Väldigt professionell hantering av hela säljprocessen. Inget att klaga på.
Fastighetsbyrån Åre
Åre är numera en levande ort, inte bara på vintern. Här finns mycket att hitta på alla tider på året och fler och fler flyttar hit permanent för att njuta av närheten till naturen. Vi på Fastighetsbyrån har koll på bostadsmarknaden för hus, stugor och bostadsrätter i och omkring Åre. Vårt område inkluderar förutom Åre även...
268 omdömen om Fastighetsbyrån Åre
Sedan starten hos Reco 2013
Vi är mycket nöjda med vår upplevelse hos Fastighetsbyrån i Åre, och särskilt med Anna som mäklare. Redan från första kontakt ingav hon stort förtroende och visade ett genuint engagemang. Hon höll oss kontinuerligt uppdaterade genom hela processen och var alltid snabb med återkoppling – något vi verkligen uppskattade. Anna och Fastighetsbyrån överträffade våra förväntningar och gjorde hela säljprocessen till en mycket positiv upplevelse. Vi rekommenderar varmt Fastighetsbyrån i Åre till alla som söker en trygg och professionell mäklartjänst.
Bemötandet har hela tiden varit varmt, vänligt och samtidigt proffesionellt. Det har varit lätt att hålla kontakten och att ställa de frågor vi haft inför försäljningen. Våra förväntningar var höga eftersom vi gjort affärer med samma mäklare tidigare och visste att för oss är hon den bästa. Vi rekommenderar henne ofta till andra som funderar på försäljning. Vår upplevelse av försäljningen är att det har varit ett bra upplägg, vi har blivit väl informerade och kontakter har skett snabbt och smidigt. Allt har fungerat bra och lägenheten blev såld snabbt.
En mäklarbyrå i toppklass. Här blir man väl omhändertagen av mycket kunniga personer som kan bostadsmarknaden och har svarat på alla frågor som kommer upp när man skall sälja eller köpa. Rekommenderas till alla som som går i sälj/köp tankar.
Vi är väldigt nöjda, framförallt av vår mäklare Anna!
Anna var mycket trevlig, konkret, snabb och hjälpsam vid mitt köp av lägenhet. Rekommenderas varmt!
Mäklaren var väldigt glad, lättsam, kunnig och trevlig. Hon lotsade mig kunnigt genom försäljningens alla steg och informerade om allt jag behövde veta. Jag fick kontinuerliga uppdateringar om vad som hände med försäljningen och vad jag behövde göra.
Bra service. Anna är väldigt hjälpsam. Vi var mycket nöjda.
Ich hatte eine fantastische Betreuung durch Anna, mir wurde in allen Belangen geholfen, und sie hatte immer Verständnis für alles. Jederzeit würde ich wieder mit Anna etwas verkaufen oder verkaufen. Sie drängte mich nie zu irgendwelchen Entscheidungen, sie hatte Verständnis, wenn ich einfach für einiges länger brauchte, weil ich mir nicht sicher war. Oder weil es für mich schwierig mit der schwedischen Sprache war. Alles war hervorragend, herzlichen Dank, Anna.
Jättebra och mycket trevlig folk
Anna är väldigt snäll. Det var lätt att kommunicera och vi blev informerade om allt i tid. Vi var mycket nöjda med att välja fastighetsbyrå🤩💪
Trots avstånd mellan oss köpare och säljaren har Fastighetsbyrån löst det helt utmärkt. Mycket proffsiga.
Vi har fått all hjälp vi har önskat att få vid vårt bostadsköp! En mäklare som alltid ställer upp, svarar på våra frågor och guidar oss igenom alla steg. Vi är mycket nöjda!
Bra hantering av bostadsaffären.Inget att klaga på
GOTT OCH TREVLIGT OCH KUNNIGT BEMÖTANDE . ALLTID SNABB TILLGÄNGLIGHET POSITIV ATMOSFÄR TYDLIGA SVAR PÅ FRÅGOR SOM STÄLLDES SKAPAR FÖRTRONDE
Professionell, Kommunikativ och Trygg
Låg bedömning av mäklaren men vi kom överens. Bra hjälp och engagemang av mäklaren
Väldigt lite kontakt men funkade smidigt och lätt
Trevligt, professionellt och snabb process som kändes gedigen och bra. Tydlig och bra information hela vägen igenom processen.
Trevligt bemötande och tydlig vägledning.
Hej, vi har fått ett vänligt och proffisionellt bemötande i alla frågor. Mäklaren har varit anträffbar och svarat på alla frågor vi haft.
Anna är bra. Hon fixar och donar, informerar och har koll.
Allt fungerade smidigt. Mäklaren ställde upp på våra önskemål.
For meg, som Norsk, er dette en fantastisk god kundebehandling og fornuftig prising av et oppdrag. En hyggelig og megler som har fulgt svært godt opp, med både gjennomgang, styling, fotografering og oppfølging genom salgsprosessen. Anbefales på det varmeste for både selgere og kjøpere.
Proffsiga, vänliga, kompetenta.
Bra och professionellt bemötande
Veldig bra opplegg med rask og bra informasjon underveis også effektivt ordning med kontrakter og div
Jag upplevde mäklaren Anna som trevlig, lätt att ha och göra med och hon ville göra både köpare och säljare nöjda kändes det som.
Trevlig och service inriktad mäklare, försäljning gick mycket fortare än förväntat
Väldigt snabb och proffsig kontakt med mäklare vid köp av boende i Åre. Fastighetsbyrån i Åre och mäklare Anna Johansson rekommenderas starkt!
Anna är en professionell, engagerad och hjälpsam mäklare.
Snabbt, smidigt och kändes tryggt
Mäklaren gjorde sitt jobb som gav resultat
Bästa bemötandet, Tydlig och bra information. Kännner mig trygg med mäklaren inför och under försäljning. Mäklaren finns tillgänglig vid frågor och funderingar. Jag rekommenderar Fastighetsbyrån. Åre.
Mäklaren är pedagogisk , enkel, ärlig och trovärdig ! Vi fick svar på alla frågor och mäklaren var/ är tillgänglig hela tiden! Han gav/ ger oss tips på hur och var man kan få tag på materiel, snickare, VVS:are och dylikt. Anton får 10 av 10 från oss!
Lena och Anna har ett genuint intresse för att både säljare och köpare ska vara nöjda. De är tillmötesgående, snabba i hanteringen, flexibla och proffesionella. Tack för hjälpen i vårat köp av bostad!
Mäklaren Anna har varit toppen i kontakten på alla vis, trevlig, tillmötesgående, snabb på attsvara på frågor m.m
Bra och kunnigt bemötande. Vi är nöjda.
Snabba puckar o vänligt bemötande
Anna Johansson hade rykte om sig att vara en bra mäklare, och vi som skulle sälja en andelslägenhet i Åre kan inte annat än att hålla med. Hon var verkligen behjälplig och förklarade för oss steg för steg processen i försäljningen av lägenheten. Vi rekommenderar varmt Anna som den skickliga och effektiva mäklaren som hon verkligen är. Vi är supernöjda!
Trevliga, kompetenta och hjälpsamma! Detta är 4:e-5:e gången vi genomför bostadsaffär m.hj.av Fastighetsbyrån Åre.
Mkt bra , rekommenderas starkt
Mycket trevliga, kompetenta och hjälpsamma.
Mkt bra och kunniga med ett mkt trevligt bemötande. Hög kompetens om Åre och service inriktade. Kan rekommenderas varmt.
Allt har fungerat på ett utmärkt sätt så här långt. Dock är tillträde först i december så allt är ju inte riktigt klart ännu. Tidig enkät kan jag tycka.
Fastighetsbyrån Åre och då speciellt mäklaren Anna Johansson hjälpte oss på ett mycket smidigt sätt i vår bostadsaffär. Anna är väldigt trevlig och förtroendeingivande, lätt att komma i kontakt med och snabb i återkopplingen mellan oss säljare och spekulanter. Hon gav oss goda råd och tydlig information. Vi rekommenderar verkligen Fastighetsbyrån Åre och Anna Johansson för de som behöver mäklarhjälp! Ni kommer bli nöjda!
Bra dialog och alltid snabb återkoppling på frågor! Processen har känts väldigt trygg och smidig.
Lättillgängliga, enkla och snabba. Bara positiva erfarenheter
Jag och min man har haft en mycket positiv upplevelse av byrån och ffa av mäklaren som varit mycket hjälpsam, givit information fortlöpande utan dröjsmål, och råd.
Vår mäklare var väldigt engagerad och hjälpsam. Hon har varit mycket aktiv och jobbat hårt för att sälja vår fastighet, som tidigare har varit svårsåld.