Evalena Lindvall

Evalena Lindvall

Evalena Lindvall är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Östersund

Evalena Lindvall har varit registrerad mäklare sedan 1991-07. Evalena Lindvall har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 266 omdömen med ett betyg på 4.3. Evalena Lindvall har haft 51 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Att få träffa alla människor i olika faser i livet.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Full av energi, engagerad och erfaren.

Vilket är ditt bästa mäklarminne?
När en ensamstående mamma fick både sitt köp och sälj genom mig att gå i lås
och lyckotårarna rann. Det var ett tag sedan men minnet är kvar.

Vad gör du helst på fritiden?
Myser hemma eller i vatten

Hur ser din drömbostad ut?
Där jag bor sedan 30 år med min man.

Vad vet vi inte om dig?
Det är bara nära vänner som vet.

2022-09 - 2023-08

266 omdömen om Evalena Lindvall

Sedan starten hos Reco 2016
Michael L
Sålde sitt hus med hjälp av Evalena Lindvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Brunflo

Jag tycker att hon är kunnig, duktig och trevlig.

Marit L
Hammarstrand

Lätt att ha att göra med, kunnig. Tillgänglig, svarade direkt i telefon, hjälpsam och serviceinriktad.

Härligt att höra! Lycka till! /Evalena

Lena L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Evalena Lindvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Stadsdel Norr

Proffsigt och samtidigt trevligt bemötande. Mycket kunnig och erfaren, rekommenderas!

Svar från Evalena Lindvall

Tack för positiva och snälla ord. Kul att vi kunde samarbeta igen med bra resultat! /Evalena

Bertil L
Stadsdel Norr

Hon har koll på marknaden och vet vad kunderna vill ha.

Svar från Evalena Lindvall

Det gick ju snabbt och blir bra för alla!

Helena H
Köpte sin stuga med hjälp av Evalena Lindvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Oviken

Trevlig och lätt att ta kontakt med.

Svar från Evalena Lindvall

Vad kul att det blev ett bra köp och att jag kunde hjälpa till!

Yvonne B
Körfältet

Bra bemötande. Väldigt kunnig o proffsig. Dessutom en snabb försäljning. Kommer verkligen att rekommendera henne till dom jag känner om dom ska sälja.

Svar från Evalena Lindvall

Tack snälla du för dina fina ord. Så kul att det gick snabbt och bra för alla parter.

Anders F
Brunflo

Jag har gjort flera affärer som hon har skött om och alla har blivit bra eller jättebra👍

Måns M
Sålde sin stuga med hjälp av Evalena Lindvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Oviken

Trevligt och kunnigt bemötande.

Svar från Evalena Lindvall

Tack för en trevlig och framgångsrik försäljning!

Irene H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Evalena Lindvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Körfältet

Trevligt bemötande och hon verkade kunnig och engagerad. Hon kom med tips om hur man kunde göra med olika saker. På det stora hela en bra upplevelse gällande hela gången i bostadsaffären.

Svar från Evalena Lindvall

Det var roligt att vi hittade en bra och trevlig lägenhet till dig. Hoppas du kommer att trivas när du tillträtt! /Evalena

Adam K
Köpte sin bostad med hjälp av Evalena Lindvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Hackås

Ett mycket bra bemötande. Mäklaren levde upp till våra förväntningar. Stor kunskap och erfarenhet.

Tack Adam för snälla ord. Så trevligt att ni hittade ert hus! /Evalena