Mäklare i Åre

4 rekommenderade mäklare i Åre kommun

• Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Åre - Vi hjälper dig att köpa eller sälja din bostad i Åre med omnejd.
    Andreas G
    Andreas G: Vi köpte vår bostad genom Hugo och är mycket nöjda. Hugo var väldigt pedagogisk, hjälpsam och gjorde processen trygg för oss som köpare. Vi fick snabb återkoppling och alltid med ett trevligt bemötande.
  • Driver du mäklarfirma i Åre?

• Fastighetsbyrån Åre

Verifierat företag
    268 omdömen
    Funderar du på att byta eller skaffa boende i Åre? Vi på Fastighetsbyrån förmedlar fastigheter i och omkring Åre och har gjort det i många år. Vi erbjuder en enkel bankkontakt, professionalitet och en...
    Peter N
    Peter N: Vi är mycket nöjda med vår upplevelse hos Fastighetsbyrån i Åre, och särskilt med Anna som mäklare. Redan från första kontakt ingav hon stort förtroende och visade ett genuint engagemang. Hon höll oss kontinuerligt uppdaterade genom hela processen och var alltid snabb med återkoppling – något vi verkligen uppskattade. Anna och Fastighetsbyrån överträffade våra förväntningar och gjorde hela säljprocessen till en mycket positiv upplevelse. Vi rekommenderar varmt Fastighetsbyrån i Åre till alla som söker en trygg och professionell mäklartjänst.
  • HusmanHagberg Åre

Verifierat företag
    129 omdömen
    Välkommen till oss på HusmanHagberg i Åre - Vårt mål är att ha Åres nöjdaste kunder.
    Anna J
    Anna J: Funkat fint allting. Andra gången vi gör affärer med er och vi har varit nöjda båda gångerna.
  • Driver du mäklarfirma i Åre?

• Trond A
    Trond A: Kjøp av leilighet. Topp service. Maklarhuset holder det de lover. Et firma jeg vil anbefale for andre.