Mäklare in Östersund

7 reviewed mäklare in Östersund municipality

• HusmanHagberg Östersund

415 opinions
    Johan L
    Johan L: Tredje gången vi anlitar Jennie Pålsson – och varje gång överträffar hon förväntningarna! Hon kombinerar proffsighet, fingertoppskänsla och ett genuint engagemang som gör hela försäljningen både trygg och framgångsrik. Om du funderar på att sälja – ring Jennie först. Du kommer inte ångra dig!
  • Driver du mäklarfirma i Östersund?

• 1,467 opinions
    Letar du boende eller fritidshus i Östersundstrakten? Har du skog du vill sälja av? Vi på Svensk Fastighetsförmedling har koll på Östersund och vi vill hjälpa dig få ut det mesta av din affär!
    Daniel E
    Daniel E: Kunnig och proffsig i allt, gör det där lilla extra
  • Fastighetsbyrån Östersund

1,250 opinions
    Vi på Fastighetsbyrån älskar verkligen Östersund och vi kan varje vrå! Du är välkommen till oss med alla frågor och funderingar du kan tänkas ha om bostad och boende här.
    Marie W
    Marie W: Otroligt proffsig mäklare! Jag kan varmt rekommendera Fastighetsbyrån och Josefin Dahlsten om ni ska sälja. Jag hade ganska höga krav på mäklaren efter en misslyckad husförsäljning för ett antal år sedan. Josefin levde upp till alla mina krav. Otroligt lyhörd, proffsig och effektiv. För att inte tala om tillgänglig! Hon fanns där 24/7 för att svara på mina frågor och funderingar. Att sälja är en mental påfrestning, men Josefin underlättade hela processen!
  • Mäklarhuset Östersund

47 opinions
    Varmt välkomna till Mäklarhuset!
    Clas-Göran P
    Clas-Göran P: Professionella, trevliga, snabba och prisvärda. Hög integritet - driver uppdragen med god etik och utan att dominera
  • Elisabeth G
    Elisabeth G: Storsjömäklarna är otroligt proffsiga och personligt engagerade, de är lyhörda för dina behov inför en försäljning. De besitter en enorm noggrannhet och har full kontroll på allt du behöver tänka på hela vägen. Rekommenderas varmt!!
  • Driver du mäklarfirma i Östersund?

Show page: