Supertrevligt första möte, tydliga förklaringar vad som gäller och är bäst för att få bostaden såld. Bra uppdatering under budgivning,bra sammanfattning under hela försäljningen. Känner att man blir lyssnad på, bra vägledning under hela processen och superbra fotograf. Är absolut helnöjd.
Fastighetsbyrån Östersund
Välkommen till Fastighetsbyrån! Vi är Östersunds ledande fastighetsmäklare med flest förmedlande bostäder år efter år. Så går du i säljtankar, tveka inte att höra av dig till oss. När Storsjön fryser på vinterns lockas östersundsborna till långfärdsskridskoåkning och skideliten samlas på skidstadion. På sommaren är nätterna...
1250 omdömen om Fastighetsbyrån Östersund
Sedan starten hos Reco 2013
Lena tack för fin feedback, och alltid roligt med budgivning! Tack och kram Olivia
Jättebra, återkopplande och tydlig mäklare. Supernöjd!
Kul att höra Emmy💕 Lycka till med nya bostaden/ Olivia
Trevligt och engagerad mäklare.
Proffsiga och lyhörda. Rekommenderas varmt för både försäljning och köp!
Tack för jättebra samarbete Bitte. 💪👏👍
Vi har tidigare haft dåliga upplevelser med mäklare i Östersund – svårt att få tag på dem, otydlig kommunikation och en känsla av att man måste jaga svar. Det gäller inte Fastighetsbyrån. Mäklaren (Ulf) vi köpte vår bostad av var otroligt hjälpsam, lugn och prestigelös. Allting var tydligt, tryggt och professionellt från första visningen till kontraktsskrivningen. Inför vår kommande försäljning valde vi direkt att kontakta Josefin på Fastighetsbyrån, som vi har haft kontakt med tidigare. Hon sticker verkligen ut i branschen...
Tack för fina ord. Lycka till med bästa boendet i stan😉
Vi gillade Olivia väldigt mycket, hon var förtroendegivande och väldigt bra att ha och göra med. Från vår sida så vill vi gärna ha och göra med henne i framtiden också!
Roligt att höra, hoppas jag får med er att göra i framtiden också! Jag är redo nästa gång ni ska ut på bostadsmarknaden/ Olivia
Proffsigt bemötande. Genomförd affär.
Tack Håkan, hör av dig nästa gång du behöver en mäklare. Vänlig hälsning Anton
Tydliga och transparent information genom hela processen. Upplevt högt engagemang.
Snabbt enkelt och korrekt. Tog god hänsyn till båda pareters behov
Lycka till med huset, och stort tack för fint svar!
Jag fick ett otroligt bra bemötande !! En fastighetsmäklare som gjorde hela affären glädefylld och jag var fylld av positiva tankar när den avslutades. Upplevelsen kan inte ha varit bättre......
Det samma till dig Elisabeth. Lycka till med allt ditt.
Vi är väldigt nöjda med Josefine och försäljningen av vår lägenhet. Det har varit noll krusiduller och enkel kontakt!
Har varit så trevligt att få visa upp ert fina hem. Nu får vi hoppas att ni hittar ngt nytt.....minst lika bra såklart.! Vi hörs i framöver/ kram Josefine
👌⭐️ ✨🌟💫🏆🏅🎖️🥇🥉 🏎️📸💡💰🔑❤️🍬💐🦅👔👗🤴🏻👩🏫😃🌞
Stort tack för trevlig affär, nu får vi hoppas att er köpare kommer att trivas i lägenheten så det ger resultat i skidspåren. Heja Julia ⛷️🌲❤️💐 Kram Kerstin
Professionella, tillmötesgående och mycket lätta att få kontakt med.
Så roligt och bra jobbar av av oss båda. Köp fredag och försäljning måndag= bra affärer:) Varma hälsningar Daniel Sjöberg
Professionella och tillmötesgående
💪💪💪 bra jobbat av både dig och mig/ Daniel
Tillgänglig mäklare som visar omtanke i en ovan process.
Tack för att jag fick vara din mäklare 💐💐
Jag är nöjd med fastighetsbyrån. Det var en bra kommunikation hela vägen kring lägenhets affären . Jag fick uppdatering hela tiden längs vägen. Bra bemötande.
Jenny! Hoppas verkligen du hittat hem, annars är du såklart välkommen åter. Njut av nya bostaden👍👍👍
Vi har Anton som mäklare och han är väldigt bra, trevlig och professionell.
Tack snälla för feedback, har varit ett nöje att hjälpa er med husköp. Lycka till/ Anton
Kunde inte fått det bättre. Bra första besök för att sätta utgångspriset på mitt boende. Mäklaren lyssnade vad jag tyckte och tänkte. Bra kontakt under hela processen tills vi hade en köpare. Väldigt trevligt när vi träffades och skrev på med köparna.
Tack Siv för trevlig affär, syns på golfbanan:) Kerstin
Lättsamt, snabb och smidig affär
Bara positivt. Lätt att få kontakt och bra i återkoppling; rakt, tydligt, öppet och ärligt. Enkel och snabb hantering av sälj, mäklaren var väl insatt i vår sits och agerade därefter för att tillgodose våra behov i största möjliga utsträckning.
Kajsa💕💕💕tack för fina ord, lycka till på fortsatt bostadsresa!
Fantastisk snabb och smidig process!
Väldigt professionella, duktiga och trevliga. Jag är supernöjd!
Vänligt och positivt möte. Ingen stress, det fanns gott om tid att ställa alla frågor, både på visningen och efteråt.
Ett mycket gott bemötande, lätt att få kontakt med. Bra och tydlig information om allt i försäljningsprocessen från början till slut.
Mycket bra. Erfaren och trevlig fastighetsmäklare.
Förtroendeingivande, seriös, ambitiös, kompetent. Helnöjd!
Tack så hemskt mycket! Det har varit så kul att göra affärer med er🙏🏼
Bra bemötande. Smidigt hanterande av försäljning
Mycket bra! Helt nöjd! Rekommenderar varmt Fastighetsbyrån i Östersund!
Här är ett kort förslag du kan använda eller justera: Vi är otroligt nöjda med den hjälp vi fått av vår mäklare i samband med husförsäljningen. Från första mötet till avslutad affär har vi känt oss trygga och välinformerade. Engagemanget, tillgängligheten och det personliga stödet har verkligen gjort hela processen både smidig och trygg. Vi kan verkligen rekommendera Fastighetsbyrån ✨️
Det har fungerat suveränt med mäklare som informerat precis lagom mängd information och vid rätt tillfälle. Allt som ska organiseras runtomkring en försäljning har också flutit på i ett bra tempo.
Det gick att kontakta dem. Läs Daniel, när som helst. Semester och ledighet i form av pappaledighet eller sjukskrivning. Jag upplevde att han hade kontroll över läget hela tiden. För mig var Daniel Fastighetsbyrån. Arvodet kändes okej, när man tänker på att vissa andra tar 5-10% av köpesumman. Ert pris var ju ungefär som att göra om ett badrum. Så om man slår ut det på 20 år så blir det inte så mycket.
Hej! Min upplevelse av fastighetsbyrån här i Ösd kan jag inte beskriva med ett ord. Jag är nöjd. Och önskar dem lycka.
Smidigt samarbete, med tydliga upplägg och bra genomförande. Tryggt och enkelt.
Allt är helt OK - Uppdraget löstes på ett bra sätt!
Finns mer att förbättra och ffa att vara proaktiv efter visning.
Fick bra information ,kändes kunnig .Har inget att klaga på .
Mycket engagerat och professionellt både vid försäljning och köp av nytt. Gjorde det lilla extra i varje del av processen och var lyhörd för mina önskemål. Rekommenderar starkt!
Trevlig duktig på sitt arbete.
Trevlig och entusiastisk. Jag missade den bokade visningen ringde då mäklaren som direkt ordnade en personlig visning. Vi hade löpande kontakt efter visningen och då det blev budgivning fick jag snabb respons.
Trevligt bemötande samt visat intresse för att besvara frågor. Mäklaren gick metodiskt och lugnt igenom vad som gäller och hur det går till vid köpet.
Bra och trevligt bemötande vid visning, och övriga kontakter med mäklaren och dennes kollegor.
Jättetrevligt bemötande Lever upp till våra förväntningar
Kunnig och intresserad mäklare som var lyhörd för våra frågor.
Fint bemötande, lättsamt, och bra på alla sätt och vis! Har inget att klaga på
Bra service, bra hjälp. Allt har gått supersmidigt. Kristoffer har varit till stor hjälp för oss.
Vi är tacksamma för att lägenhetens nu är såld! Vår enda synpunkt är att vi upplevde mäklaren som lite "seg" att få kontakt med.
Fantastisk erfarenhet av mäklarens hängivenhet till både köp och försäljning och hans förmåga att alltid vara kontaktbar.
Hjälpsamma och stöttande genom hela processen både vid försäljning och köp av bostad. Dom gör det lilla extra för att jag som säljare och köpare ska få en bra och trygg resa genom hela affären. Fastighetsbyrån är fantastiska! Rekommenderas verkligen!
Trevligt och professionellt bemötande. Det kändes också enkelt att kommunicera. Webbplatsen skulle kunna förbättras något. Det var inte alltid så enkelt att hitta det man sökte.
Trevlig mäklare och mycket bra service.