbo

Vi var jättenöjda med Ann som vår mäklare vid försäljning av vårat hus. Ann är både proffesionell och även väldigt tillgänglig.

David A
Centrala Östersund

Väldigt trevligt och bra bemötande. Snabb återkoppling vid frågor, bra kommunikation och lägesuppdatering.

Ola H
Söder

Trevlig, trovärdig och rak. Väldigt välinsatt i objektet och även kontaktbar vid ett flertal tillfällen utanför normal arbetstid.

Max M
Centrala Östersund

Sofie hade ett mycket fantastiskt och varmt bemötande till mig när jag stod inför valet att köpa en lägenhet. Processen gick smidigt och tryggt till. Jag kunde alltid lita på att Sofie svarade, alt ringde upp, när jag hade fler frågor. En synnerligen professionell mäklare. Jag känner mig väldigt välkomnad in till bostadsmarknaden, stort tack!

Melody B
Bought an apartment with Sofie Israelsson a part of HusmanHagberg Östersund

Supertrevlig och professionell mäklare samtidigt som hon var väldigt jordnära och ärlig. Kändes verkligen inte uppstyltat och hetsigt när det kom till själva köpandet av bostad, utan hon var väldigt förstående och tog allt i lugn och ro. Man kände aldrig att hon pressade en att snabbt köpa bostaden vilket vi uppskattade väldigt mycket. Verkligen en superbra mäklare!

Viktor N
Odensala

Jag valde Carlos som mäklare då jag var på en lägenhetsvisning som han sålde, då kände jag direkt att när jag nångång ska sälja så ska jag välja han som mäklare, nu när han sålde min lägenhet så var han väldigt engagerad och hjälpte mig att lägga upp plan på försäljningen och återkopplade regelbundet, är väldigt nöjd och kan verkligen rekommendera Carlos

Signe R
Blomängen/Tegelplan

Daniella var en otroligt varm och trevlig mäklare som verkligen fanns där för mig under hela resan jag gjorde. Hon ger snabb återkoppling och lugnar en när det verkligen behövs! Supertrevlig tjej som gjorde hela upplevelsen trygg och smidig!

Hugo Alexander D
Blomängen/Tegelplan

Engagerad, snabb återkoppling, effektiv och trevlig. Allt gick smidigt genom hela processen. Rekommenderar verkligen Daniella.

Sarah V
Karlslund

Glad, trevlig och väldigt engagerad

Oskar B
Karlslund

Väldigt bra upplevelse. Tydligt och bra genomförande

Lars Göran F
Söder

Proffsig, trevlig, bra kommunikation.

Anna Lena F
Söder

Proffsig. Trevlig. Tydlig kommunikation. Snabb och effektiv.

Emma M
Karlslund

För drygt ett år sedan köpte jag min lägenhet via Sofie. Redan då var jag mycket nöjd med hennes engagemang och stöd genom hela processen. Nu har jag även sålt min lägenhet via Sofie, och jag är minst lika nöjd denna gång. Hon är lyhörd, tillmötesgående och genuint engagerad i sitt arbete. Sofie strävar alltid efter att skapa bästa möjliga förutsättningar för både köpare och säljare. Jag kan varmt rekommendera henne.

Kristofer L

Super proff! Väldigt trevlig mäklare

Hanna L
Frösön

Vi är mer än väldigt nöjda med Sofie, hon har varit stöttande, förstående och samtidigt otroligt professionell och driven genom hela processen. Hon har verkligen tagit hand om oss och affären på bästa sätt, kunde inte rekommendera en mäklare mer!

Ida W
Karlslund

En mycket bra mäklare. Hjälpsam och lätt att ha o göra med!

Anna W
Frösön

Det är lätt att få kontakt med Sofie som har varit lugn och saklig. Jag med familj har fått ett väldigt fint och proffsigt bemötande av henne. Affären har gått fort och Sofie har lyssnat in önskemål. Allt tipp topp!

Angelica L
Centrala Östersund

Jennie är professionell, tydlig och har full kontroll genom hela processen. Hon inger ett stort förtroende och jag kan varmt rekommendera henne som mäklare.

Turid L
Bought an apartment with Carlos Vasquez a part of HusmanHagberg Östersund
Stadsdel Norr

Carlos Vasquez är enl vår upplevelse mycket tillmötesgående och proffesionell.