Evalena Lindvall

Evalena Lindvall

Evalena Lindvall är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Östersund

Evalena Lindvall har varit registrerad mäklare sedan 1991-07. Evalena Lindvall har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 302 omdömen med ett betyg på 4.4. Evalena Lindvall har haft 49 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Att få träffa alla människor i olika faser i livet.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Full av energi, engagerad och erfaren.

Vilket är ditt bästa mäklarminne?
När en ensamstående mamma fick både sitt köp och sälj genom mig att gå i lås
och lyckotårarna rann. Det var ett tag sedan men minnet är kvar.

Vad gör du helst på fritiden?
Myser hemma eller i vatten

Hur ser din drömbostad ut?
Där jag bor sedan 30 år med min man.

Vad vet vi inte om dig?
Det är bara nära vänner som vet.

2024-04 - 2025-03

302 omdömen om Evalena Lindvall

Sedan starten hos Reco 2016
Hedvig J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Evalena Lindvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Centralt Ås

Trevligt bemötande skitfina bilder Väntar bara på att handpenningen skall sättas in på mitt konto

Svar från Evalena Lindvall

Vad kul att du/ni tycker allt gått bra. Handpenningen kommer så snart bostadsrättsföreningen godkänt köparens medlemskap :)

Anna H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Evalena Lindvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Frösön

Trygg, trevlig och trovärdig :) Vi är väldigt nöjda!

Tack för snälla ord! Nu kör vi tillträde om ett tag! / Evalena

Thomas H
Frösön

Eva-Lena gav ett väldigt lugnt och professionellt intryck genom hela affären. Snabb att svara på frågor och alltid intresserad utan att ligga på. Väldigt förtroendeingivande, vi är supernöjda som köpare.

Svar från Evalena Lindvall

Tack för fina ord! och kul att hjälpa till med processen. Vi hörs för titt i närtid! /Evalena

Mark Tadeusz W
Köpte sitt hus med hjälp av Evalena Lindvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Föllinge

Varm, vänlig och effektiv. Evalena har ett sätt att vara mycket professionell, organiserad och precis, samtidigt som hon är lugn och oförhastad. När beslut behövde fattas kände hon till ögonblicket och gjorde det som var nödvändigt. Hon hade massor av tålamod med mig som är nyinvandrad till Sverige som inte kan "systemet" än.

Svar från Evalena Lindvall

Hoppas allt blir bra för dig och dina tjejer i huset! Lycka till!

Carina W
Sålde sitt hus med hjälp av Evalena Lindvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Föllinge

Eva-Lena har visat ett trevligt och proffsigt bemötande. Hon ger snabb återkoppling när man söker henne, vilket känns väldigt bra. Hon känns också mycket erfaren och kunnig inom sitt område. Mina förväntningar uppfylldes till stor del. Önskvärt hade dock varit att hon hört av sig via telefon eller Mail under processen för att informera om vad som händer. Fick därför själv, till största delen, ta denna kontakt. Jag är i stort väldigt nöjd och kan varmt rekommendera henne som mäklare.

Svar från Evalena Lindvall

Visst är det kul att det blev så bra med försäljningen och kul att så många var intresserade! Nu är det bara tillträdet kvar!

Ulrica H
Hammarstrand

Lugn, tydlig och professionell.

Svar från Evalena Lindvall

Mycket tack för ett trevligt och positivt omdöme!

Ronny H
Hammarstrand

Vi blev mycket professionellt och vänligt bemött av mäklaren Evalena Lindvall. Mina förväntningar var höga, och hon överträffade dem genom att vara lyhörd för mina önskemål och gav värdefulla råd under hela försäljningsprocessen. Hennes engagemang och erfarenhet gjorde försäljningen av vår bostad på Ammer 301 i Östra Jämtland smidig och framgångsrik. Hon visade fastigheten i ur och skur, både på helger och kvällar, vilket verkligen uppskattades. Jag rekommenderar varmt Evalena till alla som söker en pålitlig och kompetent mäklare.

Svar från Evalena Lindvall

Tack för ditt omdöme och kul att visa det finns intressenter även utanför centralorterna. och mycket tack för rekommendationer för framtiden!

Ann Louise Susanna K

En professionell och tryggt genomförd försäljning. Eva Lena är en kreativ, lyhörd och pålitlig mäklare med stort engagemang. Vi är toppennöjda!

Svar från Evalena Lindvall

Tack för snällt omdöme och en trevlig försäljning! /Evalena

Pål H
Östersund

Bra bemötande hela vägen från start till mål :)

Svar från Evalena Lindvall

Härligt att ni hittade ett trevligt hus att göra till ert!

Jan V
Östersund

Trevlig och lätt att nå ifall det finns frågor.

Svar från Evalena Lindvall

Tack för trevligt omdöme! Vi ses vid tillträdet och under tiden önskar jag Gott Nytt År!