Svensk Fastighetsförmedling Östersund
En del av Svensk Fastighetsförmedling -
www.svenskfast.se
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Östersund!
Vi förmedlar bostäder, kommersiella fastigheter, skog och tomter i och omkring Östersund. Fritidshus och tomter i Storlien, lägenheter och villor i Östersund och skogspartier i närområdet är några av de fastigheter vi förmedlar just nu.
Hos oss kan du som är intresserad se de objekt som är till salu, ställa frågor och få råd och stöd inför affären. Undrar du vad din fastighet kan vara värd eller funderar du på att sälja? Kontakta oss så utför vi en fri värdering och svarar på eventuella frågor!
Kom gärna förbi och säg hej på Bobutiken på Prästgatan!
Kom gärna förbi och säg hej på Bobutiken på Prästgatan!
Utmärkelser
1077 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Sedan starten hos Reco 2016
köpte sin lägenhet med hjälp av Evalena Lindvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Bra kommunikation mellan mäklaren och säljare samt snabb återkoppling. Vi ville ha en snabb affär med ett snabbt avslut och det fick vi. Jättenöjda!
köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Hoppstadius en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Väldigt tillmötesgående, när jag och min partner inte kunde komma ifrån jobb för kontraktsskrivning ordnade Maria möjlighet att mötas kvällstid istället. I övrigt trevligt bemötande och tillgänglig för frågor, snabba svar när vi behövde dem!
sålde sitt hus med hjälp av Frida Jonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Mycket bra bemötande, snäll och trevlig. Mycket hjälpsam och svara på alla våra frågor snabbt och så man förstod.
Frida va en klippa, hon kunde lugna mig som första gångs säljare och gjorde så jag kände att jag hade koll på läget. Frida vet vad hon gör och är en väldigt trevlig människa att ha med att göra. Kan varmt rekommendera Frida till dom som ska sälja hus för då är man i trygga händer!
köpte sitt hus med hjälp av Frida Jonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Mycket trevligt bemötande och snabb hjälp när det behövdes.
köpte sin bostad med hjälp av Erik Olofsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Br hittills men egentligen lite tidigt att säga, uppdraget är inte färdigt ännu.
Svårt att svara då jag inte haft att göra med Erik eftersom min syster sköter den kontakten.
sålde sin lägenhet med hjälp av Maria Hoppstadius en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Fick tips av min son om Maria då han anlitat henne och var mycket nöjd.
Från första stund ett gott intryck när vi träffades. Tydlig med vad som ska göras o på vilket sätt.
Mycket kompetent och engagerad håller vad hon lovar.
Driver på men inte stressfylld utan med målet att försäljningen ska lyckas. Gör verkligen det lilla extra
Ger tips o råd men tydlig med att kunden väljer o bestämmer.
Har fått den bästa hjälpen vid försäljning av lägenhet. Tack 🤩 -
Maria är väldigt trevlig, kunnig och jag fick jättebra hjälp med min försäljning. Hon återkopplade direkt när jag hade funderingar och frågor. Jag rekommenderar henne varmt!
Maria är en kanon tjej alltid glad och med ett härligt bemötande,hon lade ett rimligt utgångspris som ledde till att budgivningen blev jättelyckad, har bara positiva intryck av henne.
sålde sin lägenhet med hjälp av Evalena Lindvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Mycket trevligt bemötande, . En stor grej att säla en lägenhet när man är ensam och evalena gjorde verkligen att man känner sig trygg.
köpte sitt hus med hjälp av Erik Olofsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Great experience! I'm happy with all the communication with Erik and would highly recommend him as an agent. I'm grateful for the correspondence in English as I don't speak Swedish :)
Mkt kunnig
Mkt trevlig och bra bemötande
Jätte nöjd! -
kunnig och proffsig mäklare som alltid gör det bästa för kunden ska blir riktigt nöjd
Genuin, kunnig, lugn, erfaren!
sålde sin bostad med hjälp av Frida Jonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Hon var över förväntan tillmötesgående vad gäller vår önskan över tidplan och upplägg. Hon var väldigt lyhörd och empatisk då vi inte var sams om att sälja. Hon gjorde detta väldigt bra för både jag och sambon är väldigt nöjda trots att vi hade olika ambition in i detta. Sedan var hon väldigt kunnig och kom med väldigt bra kommentarer och tips. Vi kan inte se hu en annan hade gjort detta bättre!
Köpet är inte genomfört ännu, men så här långt är jag mycket nöjd. Han svarar snabbt på frågor och är tillgänglig. Processen med undertecknande av köpekontraktet löstes mycket smidigt brevledes, då jag bor i Norrtälje. Ser fram emot fullföljandet av köpet.
sålde sin lägenhet med hjälp av Frida Jonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Fick ett fantastiskt bra bemötande av Frida och hon fick mig att känna mig trygg med allt när man själv var osäker på allt som har med att sälja bostad.
Vi är nöjda så här långt! Lite tidigt att förvänta omdöme innan affären är helt avslutad!
Blev positivt bemött av Eva-Lena. Hon var lugn och saklig.
Jag kände en tillit och hon var väl förberedd och kunnig i sin profession som mäklare.
Eva-Lena hade tagit in uppgifter om lägenheten, bostadsrätten, vilka som hade sålts tidigare mm. Hon gav exempelvis kloka tips innan visning. Hon hjälper också till med deklarationen vilket är ett stort plus. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Frida Jonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Fick snabb hjälp trots att vi ej kom till "rätt visning". Ordnades med en assistent, då Frida var på utbildning. Hon höll kontakt hela tiden och då jag skulle åka söderut, fixades allt via våra sms och mejl. Fullmakt ordnades för min son, han skrev avtal med ägaren och Frida tog väl hand om allt. Proffsigt. Tur att jag trots mina 78 år hall koll på alla digitala möjligheter. Det blev en del turer fram och tillbaka men allt fixades . Mycket trevligt bemötande per telefon också med Frida och assistenten skötte visningen bra.
Stort tack Frida! -
Hon är trevlig och svarar eller ringer alltid upp. Hjälper en så gott hon kan även om det inte är hennes bord
Proffsigt och förtroendeingivande bemötande
sålde sitt hus med hjälp av Maria Hoppstadius en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Proffsigt och inlyssnande från start till mål!
Att sälja huset är en sällanuppgift, i alla fall för oss. Att då få någon som Maria som har stor erfarenhet, kunden i centrum och kan alla steg i processen har varit ovärderligt. Från första värderingsmötet till kontraktskrivning har Maria varit inlyssnande, rak. tydlig, tillgänglig och nyfiken.
Hon står högst upp på min lista över mäklare och jag kan och har med gott samvete rekommenderat henne till nära och kära -
köpte sin lägenhet med hjälp av Erik Olofsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Trevligt och bra bemötande, kan på alla sätt rekommendera mäklaren!
Direkt från första mötet kändes allt jättebra med Maria. Vi upplevde att vi fick ett fint bemötande och värdefull hjälp längs vägen. Hon var ett bollplank för alla våra frågor, tankar och funderingar, och vi kände oss involverade och sedda under hela processen. Vi kommer absolut rekommendera Maria till vänner och bekanta som funderar på att sälja sin bostad.
Påläst ,intresserad,snabba svar !!!
Jag har ingen erfarenhet om dur det brukar vara men jag har haft en positiv upplevelse!
sålde sitt hus med hjälp av Evalena Lindvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
EVALENA SKÖTTE DEG HELA VÄLDIGT PROFSIGT. KOLLADE AV VAD JAG VILLE STYRDE UPP ALLTING PÅ ETT VÄLDIGH BRA SÄTT.
KOLLADE AV MED MIG INNAN HON FATTADE NÅGRA BESLUT OCH PRATADE MED DOM TÄNKTA KÖPARNA.
JAG HAR KUNNAT SLAPPNA AV OCH KÄNT MIG TRYGG OCH INTE BEHÖVT OROA MIG FÖR NÅGOT. -
Kunnig, trevlig och serviceinriktad! En mycket positiv och lyckad affärsuppgörelse.
Jag har blivit bemött på ett trevligt, vänligt och förtroendeingivande sätt.
Mina förväntningar var att det skulle bli en försäljning och att den inte skulle bli för långdragen. Det blev inte långdraget och jag är nöjd med affären.
Jag har blivit bra bemött under hela processen från start till mål och fått löpande bra information. -
Snabb återkoppling och hjälp med bankkontakt gjorde att kontrakt kunde skrivas.
Jag fick ett bra bemötande av Maria hon gjorde ett utmärkt arbete
Väldigt tillmötesgående då jag hade ett extremt litet fönster att kunna titta på lägenheten då jag endast var där just den dagen och den tiden.
Hon var snabb på återkoppling och gjorde sitt bästa för att jag skulle bli nöjd -
Bra och professionellt bemötande. Svårsålt objekt men med envishet och tålamod blev det en försäljning till slut
sålde sin stuga med hjälp av Evalena Lindvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Det intressanta är varför vi valde Svensk Fastighetsförmedling som mäklare till vår försäljning. Därför att man hade objekt i närheten.
På dessa objekt hittade jag Evalenas namn.
Evalena har skött uppdraget på ett bra sätt och vi är mycket nöjda hitintills med hennes insats.
Egentligen tycker jag inte om att en persons arbetsinsats ständigt ska bedömas. Jag förväntar mig att personen fullgör sina arbetsuppgifter på bästa sätt enligt sin förmåga. Och det har Evalena gjort. -
Väldigt trevlig och professionell i sin yrkesroll. Hjälpte både oss som säljare och köparen.
sålde en tomt med hjälp av Erik Olofsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
God känsla för marknaden och ett professionellt bemötande!
Allt blev så enkelt. Hon var lugn och kunnig. Jag hade inte funderat speciellt mycket innan på vad som kunde hända och det var ju det rätta.
Med ett proffs som Frida kan man luta sig tillbaka och invänta resultatet. -
Trevlig mäklare som gav ett glatt bemötande från första möte. Snabb att svara på frågor.
sålde sitt hus med hjälp av Erik Olofsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Alltid nåbar och Erik levde upp till förväntningarna. Tyvärr fick vi inte det pris vi ville ha, men ser inte att det berodde på mäklare utan mer konjunkturläget. Erik ingav förtroende och var seriös i alla lägen av säljprocessen
Jonas Fagergren har varit väldigt proffsig sedan vår första kontakt. Svarat direkt och även kommit med idéer och tips.
//Max -
Totalt trevlig, hjälpsam och med glad energi.
Hjälpsam och trevlig. Försäljningen gick smidigt. Vi fick bra information under hela processen.
Bra bemött men tycker att det blev ett väldigt lågt pris...dåligt att få ett bud på enmiljon mindre än utgångs priset!!!
Vi har sålt och köpt hus och lägenheter här i Varberg. Vi känner att Erik har varit väldigt enkel att ha att göra med, alltid svarat på våra frågor, inte många men ändå.
Kommer använda honom om/när vi säljer i framtiden -
sålde sin stuga med hjälp av Erik Olofsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
mycket väl bemött.Vi hade ingen erfarehet av mäklare menhar inget att klaga på.
sålde sin bostad med hjälp av Erik Olofsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Trevlig okomplicerad att ha att göra med i hela säljprocessen. Vi uppskattar Eriks goda råd och höga integritet.
Hon verkligen e jätte trevligt och lätt att kommer i kontakt med
Mycket bra mäklare -
sålde sin bostad med hjälp av Bengt Eklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Bra bemötande. Trevlig.
Hade kanske önskat lite tätare återkoppling om vad som händer eller inte händer under budgivningstiden.
I stort set är jag mycket nöjd.