Mäklare i Jämtland

Topp 14 mäklare i Jämtland

• HusmanHagberg Östersund

415 opinions
    Johan L
    Johan L: Tredje gången vi anlitar Jennie Pålsson – och varje gång överträffar hon förväntningarna! Hon kombinerar proffsighet, fingertoppskänsla och ett genuint engagemang som gör hela försäljningen både trygg och framgångsrik. Om du funderar på att sälja – ring Jennie först. Du kommer inte ångra dig!
  • 1,467 opinions
    Letar du boende eller fritidshus i Östersundstrakten? Har du skog du vill sälja av? Vi på Svensk Fastighetsförmedling har koll på Östersund och vi vill hjälpa dig få ut det mesta av din affär!
    Daniel E
    Daniel E: Kunnig och proffsig i allt, gör det där lilla extra
  • Fastighetsbyrån Östersund

1,250 opinions
    Vi på Fastighetsbyrån älskar verkligen Östersund och vi kan varje vrå! Du är välkommen till oss med alla frågor och funderingar du kan tänkas ha om bostad och boende här.
    Marie W
    Marie W: Otroligt proffsig mäklare! Jag kan varmt rekommendera Fastighetsbyrån och Josefin Dahlsten om ni ska sälja. Jag hade ganska höga krav på mäklaren efter en misslyckad husförsäljning för ett antal år sedan. Josefin levde upp till alla mina krav. Otroligt lyhörd, proffsig och effektiv. För att inte tala om tillgänglig! Hon fanns där 24/7 för att svara på mina frågor och funderingar. Att sälja är en mental påfrestning, men Josefin underlättade hela processen!
  • Svensk Fastighetsförmedling Åre

288 opinions
    Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Åre - Vi hjälper dig att köpa eller sälja din bostad i Åre med omnejd.
    Andreas G
    Andreas G: Vi köpte vår bostad genom Hugo och är mycket nöjda. Hugo var väldigt pedagogisk, hjälpsam och gjorde processen trygg för oss som köpare. Vi fick snabb återkoppling och alltid med ett trevligt bemötande.
  • HusmanHagberg Härjedalen

335 opinions
    Tim J
    Tim J: Trevligt bemötande och full service hela vägen. Rekommenderas starkt.
  • Fastighetsbyrån Åre

268 opinions
    Funderar du på att byta eller skaffa boende i Åre? Vi på Fastighetsbyrån förmedlar fastigheter i och omkring Åre och har gjort det i många år. Vi erbjuder en enkel bankkontakt, professionalitet och en...
    Peter N
    Peter N: Vi är mycket nöjda med vår upplevelse hos Fastighetsbyrån i Åre, och särskilt med Anna som mäklare. Redan från första kontakt ingav hon stort förtroende och visade ett genuint engagemang. Hon höll oss kontinuerligt uppdaterade genom hela processen och var alltid snabb med återkoppling – något vi verkligen uppskattade. Anna och Fastighetsbyrån överträffade våra förväntningar och gjorde hela säljprocessen till en mycket positiv upplevelse. Vi rekommenderar varmt Fastighetsbyrån i Åre till alla som söker en trygg och professionell mäklartjänst.
  • HusmanHagberg Åre

129 opinions
    Välkommen till oss på HusmanHagberg i Åre - Vårt mål är att ha Åres nöjdaste kunder.
    Anna J
    Anna J: Funkat fint allting. Andra gången vi gör affärer med er och vi har varit nöjda båda gångerna.
  • Fastighetsbyrån Vemdalen

44 opinions
    Patrik B
    Patrik B: Trevligt mottagande och hjälpsam
  • Mäklarhuset Östersund

47 opinions
    Varmt välkomna till Mäklarhuset!
    Clas-Göran P
    Clas-Göran P: Professionella, trevliga, snabba och prisvärda. Hög integritet - driver uppdragen med god etik och utan att dominera
  • 11 opinions
    Trond A
    Trond A: Kjøp av leilighet. Topp service. Maklarhuset holder det de lover. Et firma jeg vil anbefale for andre.
  • Elisabeth G
    Elisabeth G: Storsjömäklarna är otroligt proffsiga och personligt engagerade, de är lyhörda för dina behov inför en försäljning. De besitter en enorm noggrannhet och har full kontroll på allt du behöver tänka på hela vägen. Rekommenderas varmt!!
  • Barbro C
    Barbro C: Har använt er både vid försäljningen av fritidshuset o köpet av en bostadsrätt o vi är mkt nöjda med ert arbete och den positiva o vänliga stämmningen på kontoret.
Show page: