Svensk Fastighetsförmedling Östersund

• BadgeTenYears
1 614
4.7
Call 063-12 40 70 Share

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Östersund! Vi förmedlar bostäder, kommersiella fastigheter, skog och tomter i och omkring Östersund. Fritidshus och tomter i Storlien, lägenheter och villor i Östersund och skogspartier i närområdet är några av de fastigheter vi förmedlar just nu. Hos oss kan du som är intresserad...

1614 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Östersund

Sedan starten hos Reco 2016

Per Erik J
Bought an apartment with Angelica Flodin a part of Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Östersund

Toppklass! Vi är väldigt nöjda med Angelica som mäklare. Hon har varit otroligt tillgänglig under hela processen, även kvällstid, så engagerad att man nästan kunde tro att hon drev eget! Samtidigt har hon aldrig varit pådrivande, utan låtit oss ta besluten i vår egen takt. När vi väl bestämde oss var hon däremot snabb, rak och effektiv och såg till att allt gick smidigt. Professionell, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med. Toppklass och vi kan varmt rekommendera Angelica!

Svar från Angelica Flodin

Tusen tusen tack! För ett otroligt fint omdömme! Tack för att du tog dig tid! Underbart! Nu siktar jag på nummer 1 i Sverige! Du får gärna be Sara skriva något också när hon är tillbaka. Varje omdöme är guld värt. Trevlig helg!

Annika B
Bought a house with Angelica Flodin a part of Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Oviken

En mäklares roll är att tillvarata båda parters intressen på bästa sätt. Jag fick höra av Angelica Flodin att det inte var en god ide att låta besiktiga huset eftersom det var så gammalt att det skulle vara bortkastade pengar. I avtalet togs in en klausul att kvarvarande inventarier och föremål skulle tillfalla köparen med fri förfoganderätt. Eftersom jag undrade över vilka saker som skulle lämnas fick jag veta att sängen skulle lämnas men att den var som ny och säljaren hade endast sovit i den 20-talet gånger. När jag...

Svar från Angelica Flodin

Tråkigt att höra att du inte är nöjd med din upplevelse. Som ansvarig mäklare har jag genom hela processen arbetat enligt god mäklarsed och gjort mitt bästa för att tillgodose dina önskemål och behov. Jag hjälpte till att säkerställa att den klausul du efterfrågade kom med i avtalet och informerade dig om att frågor kring kvarlämnade möbler behövde hanteras direkt med säljarna. Eftersom detta var en viktig fråga för dig uppmanade jag dig att ta kontakt med dem för att hitta en lösning. Under affären uttryckte du önskemål...

Peter L
Bought a house with Niklas Torstensson a part of Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Alsen

Bra bemötande och dialog. Förhandlade snyggt så att köpare och säljare kunde komma överens om ett pris så att ett kontrakt kunde skrivas. Kan varmt rekommenderas för nya uppdrag.

Johannes L
Ås

Vi är mycket nöjda med Angelicas bemötande och engagemang i samband med vårt bostadsköp. Vi har träffat Angelica vid två visningar och fick vid båda tillfällena ett genuint och professionellt intryck. Hon har genomgående varit kommunikativ, hjälpsam och engagerad. Hon var alltid tillgänglig när vi behövde henne och såg till att vi kände oss väl informerade. Hennes professionella men samtidigt personliga bemötande gjorde hela köpprocessen smidig och trygg. Vi kan varmt rekommendera Angelica!

Svar från Angelica Flodin

Tusen tack för det otroligt generösa och fina omdömet. Det uppskattar jag verkligen! Hoppas ni kommer trivas fint på Njords väg!

Elina N
Östersund

Trevlig, lätt att få tag på och snabb på att svara.

Svar från Angelica Flodin

Tusen tack för att du tog dig tid att svara på recot! Det uppskattar jag! Hoppas du kommer trivas fint!

Isac S
Bought a plot with Erik Olofsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Hammerdal

Enkelt och proffsig Mycket bra mäklare

Margareta E
Pilgrimstad

Trevlig och lätt att prata med Återkopplar snabbt när vi skickar meddelande Kunnig i sitt jobb

Ted P
Bought a cottage with Angelica Flodin a part of Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Oviken

Trevligt bemötande och professionell.

Svar från Angelica Flodin

Tusen tack för att du tog dig tid att svara på mitt reco Ted! Det uppskattar jag verkligen! Hoppas ni kommer trivas bra i stugan! :)

Fredrik E
Sold a cottage with Angelica Flodin a part of Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Oviken

seriös kunnig. man får ett stort förtroende för henne

Svar från Angelica Flodin

Tusen tack för att du tog dig tid att svara på mitt reco Fredrik! Det uppskattar jag verkligen!

Josef R
Frösön

Väldigt trevlig & lättillgänglig mäklare! Hennes proffessionalitet ledde till en snabb och smidig affär. Rekommenderas starkt!

Svar från Angelica Flodin

Tusen tack för att du tog dig tid att svara på recot Josef! Det uppskattar jag verkligen! Hoppas ni kommer trivas bra i lägenheten!

Klara S
Frösön

Jag tycker att hon har varit jättebra och snäll, hon har varit väldigt förstående med att det är våran första lägenhet vi köpt.

Svar från Angelica Flodin

Tusen tack för att du tog dig tid att svara på recot Klara! Det uppskattar jag verkligen! Hoppas i kommer trivas bra i lägenheten! :)

Sanna W
Sold an apartment with Angelica Flodin a part of Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Östersund

Professionell mäklare som alltid var tillgänglig trotts att försäljningen skedde under hennes semester. Engagerad och driven, hon löste även genom kontakter vårt nya hem och att försäljningen på lägenheten klaffade i samband med vårt husköp. Levererade de efterfrågade priset på kort tid trots stort utbud av lägenheter ute på marknaden med låg efterfrågan då lägenheten såldes under lågsäsong.

Svar från Angelica Flodin

Tusen tack för att du tog dig tid att svara på recot Sanna! Det uppskattar jag verkligen!

Marianne J
Sold a house with Angelica Flodin a part of Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Oviken

Professionell och mycket lätt att kommunicera med. Känns engagerat och lättillgänglig. Jag hade rekommenderat Angelica till andra som ska sälja.

Svar från Angelica Flodin

Tack för att du tog dig tid att svara på mitt reco! Det uppskatta jag väldigt mycket!

Inger Birgitta H
Mattmar

Vi tycker att mäklaren gav ett proffsigt bemötande och var kunnig. Vi förväntade oss ett bra jobb av mäklaren vilket hon också gjorde. Engagerad trevligt bemötande

Svar från Angelica Flodin

Tusen tack för att ni tog er tid att skriva en reco. Det uppskattar jag verkligen så mycket!

Milla K
Nälden

Niklas var engagerad, trevlig och duktig på sitt jobb. Rekommenderar absolut honom!

Johan J
Oviken

Effektiv med snabb och professionell försäljning.

Gabriel Rickard Ki A
Ås

Innan vi bestämde oss för att sälja vårt hus hade vi träffat Angelica vid en annan visning. Vi kontaktade Angelica i hopp om att hon skulle ha möjlighet att sälja vårt hus. Vår önskan gick i uppfyllelse. Angelica är oerhört professionell och kompetent. Hon har ett väldigt fint och trevligt bemötande. Man känner sig trygg, lugn och säker från första stund och genom alla momenten i försäljningen.

Svar från Angelica Flodin

Tusen tack bästa Rickard för att du tog dig tid att svara på recot och dessutom skrev så fint och mycket! Det uppskattar jag oerhört mycket!

Malin A
Ås

Det har varit jättetrygg resa att sälja fastigheten med Angelicas hjälp. Hon är professionell, trevlig och närvarande som mäklare.

Svar från Angelica Flodin

Tusen tack bästa Malin för att du tog dig tid att svara på recot! Det uppskattar jag oerhört mycket!

Vilma L
Bought an apartment with Niklas Torstensson a part of Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Lugnvik

Niklas var väldigt hjälpsam och snabb med återkoppling, en otroligt trevlig mäklare!

Marcus J
Östersund

Proffsig, lättsam och engagerad!

Svar från Angelica Flodin

Tusen tack Marcus för att du tog dig tid att svara på recot. Det uppskattar jag verkligen! :)

Yvonne E
Sold a house with Niklas Torstensson a part of Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Bräcke

Öppet och avspänt första möte. Gav trygghet. Gav löpande och gärna information under perioden. Svarade direkt vid kontakt eller meddelade att han ringde så fort det var möjligt. Visade intresse och satt sig väl in i oss och vår situation som var grund till försäljning. Vid mötet med köpare så visade han på stor kunskap att hantera med balans och glädje för oss båda parter. Har redan saluförs honom till grannar som börjat fundera på framtisförändringar. Behåll den här Mannen 🙂

Tor-Björn R
Bought an accommodation with Niklas Torstensson a part of Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Oviken

Mycket lyhörd, trevlig och mycket bra på att förklara. En sann fröjd att ha gjort en smidig affär med en mäklare som förstår sin roll och är bra i rollen mellan köpare och säljare.

Ove Johnny P
Sold a house with Erik Olofsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Hammerdal

Bemötande, lungt och trevligt ingen stress, lyssnade på på våra önskemål. Förväntningarna upplevde vi som han var ett proffs, sakkunnig. Har fungerat väldigt bra, våra förväntningar har införlivats.

Anneli V
Bräcke

Engagerad, lättsam, positiv och trevlig mäklare. Tack för ett fint bemötande och vi uppskattar att du berättade om oss som köpare , vilka vi var osv. Tror det kan vara av stor vikt för vissa som säljer en bostad. Budgivning är dock en otrolig stress för köpare då man blir sömnlös på kuppen//tack för ett fint jobb. Mvh.Anneli o Paul

Paul V
Bräcke

Lugn trygg och kompetent mäklare som hjälpte till en smidig affär

Therese S
Östersund

Vänligt och professionellt intryck med en förmåga att snabbt lära känna sina kunder och förstå både faktiska behov och önskemål. Med en lugn och trygg guidning tog hon oss genom köpet och kunde till det även hjälpa oss att slutföra affären snabbt & smidigt. Angelica är mycket tillmötesgående och vi känner oss inget annat än supernöjda med henne som mäklare.

Svar från Angelica Flodin

Tusen tack för att du tog dig tid att svara på recot! Det uppskattar jag verkligen! Hoppas ni kommer trivas fint fint i lägenheten!

William Ö
Bought an accommodation with Angelica Flodin a part of Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Hammerdal

Effektiv och bra mäklare som gör vad som krävs för att affären ska bli bra, snabb och smidig för både köpare och säljare.

Svar från Angelica Flodin

Tack William! Jag uppskattar att du tog dig tid att svara på recot! Ha en fin sommar!

Mattis J
Sold an apartment with Niklas Torstensson a part of Svensk Fastighetsförmedling Östersund

Kontrakt påskrivet 2 dagar efter visning kan inte bli bättre

Mattis J
Lugnvik

Snabba svar och otroligt lösningsorienterad mycket bra

Maud Ingela Margareta K
Sold a accommodation with Angelica Flodin a part of Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Hammerdal

Har bara positivt att säga om Angelica. Vid frågor har hon alltid svar och svarar alltid när man ringer eller mejlar, om hon är upptagen så hör hon alltid av sig. Så en bättre mäklare får man leta efter.

Svar från Angelica Flodin

Tusen tack för att du tog dig tid att svara på mitt reco! Det uppskattar jag verkligen! TACK! Hoppas ni har det härligt!

Max-Gordon S
Östersund

Trevlig och tillmötesgående. Tillgänglig för frågor och funderingar

Svar från Angelica Flodin

Tusen tack för att du tog dig tid att svara på mitt reco Gordon. Hoppas ni kommer trivas bra i lägenheten!

Julia R
Lit

Mycket trevlig, hjälpsam och snabb att höra av sig!

Svar från Angelica Flodin

Tusen tack för att du tog dig tid att skriva ett reco! Det uppskattar jag verkligen!

Roger P
Bought a cottage with Evalena Lindvall a part of Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Bräcke

Bra mottagande vid visning och senare möte

Svar från Evalena Lindvall

Vad att ni fick köpa stället ni gillade och att det var hos mig :) Vi hörs och ses snart igen!

Alexander R
Bought a house with Ingemar Larsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Kälarne

Trevligt bemötande. Kändes väldigt tryggt med ingemar som mäklare.

Karin I
Åsarna

Angelica hjälper dig på ett proffisgt och effektivt sätt. Hon lyssnar in, kommer med förslag och hanterar affären på ett föredömligt sätt.

Svar från Angelica Flodin

Tusen tack för det fina recot Karin! Det uppskattar jag! Ha en fin sommar!

Henrik F
Östersund

Allt fungerade bra och vi hade en väldigt smidig process.

Jennifer O
Östersund

Vi är nöjda! Niklas är trevlig och tydlig. Fanns tillgänglig och arbetade mycket proffsigt.

Jim I
Åsarna

Jättekunnig och bra mäklare. Serviceinriktad, flexibel och professionell.

Svar från Angelica Flodin

Tusen tack för det fina recot Jim! Det uppskattar jag! :)

Monika Ö
Brunflo

jag ger henne högsta betyg! Kunnig, professionell, tillmötesgående, hjälpsam! Hon infriade alla förväntningar och m ed ett glatt humör! Kan varm rekommendera henne!

Svar från Angelica Flodin

Tusen tack för att du tog dig tid att svara på min reco! :) Trevlig helg och tack för fikat idag!

Christina ”Kickan” O
Bought an apartment with Evalena Lindvall a part of Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Östersund

Trevlig och proffesionell som gav mycket god hjälp.

Svar från Evalena Lindvall

Så kul att du får flytta till den härliga lägenheten på Brogränd. Vi ses vid tillträdet!

Per T
Sold an apartment with Evalena Lindvall a part of Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Östersund

Kunnig, duktig på att förklara och hjälpa till.

Svar från Evalena Lindvall

Tack för ditt trevliga omdöme och att det blev en bra försäljning! Välkommen att höra av dig för deklaration nästa år. Trevlig midsommar! Evalena

Barry S
Fåker

Bra tillgänglighet, vi fick mycket hjälp även under helgen men snabba svar, verkar väldigt kunnigt. Ett proffesionellt och trevligt bemötande vid avtalsskrivningen. Angelica var väl förberedd. Allt som allt är vi väldigt nöjda hittills.

Barry S
Fåker

Bra tillgänglighet, även under helgen. Vi fick mycket hjälp och snabba svar, verkar väldigt kunnigt. Ett professionellt och trevligt bemötande vid avtalsskrivningen. Allt som allt är vi väldigt nöjda hittills.

Katarina L
Östersund

Evalena är kunnig, tillmötesgående och väldigt proffsig. Hon har peppat mig , stöttat och varit en klippa! Skulle varmt rekommendera henne!

Svar från Evalena Lindvall

Tack snälla för dina fina ord och att din fina lägenhet ger någon annan glädje!

Karin Anita S
Fåker

Eftersom Angelica hjälpte mig att sälja två tomter med stugor samtidigt ganska nära varandra, så har jag redan gett omdöme om henne. Jag kan ändå upprepa det jag sa att jag bara har positiva saker att säga om hennes jobb som mäklare. Hon är snabb och effektiv och glad och trevlig. Uppdraget gick snabbt och jag är nöjd med resultatet. Jag kan varmt rekommendera henne.

Karin Anita S
Fåker

Jag har bara positiva saker att säga om Angelica. Vi har haft flera telefonsamtal och träffats hemma hos mig ett par gånger. Hon verkar snabb och effektiv och är glad och trevlig. Har aldrig tidigare haft kontakt med mäklare men fick en bra upplevelse och rekomenderar gärna Angelica till uppdraget.

Svar från Angelica Flodin

Tusen tack för att du tog dig tid att svara Karin! Det uppskattar jag verkligen! Nu ska jag sälja en ö i Näkten, det blir spännande!

Isabel C
Hackås

Lätt att ha kontakt med, god information kring hela processen.

Svar från Angelica Flodin

Tack för att du tog dig tid och svarade på recot. Det uppskattar jag!

Greta L
Östersund

Väldigt engagerad, duktig och professionell. Enklat att ta kontakt med och snabb på att svara på alla våra frågor. Vi är jättenöjda med Angelica!!

Svar från Angelica Flodin

Tusen tusen tack för att du tog dig tid att svara på mitt reco. Det uppskattar jag verkligen! Hoppas du kommer trivas bra! :)

Henrik L
Östersund

Angelica var flexibel, tillgänglig, oerhört trevlig, förstående och mån om oss. En mäklare jag verkligen rekommenderar ✌️

Svar från Angelica Flodin

Tusen tusen tack för att du tog dig tid att svara på mitt reco. Det uppskattar jag verkligen! Hoppas Greta kommer trivas bra! :)

Bertil Ö
Brunflo

Mycket positiv! Hon är både kunnig tjänstvillig och sympatisk! Rekommenderar henne gärna till andra!